Yağ enjeksiyonu

fotoyu burada paylaşırsam eminim vazgeçersin:)
aykut mısırlıoğlu ağrısız bi operasyon oldu fakat yağ alınan yerler birazcık sızladı ilk gün
fotoğraf istersen gönderebildim yinede
günlerdir deli gbi bu konuyu arastryorm nerde kime yaptracağm diye :/kafam çok karışık ..çok sevinirim canm foto yollarsan , fikir edinirim en azından

fotoyu burada paylaşırsam eminim vazgeçersin:)
aykut mısırlıoğlu ağrısız bi operasyon oldu fakat yağ alınan yerler birazcık sızladı ilk gün
fotoğraf istersen gönderebildim yinede
göbekten mi alındı yağ , lokal anestezi mi yapıldı cnm sana ?

tatlım foto bekliyorum senden

Arkadaşlar ben de bacaklarrima yağ enjeksiyonu yaptrmk istyrm ama çok kararszm kalıcı olmycagini düşünüyorum yaptiranlar yardimci olabilirse bana çok sevinirim
.

kızlar benim yarın randevum var yanağa yağ enjeksiyonu için 2.500 tl ye anlaştık dr la .. uyku tutmadı yarını düşnyorum kara kara inşş kötü olmaz :/ burdan size de aktarrı m son durumu
Prncsss1 nasıl oldun, yaptırdın mı memnun musun? Ben de düşünüyorum ama çok korkuyorum.

Anladım cnm hayırlısı hepimiz için
Amin, Türk doktorlarına güvenmiyorum. Ya kötüler yada bi standartları yok. Ve tarzları çok yapay ve tek düze. Bu konuda şu doktor iyi diye birşeyle karşılaşmadım henüz.umarım gönlümüzce olur.

Haklısın ama bir umut iyisini bulmaya calisyrz sen burdan kimsenin yaptırmış fotolarni gördün mü hic

Kime yaptircz kimseye guvenilmiyor
Biraz daha araştırıp tatmin olmazsam koreye gitmeyi düşünüyorum.benim istediğim daha çok oradaki gibi daha sevimli bir yüz.öyle çok çıkık elmacık kemik büyük dudaklar falan istemiyorum.

Ben 5 gün önce yaptım yüzüme yağ enjeksiyonu iğrenç suratım düğünden 1 ay önce yaptım şuan kendimden nefret ediyorum her gün ağlıyorum. İnsan içine çıkmayacak derecedeyim. Yüzüm arı sokmuş gibi tavsiye etmiyorum. Biri duysa ne ala çok mutsuzum. Ödemelerin gitmesi için masaj yapmaktan yüzüm de acı hissediyorum. Biberiye maydanoz ve Kays'ı çayı aldım onu karıştırıp kaynatıp içiyorum birazcık iyi geldi. Bir Arkdaş sıcak suyla ovun yazmış şakın öle bişey denemeyin sıcak su ödemi artırır. Buz torbası da iyi geliyor . Ama ne yaparsam yapayım şu Bülent Ersoy tipimden kurtulamıyorum. Daha önce geçici dolgu yapmıştım hiç böyle bişey yaşamamıştım . Düğünüme tam 25 gün var ne olur yardım edin bunu silecek giderecek bişey Yok mu ?

5 gun cok kisa bir sure tam oturmasi biraz uzun siruyor. Yaglarin bir kismi eriyor kalanlar tutunuyor. Arastirmadanmi yaptirdiniz? Beklemek zorundasiniz biraz bu kadar karamsar olmayin gun gectikce odemlrr azalacaktir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…