ıyı geceler .
arkadaslar ben gecen sene agustosta burun amelıyatınla bırlıkte lokal anesttezıde yuzume yag enjekte yaptırdım xxxxx. yuzum mahvoldu coktu yasımdan 5 yas yaslıgostermeye basladım zaman gectıkce dahada kotuye gıdıyor sankı.yapılan yag dengezı atıldı yanaklarım sımetrıkdegıl burun kenarımda cızgım yoktu yuzum dumduz ve zayfıken yagdan sonrra agız kenarınmda ıkı taraf asımetrık olarak cıgı olusturdu.doktor durumu kabuullenmıyor daha guzel oldun dıye dalga gectı .dava acıcam basına erıcem dedım nereye verırsen ver dedı.yag enjekte dusunenler asla yeltenmesı korkunc bır durum yapıyor.erıdıkce dokular zayıflıyor yuz dusuyor adeta .artık cozumum gerdırme opersayonu beklıyorum sabırla daha erırmı dıye.yuzde 30 u hemen hemen kaldı oda tam yanaklarımın uzerı yandan bakınca cıkınıtlı bır goruntu verıyor .aynı doktor burnumuda mahvettı uc kez amelıyat ettı 8 ay ıcınde burnumda kalkık dık kaldı ıcerıde hep kanamalar var.bu durumda neyapayım davammı acayım basınamı godeyuımbılemedım.yag enjkte duzunmeyın sakın.bıre ıkı ay guzel guzel gezersınız sonra annane gıbı olursunuz.vucudum genc kaldı yuuzm yaslı gozukuyor.gerdırırsem felc rıskıde var germe operasyonlarınınancı celıge yada dr yerı taksımde the marmara otelının yanında oskuıye gıtmeyı dusunuyorum yada nazım çerkeş olabılır en ıyıler bunlar
Merhaba masummasal,
Gecmis olsun,gelismeleri bizlerle paylasirsan cok memnun olurum..cenen ne durumda cok mu gerideydi?nasilsin?
merhaba arkadaşlar,
yıllardır mor ve çökük duran göz altlarım hep canımı sıkardı,hep yorgun bir ifade olurdu,yağ enjeksiyonu yaptıran bir arkadaşımdan cesaret alarak ben de yaptırdım,hatta birazda dudağıma ve çeneme koydurdum,bu gün 2.günüm şuan travesti gibiyim :)
yüzümde hiç ağrı yok ama yağ alınan bölge (basenlerim) oturup kalkarken ağrıyor,
bu 2hafta nasıl geçecek bilmiyorum valla
Kizlar merhaba,
Daha oncede yazmistim tekrar yazmak istedim assagi yukari 3 ay oldu ceneme ve elmacik kemigine yag enjeksionu yaptirali.ceneyi enjeksionu kesinlikle sitdetle israrla tavsiye ediyorum.yuze oranla sirlik morluk az oluor yani nazik verilirse yagin tutmasi ve odem cok az oluor.bi kac gun icinde insan icine cikabiliorsunuz.yuz icin ayni seyi soyleyemiorum 2 ay yuzum bulent ersoy gibi sis gezdim inanilmaz kotuydu ama su son 1 aydir hic hissetmedigim kadar guzel ve mutlu hissediorum kendimi,cunku cok dogal bi hal aldilar.yapilan enjeksion sukur ki iyi tuttu.sigara kullanmayin.yuzunuzu fazla ellemeyin ke kesinlikle ustune yatmayin.birde tabiki saglikli beslenme.bunlari yaparsaniz tabiki yag tutunacak ve kaliciligi artmis olucak.ben bu yaz oldum.bir daki yaza kadar beni idare edecegini umuyorum.yaptirmak isteyen arkadaslar tekrar yaptirmayi goze almalilar cunku bir kismi erior ve inanin eski halinize donmeyi zaten siz istemiceksiniz ve tekrar yaptircaksiniz.:)))
Ilk zamanlar doktora cok sitem etmis cok kizmistim ama suan her firsat buldukca arar tesekkur ederim,cunku cidden guzel tutarsa yag yillarin vermis oldugu yorgunluk ve cokukluk biranda kayboluyor,uzunca bi sure dolgun taze bi cildiniz oluyor.umarim yardimci olabilmisimdir.ceneniz cok geride degilde yag enjeksionu cidden cok buyuk farkliliklar yaratabilior yuzunuzde birde proteze gore daha kolay.he size tavsiye cok fazlaliginiz yoksa soyle kalcalar dan yada gobekten doktorunuza gecirebildiginiz naza bagli tabi:)) yag alimi cidden hos oluo bi tasla ikikus gibi:))) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?