- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Him.. Maşallah sanaKullanıyorum 90 beden diğerleri olmuyor canın acıyor giyerken

Yani kilona göre evet göğüslerin baya büyükmüş.. Memeden kesilince normale dönerler seninkiler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Him.. Maşallah sanaKullanıyorum 90 beden diğerleri olmuyor canın acıyor giyerken
Bende sıkılaşmak istiyorum kızlar bide göğüslerimi sıkılaştırmak istiyorum doğumdan sonra vucudum mahvolduCanımsın
Netten bulduğum 400 kalorilik 30 dk kardio yapıyorum hafta 3 gün..
Sonra 1 gün pilates diğer günler yürüyüş yaparım pazar günü dinlenme..
Baya kilo verdim sıkılaşmak istiyorum sporsuz olmuyor..![]()
Michaelle levin vücudu salon alet çalışması olmadan olmaz kız :))Yok malesef yapmıyorum hayatım. doğum sonrası depresyon yaşıyordum kendimi toparlamaya çalışıyorum şuan, ama başlamayı düşünüyorum. Bulunduğum şehirde sadece bir tane spor salonu var onada gitmek istemiyorum artık kendi imkanlarımla spor aletleri alıp spor yapacam evde koşu bandı var zaten bi kaç eşya daha almam gerek o kadar:-*
Bunlarla sıkılaşma gel beni bul bebişim :)) rahat taş olursun bir iki aya inş :)Canımsın
Netten bulduğum 400 kalorilik 30 dk kardio yapıyorum hafta 3 gün..
Sonra 1 gün pilates diğer günler yürüyüş yaparım pazar günü dinlenme..
Baya kilo verdim sıkılaşmak istiyorum sporsuz olmuyor..![]()
Spor öyle mucizelere sebep oluyor ki tatlım kendimden biliyorum, hiç meraklanma sıkılaşırsın bebek :)
Bende sıkılaşmak istiyorum kızlar bide göğüslerimi sıkılaştırmak istiyorum doğumdan sonra vucudum mahvoldu![]()
Sıkılaşma öyle 3 yada 5 ayda olmuyo malesef.. Vücud biraz toparlaniyor ama daha iyi sonuç almak için hem uzun süre hemde ağırlıklarla çalışmak lazım..
Bende sıkılaşmak istiyorum kızlar bide göğüslerimi sıkılaştırmak istiyorum doğumdan sonra vucudum mahvoldu![]()
Banada soyle:)Kızın olması için formül var kız :) istersen yazayım sana özelden :)
WuhuuuuuSpor öyle mucizelere sebep oluyor ki tatlım kendimden biliyorum, hiç meraklanma sıkılaşırsın bebek :)
İlk bir ayda kendin, ikinci ayda ailen 3. Ayda çevrendekiler farkeder, vücudundaki değişimleri, başlangıç için motive edici olmak lazım şekerim. Tabiki bırakmamak lazım sporu, yoksa vücut salar kendini.. Kas yaparsak ancak uzun süreli sıkılığa kavuşuruz tatlışlarım :)Sıkılaşma öyle 3 yada 5 ayda olmuyo malesef.. Vücud biraz toparlaniyor ama daha iyi sonuç almak için hem uzun süre hemde ağırlıklarla çalışmak lazım..![]()
O kadar istemek kız 38 yeter bana da nerdeee, konuşmakla zayıflansaydı pehhh :)))Yaaa ne cok konusmussunuz. Siz bu hizla 34 beden olursunuz ha:)
Sağol bebeğim sizin iyi niyetinizden o :))Wuhuuuuuharika o zaman insana çok güzel moral veriyorsun
![]()
Hee kız göster hepimize şekerim :)Yarin spora baslimde nasil zayiflanirmis gorun siz..![]()
Hoşgeldin bebeğim, naptın diyete, spora devam mı?harika![]()
Hemen gel kız koş koş bekliyoz şekerim :))Ya ne kadar enerjiksiniz sizin gibi bir gruba ihtiyacım var zayıflamak içinben de gelebilir miyim acabaa?
![]()
Geldim bileee :) ne yapıyoruz tam olarak bir kural var mı ya da kilo bildirimi günümüz falan? Okuyabildğimi okudum mesajlardan ama 26 sayfaydı kaçırdım tabi bir kısmınıHemen gel kız koş koş bekliyoz şekerim :))