Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

:KK71:
Canımsın :KK68:

Netten bulduğum 400 kalorilik 30 dk kardio yapıyorum hafta 3 gün..
Sonra 1 gün pilates diğer günler yürüyüş yaparım pazar günü dinlenme..

Baya kilo verdim sıkılaşmak istiyorum sporsuz olmuyor..Hoppa
Bende sıkılaşmak istiyorum kızlar bide göğüslerimi sıkılaştırmak istiyorum doğumdan sonra vucudum mahvoldu:mad:

Yok malesef yapmıyorum hayatım. doğum sonrası depresyon yaşıyordum kendimi toparlamaya çalışıyorum şuan, ama başlamayı düşünüyorum. Bulunduğum şehirde sadece bir tane spor salonu var onada gitmek istemiyorum artık kendi imkanlarımla spor aletleri alıp spor yapacam evde koşu bandı var zaten bi kaç eşya daha almam gerek o kadar:-*
Michaelle levin vücudu salon alet çalışması olmadan olmaz kız :))
Bebeğim en güzeli kendi evinde tertemiz yap sporunu al duşunu , hafif kas yeter bize ne edek o kadar kası.. Bebeğinde varmış evinde çalışman rahatlık olur senin için:)

Canımsın :KK68:

Netten bulduğum 400 kalorilik 30 dk kardio yapıyorum hafta 3 gün..
Sonra 1 gün pilates diğer günler yürüyüş yaparım pazar günü dinlenme..

Baya kilo verdim sıkılaşmak istiyorum sporsuz olmuyor..Hoppa
Bunlarla sıkılaşma gel beni bul bebişim :)) rahat taş olursun bir iki aya inş :)

:KK71:
Bende sıkılaşmak istiyorum kızlar bide göğüslerimi sıkılaştırmak istiyorum doğumdan sonra vucudum mahvoldu:mad:
Sıkılaşma öyle 3 yada 5 ayda olmuyo malesef.. Vücud biraz toparlaniyor ama daha iyi sonuç almak için hem uzun süre hemde ağırlıklarla çalışmak lazım..Hoppa

Sıkılaşma öyle 3 yada 5 ayda olmuyo malesef.. Vücud biraz toparlaniyor ama daha iyi sonuç almak için hem uzun süre hemde ağırlıklarla çalışmak lazım..Hoppa
İlk bir ayda kendin, ikinci ayda ailen 3. Ayda çevrendekiler farkeder, vücudundaki değişimleri, başlangıç için motive edici olmak lazım şekerim. Tabiki bırakmamak lazım sporu, yoksa vücut salar kendini.. Kas yaparsak ancak uzun süreli sıkılığa kavuşuruz tatlışlarım :)

saglikvespor_2016-03-24_22-50-16.webp

Ya ne kadar enerjiksiniz sizin gibi bir gruba ihtiyacım var zayıflamak için :KK45: ben de gelebilir miyim acabaa? :KK49:

Hemen gel kız koş koş bekliyoz şekerim :))
Geldim bileee :) ne yapıyoruz tam olarak bir kural var mı ya da kilo bildirimi günümüz falan? Okuyabildğimi okudum mesajlardan ama 26 sayfaydı kaçırdım tabi bir kısmını :KK51:

Back
X