Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ayy kuzum Maşallah sabrına ve azmine canım :))

Yok canım saat 16 gibi biraz kestirmişdim aynı zaman olmasada etkilenmişiz demek ki :))
Ayy düşünceli kızım göndermiş kadar oldun tatlım benim çok sağol bitanem :*
Evde kurusu var ama yemiyorum kıı :) çok canım severimde aş erecek kadar değil yani rüyama girdi işde :))
Yok yok aman bu sıralar Tr' ye ye falan gelmiyim anam son iki ayda iki kez gidip geldim yetti .. Kilo alıyorum ben orada bir süre gitmiyim mümkünse :)) aslında geçen bir ay kadar oldu gidişimizde kara dut yemişdik ama onlar serada yetişiyormuş sanırım doğal ağaç dutu gibi tatlı değildiler :)) benim çocukluğum hep bahçeli evlerde geçdi, bahçelerimizdede hep dut ağacımız olurdu ondan sanırım düşkünlüğüm :))

Kuzum dut dayanıksız oluyor ondan sanırım burada hermeyve var egzotik meyvelerden tut da ne biliyim işde herşey var bi dut yok oda yola saklanmaya dayanmıyor ondan olsa gerek canım :))
Demek ki etkilenmişiz :) Tr de kilo alman doğal börekler çöreklerle seni yediriyorlardır. Bizim daha birkaç senedir bahçemiz oldu. Zaten duta buradaki marketlerde pazarlarda da az rastlarsın. Cidden çok dayanıksız bir meyve. Benim en sevdiğim meyve yeşil erik bayılırım eriğe. Tabi diğerlerinide çok severim ama favorim yeşil erik :KK200:

Eki Görüntüle 1842158 Eki Görüntüle 1842159

INSANITY 1. Ay bitirdim bugün PLYOMETRIC CARDIO 42 dk program tamamdır :)
Yarın dinlenme günüm sonrasında 2. Aya geçmiş olucam inş :)
Program sonrasında 350 sonrasındada toplamda 528 kal harcamış oldum :))
Maşallah çok güzel :) Abla ayıptır sorması sen ne zaman uyuyorsun? Saat beşte hala uyanıkmışsın. Uykusuz kalıyorsan bu enerji nereden geliyor. Beni öldürsen gece 2 de spor yapmam. Helal olsun ne diyeyim :)

Kizlaaar baglanabildiiiim:KK37::KK37:
Son 2 gun beslenmemi bozdum biraz, daha dogrusu oyle olmak durumunda kaldi. Persembe oglen ev arkadasimin annesi geldi, hamur işi falan getirmisti, 2 tane pogaca yiyerek gunu bozmayi basardim. Aksam da yemege gittik, yine cısslı bisiler yedim. Cuma tartilmayi unuttum Sizinle de konusamayinca ve dun Aksam yemegimiz cok agir oldu daha dogrusu gozumuz doymadi fazla yedik:sopa::sopa:
eminim vucudum 2 günde odem tuttu, korkarak ciktim sabah tartiya ve 60,8 kg geldim. 200 gr gitmis sadece, ama odem de oldugumu hissediyorum vucudumda..
Jillian 30 Day Shred Level 1 dun bitti, bugun dinlenme gunu, biraz daha dikkat edicem bakalim markete gidicem simdi hurma varsa alayim da detoks yaparim toparlanmak icin.. :KK43:

Eşyalarının bir kısmını göndermen iyi olmuş kuzum :) ben üniyi bitirdiğimde abiciğim arabayla gelip taşımışdık eşyaları.. İlle birikiyor eşyalar :)) bu akşam inşallah daha iyi olursun kuzum :)
Duraklamadan korkma kuzum o bir kere oluyor sonra olmuyor genelde .. Duraklama bizden korksun ayy :))
Ay inşallah ablacım, kaç gündür 2 3 saat uyumaktan dün erkenden uyuyakalmışım giremedim hiç buraya da çok yorucu bir gündü ve birsürü kaçamağım oldu babam sağolsun :D bugün ve yarını çok hafif geçireceğim toparlayacağım hemen

Son 2 gun beslenmemi bozdum biraz, daha dogrusu oyle olmak durumunda kaldi. Persembe oglen ev arkadasimin annesi geldi, hamur işi falan getirmisti, 2 tane pogaca yiyerek gunu bozmayi basardim. Aksam da yemege gittik, yine cısslı bisiler yedim. Cuma tartilmayi unuttum Sizinle de konusamayinca ve dun Aksam yemegimiz cok agir oldu daha dogrusu gozumuz doymadi fazla yedik:sopa::sopa:
eminim vucudum 2 günde odem tuttu, korkarak ciktim sabah tartiya ve 60,8 kg geldim. 200 gr gitmis sadece, ama odem de oldugumu hissediyorum vucudumda..
Jillian 30 Day Shred Level 1 dun bitti, bugun dinlenme gunu, biraz daha dikkat edicem bakalim markete gidicem simdi hurma varsa alayim da detoks yaparim toparlanmak icin.. :KK43:
Kuzum hoşgeldinn özledik seni :)) hiç dert etme bak dün benim de bol kaçamaklı geçti ama 1 2 gün dikkat edip atarız ödemleri

Geç bir günaydın herkese :KK200:
Günahdın canımmm

diyeti bırakmadım canım, dikkat ediyorum zaten bi bırakırsam iştah arta arta açılır
Aynen çok haklısın canım benim :) hedeflerimize ulaşsakda bundan sonra hep kontrollü gideceğiz ki almıyalım yeniden..
Ayy Begümüm dün forumda spor sayfası bir yerlere yönlendirdi orada senin bir paylaşımında 25,5 kg verdim yazıyordu gözlerim fırladı kız :)) doğru mu bu ??? Ben mi yanlış anladım yoksa ??

Aynen çok haklısın canım benim :) hedeflerimize ulaşsakda bundan sonra hep kontrollü gideceğiz ki almıyalım yeniden..
Ayy Begümüm dün forumda spor sayfası bir yerlere yönlendirdi orada senin bir paylaşımında 25,5 kg verdim yazıyordu gözlerim fırladı kız :)) doğru mu bu ??? Ben mi yanlış anladım yoksa ??

25,5 kilo vermedimde 18,5 kilo verdim ben yani yanlış anlamadıysam beni soruyosan bu, ama başka biriyse ve nereye baktın kimden bahsediyo onu bilemedim :KK64:

Demek ki etkilenmişiz :) Tr de kilo alman doğal börekler çöreklerle seni yediriyorlardır. Bizim daha birkaç senedir bahçemiz oldu. Zaten duta buradaki marketlerde pazarlarda da az rastlarsın. Cidden çok dayanıksız bir meyve. Benim en sevdiğim meyve yeşil erik bayılırım eriğe. Tabi diğerlerinide çok severim ama favorim yeşil erik :KK200:
Evet kuzum Tr de özlediğim lezzetler oluyor habire favetler falan gelen giden ille yeniyor .. Şimdiye çokdan 70 dim , işde o Tr araları beni 3 ay geriye attı :)) o yüzden inşallah acil bir durum olmazsa ancak Kurban Bayramına gideriz diye düşünüyorum , dur bakalım benim herif bu bayram gidelim diye tuturmazsa, şimdilik ses soluk yok ama :))
Yeşil erik Alman marketlerinde bulunmuyor ama Türk marketine geliyor Allahdan canım.. Gençliğimde bende çok severdim ama ekşiye düşkünlüğüm pek kalmadı eskisi kadar :))

Maşallah çok güzel :) Abla ayıptır sorması sen ne zaman uyuyorsun? Saat beşte hala uyanıkmışsın. Uykusuz kalıyorsan bu enerji nereden geliyor. Beni öldürsen gece 2 de spor yapmam. Helal olsun ne diyeyim :)
Kuzum 4 saat sabahları uyuyorum , bir iki saat de öğleden sonra :) yetiyor.. İşlerim için gece çalışıyorum tatlım o yüzden biraz da .. Sabah namazınıda bekliyorum mecburen geç yatınca , yatsam kalkamam diye :))

Bir de biz sizden bir saat geriyiz saat olarak canım :) ama sabah 6 ya geliyordu yattığımda :))
Allahıma şükürler olsun ki sağlıklı bir bünyem var.. Arada bir vitamin takviyesi alıyorum son birkaç aydır oda .. Ama hergün içilmesi lazım ama ben ayda 3, 4 defa ancak alıyorum çok enerjim düşükse falan :)) oda b12 ve C vitamini içerikli .. Başka da birşey değil tatlım ..

Ayy kuzum ya özledik çok sevindim tekrar bağlanabilmen canım benim .. Tatlım hiç üzülme bir kısa ara olmuş olur vücut kendini duraklatmaz işde .. Genede -200 dediğine göre o çok daha fazladır.. Dikkat etmeden yediğimizde zaten anında kilomuz bir iki kilo artıyor ödem tutuyoruz .. Bir kaç gün sonra eksileri görürsün inşallah bebeğim :)

Jill 2. Aya başlıyacaksın Maşallah:) eksileri gördüğünde vücut ölçümlerine de bak canım değişiklik var mı :) sabah erken saatte bak aynı kilo gibi :)

Ayy kuzum ya özledik çok sevindim tekrar bağlanabilmen canım benim .. Tatlım hiç üzülme bir kısa ara olmuş olur vücut kendini duraklatmaz işde .. Genede -200 dediğine göre o çok daha fazladır.. Dikkat etmeden yediğimizde zaten anında kilomuz bir iki kilo artıyor ödem tutuyoruz .. Bir kaç gün sonra eksileri görürsün inşallah bebeğim :)

Jill 2. Aya başlıyacaksın Maşallah:) eksileri gördüğünde vücut ölçümlerine de bak canım değişiklik var mı :) sabah erken saatte bak aynı kilo gibi :)

Sanki hic degismiyormus gibi geliyo abla moralim cok cok bozuk bugun :(

Ay inşallah ablacım, kaç gündür 2 3 saat uyumaktan dün erkenden uyuyakalmışım giremedim hiç buraya da çok yorucu bir gündü ve birsürü kaçamağım oldu babam sağolsun :KK70: bugün ve yarını çok hafif geçireceğim toparlayacağım hemen

Kuzum hoşgeldinn özledik seni :)) hiç dert etme bak dün benim de bol kaçamaklı geçti ama 1 2 gün dikkat edip atarız ödemleri

Günahdın canımmm
Tatlım benim akşam topiğe yazmamandan erken uyuduğunu anlamışdım uykusuzum diye yazmışdın zaten, dinlenmişsindir iyi olmuş canım benim .. Hastaydın da zaten .. Dün cümle alem kaçamaklardaymış anam @ malahit hariç :)) kekin tadına bile bakmamış cimcimem :))

25,5 kilo vermedimde 18,5 kilo verdim ben yani yanlış anlamadıysam beni soruyosan bu, ama başka biriyse ve nereye baktın kimden bahsediyo onu bilemedim :KK64:
Yani mesajı şimdi tekrar bulabilir miyim bilmiyorum ama senin yazdığın bir mesajdı canım ama belki 2,5 dur bazen insan yanlış yazıyor falan .. Ama 18,5 kiloda Maşallah ya gerçekden sana , oda süper !!!
Ne kadar zamanda verdin Begümüm ???

Sanki hic degismiyormus gibi geliyo abla moralim cok cok bozuk bugun :KK43:
Tatlım moral bozacak bir durum yok .. Keşke cuma günü tartılmış olsaydın , o zaman net sonuç çıkardı ortaya .. Sabret birkaç gün dikkat et öyle tartıl inş özel günün yakın değildir yoksa bir süre doğru rakamlar için beklemen gerekecek yoksa ..
Zaten en çok senin kilo vermeni merak ediyordum çünkü resmen diyetisyen listelerindeki gibi besleniyorsun canım.. Yanlış yaptığın birşey ayok.. Ama bana öyle bir liste asla kilo verdirmez mesela ama ben yaşım gereği yaşam şeklim gereği böyleyim ..
Siz hareketlisiniz okula gidiyorsunuz, metobolizmanız hızlı , yani benimle kıyaslanmazsınız asla .. O bakımdan merak ediyordum yinede ..
Hiç moral bozmak yok tatlım .. Bazen ödem oluyoruz bazen tuz fazla kaçıyor kilo gibi duruyor .. Bunlar geçici durumlar .. Dikkat ettikden sonra sporunda oldukdan sonra hiç moral bozmadan yolumuza devam canım benim ..

Tatlım moral bozacak bir durum yok .. Keşke cuma günü tartılmış olsaydın , o zaman net sonuç çıkardı ortaya .. Sabret birkaç gün dikkat et öyle tartıl inş özel günün yakın değildir yoksa bir süre doğru rakamlar için beklemen gerekecek yoksa ..
Zaten en çok senin kilo vermeni merak ediyordum çünkü resmen diyetisyen listelerindeki gibi besleniyorsun canım.. Yanlış yaptığın birşey ayok.. Ama bana öyle bir liste asla kilo verdirmez mesela ama ben yaşım gereği yaşam şeklim gereği böyleyim ..
Siz hareketlisiniz okula gidiyorsunuz, metobolizmanız hızlı , yani benimle kıyaslanmazsınız asla .. O bakımdan merak ediyordum yinede ..
Hiç moral bozmak yok tatlım .. Bazen ödem oluyoruz bazen tuz fazla kaçıyor kilo gibi duruyor .. Bunlar geçici durumlar .. Dikkat ettikden sonra sporunda oldukdan sonra hiç moral bozmadan yolumuza devam canım benim ..

Reglime de 10 gun falan kaldi abla baya beklicem:( ya ben tartiya cok takilan biri degilim, goruntumde de sanki fark yok gibi ona bozuluyorum:(

Reglime de 10 gun falan kaldi abla baya beklicem:KK43: ya ben tartiya cok takilan biri degilim, goruntumde de sanki fark yok gibi ona bozuluyorum:KK43:
Canım daha 10 gün yaptın , en az bir ay sonra fark göreceksin sabır kız dur hemen :))

Spor yaptığınızda değişimlerinizi

İlk bir ayda değişimleri kendiniz
İkinci ayda evdekiler
Üçüncü ayda dışardakiler farkeder

Canlarım bende bugün acayip artılardayım :) dünden +500 yok böle bişey ya :)) hiç yanlış birşey yemedim aslında ama köfte bana kilo verdirmiyorrr bunu biliyorum işde genede denedim :) zaten tuzlu olmuş bide tuzu az atmama rağmen içindeki soğan kıtırları ve baharatlar tuzlandırmış iyice .. Birde iki gündür yediklerim hep içimde daha :)

O yüzden hiç kafayı takmıyorum, moral bozmuyorum:)
Tek bir kiraz bile yemedim sırf protein yaptığımdan .. Sırf proda en güzel tavuk verdiriyor aslında bugün çıkarıyımda yapıyım bari :))

Canım daha 10 gün yaptın , en az bir ay sonra fark göreceksin sabır kız dur hemen :))

Spor yaptığınızda değişimlerinizi

İlk bir ayda değişimleri kendiniz
İkinci ayda evdekiler
Üçüncü ayda dışardakiler farkeder

Cok acele ediyorum abla ya farkindayim kendimi frenlemeye calisiyorum ama istem disi oluyo bu:( cok kiziyorum kendime:(

Sen okuyup üflenmek değil accık okşanmak istiyon kızz :))
Okuyum genede seni bi nazar mı oldun ne düğün de :))
Kız bak geldin kilo vermen başlıyacak demek ki inşallah tatlım .. Sende katıl spor yarışmasına canım motive olursun ??
abla istiyorum ama başlamak ölüm gibi grlyo üstümde bi yorgunluk var miskinlik var maleaeff

Back
X