Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Canım konuyu tkip et seçeneğini tıkla istersen yeniden ., bazı arkadaşlarda söylüyorlar ama bana geliyor ..
Camım sadece squat ile kilo veremezsin o açıdan sordum .. Yanına Kardio çalışması mutlaka eklemelisin, yağ yakmak istiyorsan eger.. Leslie yapabilirsin o zaman şimdi gazla ağır sporlara girme madem yeni aylatmışsın rahatsızlığını .. Bir ay Leslie arkadan squat yapabilirsin bence .. Leslie de Kardio çalışmasıdır..

tamam
bir de gunde 30 dk yuzecegim
onu yapsam ustune squat yapsam leslie yerine
olur mu

bi türlü eski halime dönemiyorum bana ne oldu anlamadım ya spor yapmak istiyorum yapamıyorum başlayamıyorumm :KK43:abla beni bi oku üfle yaaa O Olivenoil :mad:bende katılıyım sizee :KK19:

bi türlü eski halime dönemiyorum bana ne oldu anlamadım ya spor yapmak istiyorum yapamıyorum başlayamıyorumm :KK43:abla beni bi oku üfle yaaa O Olivenoil :mad:bende katılıyım sizee :KK19:
Sen okuyup üflenmek değil accık okşanmak istiyon kızz :))
Okuyum genede seni bi nazar mı oldun ne düğün de :))
Kız bak geldin kilo vermen başlıyacak demek ki inşallah tatlım .. Sende katıl spor yarışmasına canım motive olursun ??

Menüm
Sabah

3 yumurtaya yağlı çökelek bol maydonoz koyup omlet yaptım , üzerinede patlıcan kbiber közlenmiş sos sürdüm azıcık

Akşam

8,9 köfte , 2 kaşık yoğurt

Ramazana kadar sadece protein diyeti yapıcam

( köftenin içinde ekmek yok, soğan olarakda çıtır soğan koydum bol baharat yumurta ve maydonoz vardı , tadı güzeldi .. Köfte fazla şişlik yapıyor bende tavuk gibi kilo hemen verdirmiyor ama bakalım bir daha deneyim dedim , görcez sonuçları :) )

image.webp
malahit malahit canım sana diyet kek tarifi yazacakdım yazayım bari :))

3 yumurtanın sarısıyla beyazını ayır
Beyazlarını mikserle krema gibi beyaz ve krema kıvamına gelene kadar çırp.

Ayrı bir kapda sarılarını, vanilya, bitter iki kare çikolatayı rendele , 3 kayısıyı minik minik dogra
Yarım paket kabartma tozu ekle , varsa 2 kaşık badem veya fındık unu çekilmişi yani , yoksa 1 kaşık yulaf kepeği, oda yoksa :))) 1 kaşık tam buğday unu ama fazla atma bak ;

bunları çırp birlikde..Sonra gelelim işin püf noktasına :)
Yumurta beyazlarını krema gibi yaptığın kaba dök bu karışımı ama karıştırmayı kaşıkla yap sakın mikserle degil aşırıda hızlı karıştırma .. Bu karışımı minik muflin kek kagıtları var ya onlara 1 er kaşık koy , ısıtılmış fırına 180 derecede 10, 15 dakikada hazır kekin canım :))

İçine şeker hariç tabi istediğin meyve elma olur tarçın olur falan filan koyabilirsin yani sana kalmış ..
Ben uydurduğum için bu tarifi Oopsie ekmek tarifinden öyle güzel bişey çıkdı ortaya :))
Kek sevenler deniyebilir ama hepsini yemeyin iki tane yeter kesinlikle :))

Son düzenleme:
Canım ne zamandır kullanıyorsun kalorisayari,memnun musun?ben de almak istiyorum,nerden aldın,netten sipariş etmeyi dusunuyorum ben
aklında olsun canım süte tarçın ekle ve elmayla ye ki hazmı kolaylaştıran,sut kabız yapabilir uzun vadede
Ayy ben öyle yapayım o zaman çunku ben kahvaltıda süt içerim çok tesekkurler ben hiç boyle seyleri bilmiyorum :)
Motive ettin kuzım beni seviniyim demi :)) olsun ben -500 diyim haftaya daha çok vermiş olurum sevinirim ayy :))
Beslenmeme de dikkat ediyim o zaman şekerim :) kirazları saymaya devam sen gibi madem :)))
Sevin abla bu 700 gibi dusunup sevin haftayada 500 gr dan baz alıp sevin. Her iki turlude sevinirsin :):KK9:Aynen kirazları say. Ayy abla su kiraz sapini deneyemedim Bir baktim hepsini yemisler dedim bari çopunu bana saklasaydiniz. Şu anda odem atmaya ihtiyacım vardı
Eki Görüntüle 1842107 malahit malahit canım sana diyet kek tarifi yazacakdım yazayım bari :))

3 yumurtanın sarısıyla beyazını ayır
Beyazlarını mikserle krema gibi beyaz ve krema kıvamına gelene kadar çırp.

Ayrı bir kapda sarılarını, vanilya, bitter iki kare çikolatayı rendele , 3 kayısıyı minik minik dogra
Yarım paket kabartma tozu ekle , varsa 2 kaşık badem veya fındık unu çekilmişi yani , yoksa 1 kaşık yulaf kepeği, oda yoksa :))) 1 kaşık tam buğday unu ama fazla atma bak ;

bunları çırp birlikde..Sonra gelelim işin püf noktasına :)
Yumurta beyazlarını krema gibi yaptığın kaba dök bu karışımı ama karıştırmayı kaşıkla yap sakın mikserle degil aşırıda hızlı karıştırma .. Bu karışımı minik muflin kek kagıtları var ya onlara 1 er kaşık koy , ısıtılmış fırına 180 derecede 10, 15 dakikada hazır kekin canım :))

İçine şeker hariç tabi istediğin meyve elma olur tarçın olur falan filan koyabilirsin yani sana kalmış ..
Ben uydurduğum için bu tarifi Oopsie ekmek tarifinden öyle güzel bişey çıkdı ortaya :))
Kek sevenler deniyebilir ama hepsini yemeyin iki tane yeter kesinlikle :))

Abla kalbin temizmis bende simdi sana onu soracaktim bugun ıslak kek yaptım baya kaloriliydi Bari bundan bir ara yapayımda onlarda seker yemesin. Herkese soruyorum tadı nasıl diyorlar muhtesm olmus en azından tadına bak cok seyler kaciriyosun dediler en azindan bundan yapsam tadina bakabilirim :) Cok tesekkurler :)

Menüm
Sabah 8.30

1 br süt
2 tane salatalık
Yarım cherry domates
Öğle 13.00
Kücuk bir parca haslanmis tavuk gogsu
4 kaşık yogurt
6 tane dut( O Olivenoil yiyince aklima sen geldin guldum annemde diyo niye guluyorsun yakinda bu kiz delirdi diyecekler agacta bir kac tane kalmis onlari getirmisler)

Aksam 18.00
Koyun eti ( Ne kadar yaglarindan ayirmaya calistiysamda olmadi yedikten sonra baya pismanlik duydum)
1.5 lt su
Bugun menum bayagı dengesiz oldu normalde kahvaltimi guzel yapmaya calisiyorum ama bugun canim istemedi.
Zaten aksamda yemegi yedikten sonra midem agridi yagdan dolayi herhalde

Menüm
Sabah 8.30

1 br süt
2 tane salatalık
Yarım cherry domates
Öğle 13.00
4 kaşık yogurt
6 tane dut( O Olivenoil yiyince aklima sen geldin guldum annemde diyo niye guluyorsun yakinda bu kiz delirdi diyecekler agacta bir kac tane kalmis onlari getirmisler)

Aksam 18.00
Koyun eti ( Ne kadar yaglarindan ayirmaya calistiysamda olmadi yedikten sonra baya pismanlik duydum)
1.5 lt su
Bugun menum bayagı dengesiz oldu normalde kahvaltimi guzel yapmaya calisiyorum ama bugun canim istemedi.

Ayy ben öyle yapayım o zaman çunku ben kahvaltıda süt içerim çok tesekkurler ben hiç boyle seyleri bilmiyorum :)

Sevin abla bu 700 gibi dusunup sevin haftayada 500 gr dan baz alıp sevin. Her iki turlude sevinirsin :):KK9:Aynen kirazları say. Ayy abla su kiraz sapini deneyemedim Bir baktim hepsini yemisler dedim bari çopunu bana saklasaydiniz. Şu anda odem atmaya ihtiyacım vardı

Abla kalbin temizmis bende simdi sana onu soracaktim bugun ıslak kek yaptım baya kaloriliydi Bari bundan bir ara yapayımda onlarda seker yemesin. Herkese soruyorum tadı nasıl diyorlar muhtesm olmus en azından tadına bak cok seyler kaciriyosun dediler en azindan bundan yapsam tadina bakabilirim :) Cok tesekkurler :)
Bravo kuzum hem yaptın hemde tadına dahi bakmadın haa ! Gerçekden Maşallah :) evet yarın bundan yap hatta 3 tane bile yiyebilirsin bundan :))

Menüm
Sabah 8.30

1 br süt
2 tane salatalık
Yarım cherry domates
Öğle 13.00
4 kaşık yogurt

Aksam 18.00
1.5 lt su
Canım menün gayet güzel olmuş nerdeyse ketojonik diyet yapmışsın karbonhidrat az protein ve yağ bol :))
Yağlardan korkmana gerek yok tatlım eger karbnhdratı az almaya dikkat ediyorsan hiç sorun değil için rahat olsun canım :))
Kız varya bende rüyamda dut ağacı gördüm bugün :)
Bahçeli bir evdeyim sahiplerini tanımıyorum , diyorum ki acaba bu malahitlerin ağacı mı :)))) bak rüyama bile girdin şeker :)) sonra bakıyorum ağaç kocaman üzeri iri iri beyaz dut dolu .. Yok diyorum onların ağacı küçükdü diyorum .. Sonra sahibinden izin istiyorum falan filan .. Aynı anda mı gördüm ne rüyayı :)) sen dut yerkene yanee :))

Bravo kuzum hem yaptın hemde tadına dahi bakmadın haa ! Gerçekden Maşallah :) evet yarın bundan yap hatta 3 tane bile yiyebilirsin bundan :))
Parmağımı uzattım ucundan tadına bakmak için içimdeki ses tüm çabalar boşa gider dedi ve vazgeçtim. Haftaya yapayım en iyisi. Evdeki kek bitsin sonra bunu yemezler hepsi bana kalır. 1 tane yesem yeter 3 tane olmasada olur :))
Canım menün gayet güzel olmuş nerdeyse ketojonik diyet yapmışsın karbonhidrat az protein ve yağ bol :))
Yağlardan korkmana gerek yok tatlım eger karbnhdratı az almaya dikkat ediyorsan hiç sorun değil için rahat olsun canım :))
Kız varya bende rüyamda dut ağacı gördüm bugün :)
Bahçeli bir evdeyim sahiplerini tanımıyorum , diyorum ki acaba bu malahitlerin ağacı mı :)))) bak rüyama bile girdin şeker :)) sonra bakıyorum ağaç kocaman üzeri iri iri beyaz dut dolu .. Yok diyorum onların ağacı küçükdü diyorum .. Sonra sahibinden izin istiyorum falan filan .. Aynı anda mı gördüm ne rüyayı :)) sen dut yerkene yanee :))
Karatay hocamızda yağ yiyin diyor ama ben yinede tırsıyorum. Yağında fazlası zarar diye düşünüyorum.
Aaa tesadüfe bak. Ben öğle 1 gibi yedim acaba o zaman mı gördün. Telapatik bir şeyler mi olmuş ne.:KK64: Abla senin canın baya çekmiş baksana rüyalarına bile girmiş. Ayy üzüldüm bak şimdi senin için Tr de olsaydın gönderirdim ama almanya cok uzak :) Ama dut görmek çok güzelmiş rüyada inşallah seninkide hayırlı olur.İnşallah tez zamanda tr gelirsinde mevsimi geçmeden bol bol yersin. :kk77::kk77:

Parmağımı uzattım ucundan tadına bakmak için içimdeki ses tüm çabalar boşa gider dedi ve vazgeçtim. Haftaya yapayım en iyisi. Evdeki kek bitsin sonra bunu yemezler hepsi bana kalır. 1 tane yesem yeter 3 tane olmasada olur :))

Karatay hocamızda yağ yiyin diyor ama ben yinede tırsıyorum. Yağında fazlası zarar diye düşünüyorum.
Aaa tesadüfe bak. Ben öğle 1 gibi yedim acaba o zaman mı gördün. Telapatik bir şeyler mi olmuş ne.:KK64: Abla senin canın baya çekmiş baksana rüyalarına bile girmiş. Ayy üzüldüm bak şimdi senin için Tr de olsaydın gönderirdim ama almanya cok uzak :) Ama dut görmek çok güzelmiş rüyada inşallah seninkide hayırlı olur.İnşallah tez zamanda tr gelirsinde mevsimi geçmeden bol bol yersin. :kk77::kk77:
Ayy kuzum Maşallah sabrına ve azmine canım :))

Yok canım saat 16 gibi biraz kestirmişdim aynı zaman olmasada etkilenmişiz demek ki :))
Ayy düşünceli kızım göndermiş kadar oldun tatlım benim çok sağol bitanem :*
Evde kurusu var ama yemiyorum kıı :) çok canım severimde aş erecek kadar değil yani rüyama girdi işde :))
Yok yok aman bu sıralar Tr' ye ye falan gelmiyim anam son iki ayda iki kez gidip geldim yetti .. Kilo alıyorum ben orada bir süre gitmiyim mümkünse :)) aslında geçen bir ay kadar oldu gidişimizde kara dut yemişdik ama onlar serada yetişiyormuş sanırım doğal ağaç dutu gibi tatlı değildiler :)) benim çocukluğum hep bahçeli evlerde geçdi, bahçelerimizdede hep dut ağacımız olurdu ondan sanırım düşkünlüğüm :))

Kuzum dut dayanıksız oluyor ondan sanırım burada hermeyve var egzotik meyvelerden tut da ne biliyim işde herşey var bi dut yok oda yola saklanmaya dayanmıyor ondan olsa gerek canım :))

image.webp image.webp

INSANITY 1. Ay bitirdim bugün PLYOMETRIC CARDIO 42 dk program tamamdır :)
Yarın dinlenme günüm sonrasında 2. Aya geçmiş olucam inş :)
Program sonrasında 350 sonrasındada toplamda 528 kal harcamış oldum :))

Canım benim bence diyetine sadık kal bırakırsan eylil ekimde kilo almış olarak başlarsın tatlım benim :) duamda sen yokdun ama :)))
Gerçi fazla bir kilon yok dediğin gibi korusan oda olur canım ama korumak içinde dikkat lazım anında 1,5 2 kilo geliyor az yesek yani :))
diyeti bırakmadım canım, dikkat ediyorum zaten bi bırakırsam iştah arta arta açılır

Back
X