Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Valla ben de bilmiyorum topiğimdeki mesajına cevap verirken farkettim...
Biriylemi tartıştı başka Bi topikte Acaba?
Ya da yazdığı siyasi içerikli mesajlar birilerinin kanına mı dokundu? Bilemedim
Yaa ben de burada bir şey oldu sandım okudum hemen mesajları ama, diğer topikte de yoksa ondan başka topiği var mıydı Aslı ablanınn?

Misafir varken zor tabii canım , yorgunluğunun normal kuzum benim :)
canım misafirden dolayı uğrayamadım bir iki gün ama noldu niye ceza aldın?:(
Yine mi kabızım yine miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. :KK46:

Gecenin 2'sinde başladım yine erik hoşafı yapmaya ve soğan suyu ceviz suyu kekik suyu form çayı suyu kombosu hazırlamaya. :KK70:
canım bu kadar karıştırma allah muhafaza sıkıntı olmasın:S

canım misafirden dolayı uğrayamadım bir iki gün ama noldu niye ceza aldın?:KK43:
canım bu kadar karıştırma allah muhafaza sıkıntı olmasın:S

yok canım ya işe yaramıyor zaten sabah duphalac alıcam eczaneden kesin çözüm ishal olayım da rahatlayayım artık. Şimdi de kabızlığa iyi geliyor diye limon kemiriyorum. :D

yok canım ya işe yaramıyor zaten sabah duphalac alıcam eczaneden kesin çözüm ishal olayım da rahatlayayım artık. Şimdi de kabızlığa iyi geliyor diye limon kemiriyorum. :KK70:
Ben kahveyle aştım kabızlık sorunumu,bilginiz olsun
Ünide ev arkadaşlarımdan biriyle erken kalkardık,kahvaltıya kadar iki üç saat diğerini beklememiz gerekirdi. O sırada sabah aç kahve içerdik,ve ben öyle öyle kabızlık nedir unuttum :) ve ben 53 kiloya düştüm :)
Şimdi alışkanlık oldu,içmezsem olmaz

Ünide ev arkadaşlarımdan biriyle erken kalkardık,kahvaltıya kadar iki üç saat diğerini beklememiz gerekirdi. O sırada sabah aç kahve içerdik,ve ben öyle öyle kabızlık nedir unuttum :) ve ben 53 kiloya düştüm :)

Allah allah çok ilginç normalde kafein kabız yapar derler çünkü canım bünyeye göre değişiyor demek ki. Ben çok yol denedim ya şuruba geçeceğim artık çaresi yok. Tartıda kabızlıktan ötürü fazla çıkınca moralim bozuluyor çünkü hep :/

Allah allah çok ilginç normalde kafein kabız yapar derler çünkü canım bünyeye göre değişiyor demek ki. Ben çok yol denedim ya şuruba geçeceğim artık çaresi yok. Tartıda kabızlıktan ötürü fazla çıkınca moralim bozuluyor çünkü hep :/
Ev arkadaşlarımda öyle söylemişti,ama garip bi şekilde benim böyle:)
Hatta şöyle söyleyim,8 gün sürmüştü benim,hastaneye gideyim dedim
Aktar görünce aktara girdim,sinameki verdi
Sinamekiyle gidiyodum,sonra sabah kahve içmeye başladım
İçtiğim an sorun kalmıyo:) bu arada üni biteli dört yıl oldu,yaklaşık 6 yıldır hiç sorun yaşamıyorım..çok şükür
hatta kahve diyeti varmış,sonradan öğrendim :)

Ev arkadaşlarımda öyle söylemişti,ama garip bi şekilde benim böyle:)
Hatta şöyle söyleyim,8 gün sürmüştü benim,hastaneye gideyim dedim
Aktar görünce aktara girdim,sinameki verdi
Sinamekiyle gidiyodum,sonra sabah kahve içmeye başladım
İçtiğim an sorun kalmıyo:) bu arada üni biteli dört yıl oldu,yaklaşık 6 yıldır hiç sorun yaşamıyorım..çok şükür
hatta kahve diyeti varmış,sonradan öğrendim :)

Sinameki otunu kullanmana rağmen kabızlığın geçmedi mi? Normalde sinameki çok güçlüdür karnını ağrıta ağrıta çıkartması lazımdı tuvalete seni. :D

Sinameki otunu kullanmana rağmen kabızlığın geçmedi mi? Normalde sinameki çok güçlüdür karnını ağrıta ağrıta çıkartması lazımdı tuvalete seni. :KK70:
Tam olarak öyle oldu :halay:sürekli çözüm olmamıştı,sinameki içince iyi oluyodum :)hatta karnımın ağrıyacağını bile bile içiyodum,sonra okul otobüs sokak farketmez..aman Allah ım :ukala:
Çok fazla içmenin zararlı olduğunu farkedince,bırakma kararı aldım :)
Ayrılık zor geldi biliyo musun:))

Selamlar canım. Yeşil kahveyi dene hem yediklerinin yağ olarak depolanmasınada izin vermiyor. Ben iki üç gün misafr aldm içliköfteler tatlılar anam neler yediim yeşil kahve sayesnde oldğm kiloda kaldm çok şükür.

Ceza aldığı yazışmaları okudum kk yöneticileri yanlı davranmışlar madem ortada bir tartışma var neden karşı taraf yasaklanmakmış...
Onlar her ne kadar özgürse düşüncelerini paylaşmaya diğerleri de özgür ay çok sinirlendim ya kendi kafalarında olmayanları tak yasaklamışlar

Ceza aldığı yazışmaları okudum kk yöneticileri yanlı davranmışlar madem ortada bir tartışma var neden karşı taraf yasaklanmakmış...
Onlar her ne kadar özgürse düşüncelerini paylaşmaya diğerleri de özgür ay çok sinirlendim ya kendi kafalarında olmayanları tak yasaklamışlar
evet canım , aynen öyle olmuş okudum bende yazılanları, kendi kafalarında olmayanları hemen yasaklıyorlar, :KK47::KK47:
sanki tek onlar doğru :sinirli::sinirli:

Benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var:KK43: ama amansız bir tembelliğe tutuldum :KK43:
Ayni ben:-(
yok canım ya işe yaramıyor zaten sabah duphalac alıcam eczaneden kesin çözüm ishal olayım da rahatlayayım artık. Şimdi de kabızlığa iyi geliyor diye limon kemiriyorum. :KK70:
İyi mi geliyormuş limon?
Nasıl yani?bildiğimiz kahve mi?ac karnına içip beklemek mi gerekiyo?
Bizim topikte bir arkadaş bulmuş.neden oldğnu gezi parkyla ilgli konşp tartşmş heralde topikte kapanmş çok üzüldüm umarım biran önce gelir..
Okudum ve yanlı davrandıklarını dusunuyorum.isin kötüsü burdan baska ulaşabileceğimiz bi adreste yok elimizde:-(
kesinlikle.bununla ilgili itiraz edebiliyor muyuz?kime yazalım ya da,toplanıp yazsak ya kızlar?ben metni yazıp burdan da paylaşırım gerekirse,sonra tek tek mesaj atalım ama önce kime yazacağımızı bulalım?

evet canım , aynen öyle olmuş okudum bende yazılanları, kendi kafalarında olmayanları hemen yasaklıyorlar, :KK47::KK47:
sanki tek onlar doğru :sinirli::sinirli:
Evet karşı tarafta güya demokratik.. E madem demokratiksiniz biz de girdik tartışmaya bizi de yasaklayın deyin
Bu sitenin sahipi de diğer çapulcular gibi gezici heralde tövbe ya sinirlerim zıpladı mübarek gün şimdi beni de yasaklarlar çok ta tın ya
Ayrıca aslının bütün söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum hadi beni de banlayınsana

Back
X