Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Aaa senle aynı kilodayız kız, kız ben seni bırakmam artıkın,birbirimizi gaza getiririz ayol. Bende karataya benzer besleniyorum, ortaya karışıklık da oluyor zaman zaman cicim :)
2 saat spor waaavvvv baby Maşallah diyorum kız sana :nazar::KK200:

Yediklerimizi sporumuzu paylaşmak istediklerimizi yazarız işde tatlım. Çok kuralcı gitmek istemiyorum.. Ama genel birtakım şartlar belirleriz isteklere göre.. Biraz nabız yoklaması yapalım ilk gün , düzen oturturuz şekerim inş..
Bencede belli şartlar olsun o yeterli bende varım:KK55::KK55:

birşey kilo vememi engelliyo da ne oldunu bilmiyorum .. kuruyemiş her akşam değil aslında ama haklısın yemeyim en iyisi :)

max 30 u inceliyorum şu an . Aman Allahım izlerken yoruldum :)))
Yeme yeme , hatta hergün gün içinde bile yeme Bana Karatay usulu kuruyemiş yemek hiç yaramıyor kilom duruyor.. Haftada bir iki güne düşür. Ya da günde 2, 3 ceviz kadar ye .. Gece hele hiç tavsiye etmem kuzum :)

Sporsever hatınlara bayılıyorum ayol.. Vay vay epey adım atıyosun kız Maşallah!!
Bizde sporumuzu yapıyoruz da işde beslenmede kaçaklar olunca istediğimiz kilo vermeyi tam oturtamadığımızdan , diyet topiğimizde olsun istedik, bide böyle deniyek kıı
Sende çok fazla kilo yok şekerim ama insan kendini daha iyi nasıl hissediyorsa o kiloda olsun demi.. Senin kilo vermen maceran oldu mu? Hep böyle zayıf mıydın tatlım? Anlatsana biraz ? Tecrübelerden faydalanalım bizde...

hahaha ha :KK70::KK70::KK70::KK70: ben yıllardır bu kilo verme savaşındayımmmmm bir alıp bir veriyorumm bir türlü koruyamıyorummmm

hep kk sayesinde veriyorummmmmmmmmmm

2012 senesinde 76kg da 60 kg düşmüştümm 2015 ağustosa kadar 65kg korudum ağustostan sonra 70kg dayandım sonra bir türlü 65 kg göremedim(67-68-69-70 arası gidip geliyom) kendim 64-65 kg iyi hissediyommm:KK45::KK45::KK45::KK45:

aslında bırakmıştım daha da diyet yapmıcan rahat rahat yiyip içecem dedimm ama malesef olmuyorrrr yine bir yerden başlayam dedimm ama motive olamıyorummmmm o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

hahaha ha :KK70::KK70::KK70::KK70: ben yıllardır bu kilo verme savaşındayımmmmm bir alıp bir veriyorumm bir türlü koruyamıyorummmm

hep kk sayesinde veriyorummmmmmmmmmm

2012 senesinde 76kg da 60 kg düşmüştümm 2015 ağustosa kadar 65kg korudum ağustostan sonra 70kg dayandım sonra bir türlü 65 kg göremedim(67-68-69-70 arası gidip geliyom) kendim 64-65 kg iyi hissediyommm:KK45::KK45::KK45::KK45:

aslında bırakmıştım daha da diyet yapmıcan rahat rahat yiyip içecem dedimm ama malesef olmuyorrrr yine bir yerden başlayam dedimm ama motive olamıyorummmmm o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
Boyun uzun olmalı şekerim anladığım kadarıyla... Ahh ahhh hepimizde aynı macera kuzum ya al ver al ver... Önce almayı ögrendik , sonra kiloları vermeyi öğrendik... Şimdi korumasınıda öğrenicez inşallah.. Faha korunacak kiloma çok var benim de lafın gelimi yani yaseminim :)
Tamam işde tam yerindesin kuzum birlikde motive edek birbirimizi canısı.. Sporsever hatun kişilerde burda , zor olmamalı bu iş demi yaaa...

Boyun uzun olmalı şekerim anladığım kadarıyla... Ahh ahhh hepimizde aynı macera kuzum ya al ver al ver... Önce almayı ögrendik , sonra kiloları vermeyi öğrendik... Şimdi korumasınıda öğrenicez inşallah.. Faha korunacak kiloma çok var benim de lafın gelimi yani yaseminim :)
Tamam işde tam yerindesin kuzum birlikde motive edek birbirimizi canısı.. Sporsever hatun kişilerde burda , zor olmamalı bu iş demi yaaa...

yok kızzz 1,65 boyumm ama ben fazla zayıflık yakışmıyorrrrrr idalim bu

evet seni tanıyalımm biraz daaaa

Kendimi tanıtayım az çok tanıyanlar vardır kızlar beni 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim insülin direnci ve tip 2 diyabet yani kısacası obezim 96 kg dan daha yeni 77 kg düştüm bir alır Bir verir benim vücudum malesef turizmciyim kendi dükkanım var şuan malesef işlerde kötü Karatay beslenmesi ve 2 saat spor yapıyorum haftada 5 gün :KK73::KK30:yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :cool:

Back
X