Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bende de iki çocuk var, ikincisine doğumdan yaklaşık 1.5 ay sonra başladım, birde sezeryanlıyım düşün artık, insan sevince ve isteyince vakit bulabiliyor gerçekten..5 aydır Bi 10 gün dışında (o Zaman da ayağımı burkmuştum) hiç aksatmadımolur inşallah ben karatay usulü başladım şu max30 sporunuda yapmaya başlasam iyi olacak oda nasıl olcaksa iki çocukla bilemedim şimdi
olur inşallah ben karatay usulü başladım şu max30 sporunuda yapmaya başlasam iyi olacak oda nasıl olcaksa iki çocukla bilemedim şimdi
Ayy bende başım döndü bildirimlere bakmaktan, max 30 garip kaldı yavrucakAyy kızlar azcık nefes alıyım ben anam , hızlı girdik inşallah kilolarımızda öyle gider canlarım...
Bekliyorum o zaman max30 a seni kuzum. Dik dur kız manken gibi dur şekerim. Sporla değişimlerine şaşıracaksın bebğim duruşun bile değişecek görceksin inş..başlıyorum bende tutmayın beniiii bide dik durabilsem hep unutuyorum eğik duruyorum yaş 36 boy 156 kilo 69 uffff
Ayy kızlar azcık nefes alıyım ben anam , hızlı girdik inşallah kilolarımızda öyle gider canlarım...
Sorma kız.. Ama biz hep genç kalcaz kız sporumuzla beslenmemizle inş şekerim. Kendimizi salmak yok...
Kalmaz kız orayı da canlandırcaz, burda oraya av topluyoz kız çaktırmasana şimdi yaaaAyy bende başım döndü bildirimlere bakmaktan, max 30 garip kaldı yavrucak![]()
Karbonhidrat gram miktarı mı o 36,09 olan Begümüm ?
Karbonhidrat alımını azalttıgımızda zaten kilolar gidiyor.
Karbonhidratta malesef senzelerde bile var.. Bir gün bu konuya ayrıntılı değinelim inş canlarım
ay valla beni heycanlandırdın kendime kendim inancam artık ne mankeni ya bu halimle güldürdünBekliyorum o zaman max30 a seni kuzum. Dik dur kız manken gibi dur şekerim. Sporla değişimlerine şaşıracaksın bebğim duruşun bile değişecek görceksin inş..
yaş dışında kilolarımız yakınmış boyda benden uzunsun :) sen başladınmıaman yarabbi topik patlamış gitmiş ya :-D ben tee 2. sayfa da birakmistim sizi ne güzel bayağı renklenmis sayfa çok mutlu oldum valla
yalnız ben bu hıza hep yetişemicem affınıza sığınarak eski kızlar biliyor diğer topikten hem sınavla uğraşıyorum hemde tel den giriyorum o yüzdenay böyle de pek bi dışarıda kalmış gibi hissettim kendimi yaw
yaş 26 kilo 68 olduboy 158 hadi bakalım hayirlisi
asli abla sen gittin bak bunalim ne yaptı bana gördun mu hep senin yüzünden aldım iki kilo daha![]()
![]()
yalnız begüsum makarna daki karbon yağ olarak depo olurken vücut ne yapacağını şaşırırken bakliyattakini vücut kullanıyorevet canım k.hidrat miktarı gram olarak.
normalde yazmaya gerek yokta ben masustan yazıyorum, ne yesem içinden çıkıyo, sadece makarna,pilav,ekmekği kessen bile yeterli gelmiyo, misal bi kuru bakliyat,meyva yiyiyosun,bi dünya k.hidrat var içinde ben ona dikkat çekmek için yazıyorum
valla ben var yaa kendime ettiğimi kimseden görmedimyaş dışında kilolarımız yakınmış boyda benden uzunsun :) sen başladınmı
yalnız begüsum makarna daki karbon yağ olarak depo olurken vücut ne yapacağını şaşırırken bakliyattakini vücut kullanıyor
yeterki ölçülü olsun basit kompleks olayı yani çok da kasma kendini öyle yaw
kız sende benim gibisinvalla ben var yaa kendime ettiğimi kimseden görmedim71ile başladım 63ü gördüm bıktım biraktim 68oldum geri başladım 66oldum sonra biraz rahatsızlandim biraktim şimdi 68im yarından itibaren tam anlamıyla geri başlıyorum son bi kurşun kalmış gibi sonuca ulaşana kadar bırakmicam bu kez
ayy mesajın sonunu okuyunca bildiğin aaaa diye sırıtip kaldım yaaa teşekkür ederim yaa bildiğin enerji yüklemesi oldu hem atanmış olmak hem zayıf olmak hayalikız sende benim gibisin
bende 63 gördüm bıraktım, 68 oldum, sonra 66,5 larda gezdim, sonra 70 oldum şimdi tekrar düşüşteyim bu sefer ikimizede son olsun,hedefe ulaşmadan bırakmak yok, atanınca ayyyy yeni gelen kızın ne güzel fiziği var desinler![]()
77 olmuşsun tebrikler canimKendimi tanıtayım az çok tanıyanlar vardır kızlar beni 32 yaşındayım 6 yıllık evliyim insülin direnci ve tip 2 diyabet yani kısacası obezim 96 kg dan daha yeni 77 kg düştüm bir alır Bir verir benim vücudum malesef turizmciyim kendi dükkanım var şuan malesef işlerde kötü Karatay beslenmesi ve 2 saat spor yapıyorum haftada 5 günyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
![]()
Teşekkür ederim canım benim nerdesin sen nasılsın buraya gelsene tatlış77 olmuşsun tebrikler canim
İyim canım benim sen nasılsın