Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

rakibem bak nasıl takipteyim seni :KK70: :KK70:
spor arayışları da başlamış seni hain dom dom :KK62:

bu arada topik yeni açılmış taptaze kızlar hayırlı olsun . motiveniz daim olsun :KK68:
hahaah :D
baktım böyle yayıla yayıla sadece diyetle olacak gibi değil, biraz da sıkılaşmak lazım
topikte yeni olunca dalayım dedim ama :D
bilemediiiimmm bilemediiiiim peşimde olduğunu bilemediiiiiimmm :confused:

canım hibrite şu an başlamıyım dedim. spor salonunda üyeliğim devam ediyor. hem insanity yapcam, hem de spora gidip spinning yapcam. biliyosnudur mutlaka bir seansta 500-600 kalorie yaktırıyor.
sabah: 1.5 elma (kahvaltı edecek vakit yoktu, hocamın paneli vardı)
öğlen:bir arkadaş uzman oldu onu tebriğe gittik. (patates salatası bir kaşık, iki küçük kuru dolma)
ordan çıkıp yemekhaneye gittim. kurufasülye yedim. :KK70: :KK70:
akşama allah kerim. sopalayın beniiiiii :KK70: :KK70:
Karbonhidratlar bol olmuş tatlışım biraz ama , napalım kendimizi sosyal hayatan soyutlayacak değiliz, özel günler de olur o kadar. Dogru söyle kurufasulyenin yanında pilavda var mıydı, sopamı ona göre çekcem de :))
Spinning ne kız.. Anam bu kızlar beni bu genç yaşımda öldürecek, hibrit mibrit derken bide Spinning çıkdı başıma:KK70:

hahaah :KK70:
baktım böyle yayıla yayıla sadece diyetle olacak gibi değil, biraz da sıkılaşmak lazım
topikte yeni olunca dalayım dedim ama :KK70:
bilemediiiimmm bilemediiiiim peşimde olduğunu bilemediiiiiimmm :confused:

sen beni hepidik püfüdükten rakip mi sandım kızıııımmmm :D ben rakibimi yakınımda tutarım :D
sen spor yaparsın da ben boş durar mıyım heç :p:p:p:p:p

aa bunu görmemişim ben,topik yeni olduğundan bikaç gün birşey demem ama pazartesinden itibaren ağır eleştiririm ona göre :KK20::KK70:
o k.hidratlı gidalar kısıla kısıla azaltılacak o kaaEn Büyük KKyapmayın almayın yemeyin
:KK70::KK70::KK70:
He kız kız öle işde bana, dün uyardın akşama ekmek falan yememişdim, işe yarıyor uyarılar hee :)

O Olivenoil dün akşam eşim diyoki yazın ben seni zayıflatacam, kendisi balığa gitmeyi çok sever de benide kürekci yapcakmış hem zayıflarsın hem kas yaparsın diyo bana hadi yine iyiyim :KK70::KK70::KK70:ama daha önceden denemiştim hiç kürek çekemiyom ki ben, artık kafama vura vura öğretir :KK11::KK70:

AYYYY kafam karıştı yanlış yere yazmışım iyimi :KK70::KK70::KK70:

kız GonulSenligim GonulSenligim seni görünce yanlış yer sandım allah iyiliğin versin :KK70::KK70::KK70:
kıs begüş koptum yaaaaaa ,seviyom seni heee iyi güldüm sayende :D :D
ben başka topiğe yazamam mı yani hım hım :63::p:p:p

tam 12 gündür ne şekerli ne unlu hiçbirşey yemedim diyim kabaca. insan kendini iyi hissediyor, ciddiyim. sindirimim midem çok rahatladı.
Bebeğim zaten kızlar seni görse , resimlerini yani , diyet topiğinden sürerler koz taşla kovalarlar mazallah bebğim :)))

Bugün sabah uyuyakalmışım kahvaltıyı iş yerinde yaptım, arkadaş peynir ekmek domates salatalık biber almış, mecburen yedim çok açtım ama normalde aç geldiğimizde ne yersek en az zararla çıkarız kızlar

O Olivenoil dün akşam eşim diyoki yazın ben seni zayıflatacam, kendisi balığa gitmeyi çok sever de benide kürekci yapcakmış hem zayıflarsın hem kas yaparsın diyo bana hadi yine iyiyim :KK70::KK70::KK70:ama daha önceden denemiştim hiç kürek çekemiyom ki ben, artık kafama vura vura öğretir :KK11::KK70:

kız GonulSenligim GonulSenligim seni görünce yanlış yer sandım allah iyiliğin versin :KK70::KK70::KK70:
:KK70:Hız yapan araca binmiş gibi serseme döndük ayol takip sorunu yaşıyoo herkes:KK70:
Kız eşinin fikri süper bebeğim , ama sende üst beden inceydi demi kız, tühh elma olaydın işe yarardı da armutsun bebeğim, eşin pedallı kayık ayarlasın o zaman daha çok işe yarar kızzz :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: İŞTE BEDAVA AKTİVİTE SANA

rakibem bak nasıl takipteyim seni :KK70: :KK70:
spor arayışları da başlamış seni hain dom dom :KK62:

bu arada topik yeni açılmış taptaze kızlar hayırlı olsun . motiveniz daim olsun :KK68:

TAPTAZE Mİİİ o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

:KK70:Hız yapan araca binmiş gibi serseme döndük ayol takip sorunu yaşıyoo herkes:KK70:
Kız eşinin fikri süper bebeğim , ama sende üst beden inceydi demi kız, tühh elma olaydın işe yarardı da armutsun bebeğim, eşin pedallı kayık ayarlasın o zaman daha çok işe yarar kızzz :KK70:
armudum ama omuzlarım dar değil, belki kol kası yaparım core lerim gelişir:KK70::KK70:
sana özelden foto atarım bi ara:KK39:

evet hatlar karışıyo gerçekten, ışık hızında gidiyo maşallah :)):confused::confused::confused:

Back
X