Saç Uzatma Yöntemleri Yağsız bakım kremsiz saç uzatmanın yolunu buldum :D

fbliozlem

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
30
0
16
İstanbul
arkadaşlar benim arkadaşım konyada üniv kazandı orda kalıyodu haliyle uzun zamandır görmemiştim kendisini geçn geldi. eskiden saçları küttü ve şimdi kalçasındaydı nasıl uzattın diye sordum her hafta banyodan sonra uçlarından çok az kestim dedi şok oldum ben inanmadım tabi. kuafor arkime sordum varmı böle bişy uzarmı öle saç dedim uzar hemde daha sağlıklı uzar dedi bende dün banyodan sonra saçımın ucundan az kestim bakalım nolcak sonucu aldqım zaman burda paylaşırm arkadaşlar.. hem zahmetsiz hemde parasız ...

Birçok defa duydum ve bunu anlamakta güçlük çekiyorum saç kökünden uzamıyor mu? Saç yıpranmışsa yıpranık kısımlarından kurtulmak ve sağlıklı uzamasını sağlamak için kullanılabilir, ama normal bir saçı nasıl uzatıyor acaba?

bende bilmiyorum cnm ya ben uyguluyorum şuan çok fark oldu gerçekten saçımın şekili bile deişti daha qzlleşti uzadı gbi ama daha 1 kere kestm haftaya yne yapcm ben buraya yazarm sonuçları :)

İnsanlari kandirmayi birakin uzmanlar televizyonlarda bas bas bagiriyorlar arkadaslar saci cok kesmeniz sacinizin uzamasina yardimci olmayacaktir boyle insanlara lutfen inanmayin

kızlar blaende tam hatırlamıyom ama bi kanalda gene
saçla ilgilibi şey anlatıyodu adamın dediği şuydu saç uçatan oksijen alır
kafadan beslenir diye yani doğru saçuçları nekadar kırıksız olursa okadar
uzarmiş bana mantıklı geldi

bence böyle sürekli keserseniz saçınızı kısaltmaktan başka birşey elde edemezsiniz
uzatmak istiyorsanız beslemelisiniz saçınızı ya köklerden yada içerden besin takviyesi ile.

ya saçları her banyodan sonra kısaltmak saçı nasıl uzatır.ben saçımla çok oynuyorum boya falan ( akıllandım gerçi ama ). kız kardeşim ne zaman kırık için kuaföre gitse çok kısa kesiyorlardı.inat etti kestirmedi saçlarını okulu için şehir dışına gitti geldi.abla saçım uzadı kırıklarıyla beraber dedi ki cidden uzamıştı. evet sağlıklı saç için kırıklarını aldırmak gerekir ama sürekli kesmek nasıl uzatır.sonuçta diplerden uzamıyor mu saç anlamadım ben :S

sacın uclarından almak zatn faydalıdır ama sureklı keserseeendekısacık kalır zaten ayda bir santım anca uzuyo onu uzatana kadar canım cıkıyo.sacc sadece kokunden degıl ucundanda nefes alır kırık sac nefes alamaz dokulur bu yuzden auclardan kestırmenın mantıgı budur

hava alması konusunda katılıyorum sağlıklı saç için kırıklardan kurtulmak lazım doğru.saçlarım yandı benim mısır püskülü gibi olmuştu. gittim kısacık kestirdim mecburen.nisan ayı falandı hala dokunmadım hala da yanıklar var ama uzuyor.sürekli kessem yine aynı kısacık kalırdı.ayda falan tamam da her hafta cıks...

bende tam bunu yazıcaktım bana da kuaförüm demişti saç uçlardan nefes alır bu yüzden sık sık kestirmek saçı daha sağlıklı ve daha çabuk uzatır diye ama ben kesemem saçlarım çok katlı ve cesaret de edemem 9 ayın emeği sonuçta

benım saclarda cok cabuk uzuyor kızlar bazen ıyı bır durum ama cabuk uzamasını ıstemıyorum ustelık sacıma oyle cok bakım yapmam arada maskae yaparım yıkadıgımda da sampuan ve krem baska bır sey yok. sureklı boyadıgım ıcın yıpranıyorlarda ama nıye cabuk uzuyorlar acaba gercekten merak edıyorum. ben hep aynı boyda kalsın ıstıyorum kestırmeye kalkınca kuafor ıstedıgım gıbı de yapamıyor hepten sinirlenıyorum

bnde tam terine uzamamasından sıkayetciyim. demekki senın beslenme şeklinle alakalı bı durum iyi besleniyosan sacların cabuk uzayabilir .bana oyle geldi

bnde tam terine uzamamasından sıkayetciyim. demekki senın beslenme şeklinle alakalı bı durum iyi besleniyosan sacların cabuk uzayabilir .bana oyle geldi

bu seneye kadar beslenmeme pek onem vermezdım ama yıne de uzardı cıdden kızlar bazılarınızn ıstegı benım derdım yaa hanı evet guzel ama hep aynı kalsın kuafor ıyıce batırıyor sonra

bana doktor bi sampuan yazmıstı ıcınede turlu turlu seyler kattırmıstı eczanede hazırladılar baya ıyı glemişti recetede bebpanten ampul falan yazıyodu suan btti sampuanım bulabilirsem yine hazrtlatcam baya canlanmıstı parlamıstı saclarım ve ufak ufak saclar cıkmaya baslamıstı tepemde

doktor tavsiyesiyle beraber yaparım mantıklı.birde beslenme cidden önemli demir eksikliği falan her şey etkiliyor saçları komple sağlık problemi bu saçlar ya

bu seneye kadar beslenmeme pek onem vermezdım ama yıne de uzardı cıdden kızlar bazılarınızn ıstegı benım derdım yaa hanı evet guzel ama hep aynı kalsın kuafor ıyıce batırıyor sonra

Haklısın mahvediyolar.o yuzden bende uzatmak istiyorum.sende bı kuafor belırle hep ona git ne ıstedigini bilir en azından

doktor tavsiyesiyle beraber yaparım mantıklı.birde beslenme cidden önemli demir eksikliği falan her şey etkiliyor saçları komple sağlık problemi bu saçlar ya

kesınlıkle bende kamsızlık varmıs demir hapı vermıstı oda baya kılo yapmıstı ısımede gelmişti dktora git kesinlikle bu yaglarda bi yere kadar yanı belkı bı saglık sorunun vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…