Saç Uzatma Yöntemleri Yağsız bakım kremsiz saç uzatmanın yolunu buldum :D

Haklısın mahvediyolar.o yuzden bende uzatmak istiyorum.sende bı kuafor belırle hep ona git ne ıstedigini bilir en azından

hep aynına gıdıyorum ama yıne de kuafor ıste bazen yapabılıyor bazen yapamıyorlar neyse ben de saclarımın canlı gorunmesını ıstıyrm ama olmuyor maske falanda yaramıyor yani.

hep aynına gıdıyorum ama yıne de kuafor ıste bazen yapabılıyor bazen yapamıyorlar neyse ben de saclarımın canlı gorunmesını ıstıyrm ama olmuyor maske falanda yaramıyor yani.

aynen banada hatta dahada mahvediyo o yaglar .dedigi gibi o kullandıgım sey cok guzel yapmstı saclarımı bı doktora git bnce .ayrıca sacların ne renk

acık renkte soluk cansız gosterebiliyo sacları ben koyu ya donunce parlak durmustu.

dogru evet olabılır. her kuafore gıttıgımde sacında perma mı var dıyorlar bır de bu da yıpranmıs oldugu ıcın mı oyle gorunuyor acaba

dogru evet olabılır. her kuafore gıttıgımde sacında perma mı var dıyorlar bır de bu da yıpranmıs oldugu ıcın mı oyle gorunuyor acaba

olabilir aslında dedigim gibi bence saclarını kendi halıne bırak ben hevesimi aldım acık renklerden ama saclarımı feda ederek.suan koyu renge boyadım dıp boyası falan ugrasmıyorum hıc ugrasmıyorum duzelıyolar yavas yavas .sac cok onemlı vlla guzelleşcem diye saclarımızdan olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…