- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Ay sacmalama yahu.
Hanimlar çocuk emziriyorum el yapimi pekmez peynir felansatan bi yer arıyordum arkadasim birinden bahsetti kadinin birikendi yapip satıyor neyse oradan alisveris yapayim dedim eşime söyledim olur al dedi 70 tllik alisveris yaptim eşime de soyledim 70 tl tuttu diye dediki feda olsun kizima bende döndüm dedim ki karina değil kızına yani ne desin istersiniz sanki kizim mi yiyecek herseyi sen yicen kendimi kötü hissettim çalışmıyorum ondan para aliyorum kizimda 4 aylik
Kizlar kocam yurtdisinda çalışıyor doguma geldi sadce 20 gun kaldi gittibebeğe tek basima bakiyorum once dediki 70 cok sonra da yada al feda olsun kizima bi garip hissettim bendebence alınıcak bişey yok. neden karına değil kızına dediniz ki. sanki 4 aylık cocugu kıskanmış gibi
Vur dedik öldürdünüz he tamam sustumabartmanın nirvanasına ulaşmışsın..
Kizlar kocam yurtdisinda çalışıyor doguma geldi sadce 20 gun kaldi gittibebeğe tek basima bakiyorum once dediki 70 cok sonra da yada al feda olsun kizima bi garip hissettim bende
Ay sacmalama yahu.
Sonucta kızı yemeyecek süt olsun diye sen yiyeceksin.
Alınmaya yer arama.
bence alınıcak bişey yok. neden karına değil kızına dediniz ki. sanki 4 aylık cocugu kıskanmış gibi
abartmanın nirvanasına ulaşmışsın..
Alınganlık yapıp kendini üzme sonuçta sen yiyeceksin kızına faydası olacak o yüzden öyle söylemiş adam. Sanırım hassas bir dönemdesin
Kizlar kocam yurtdisinda çalışıyor doguma geldi sadce 20 gun kaldi gittibebeğe tek basima bakiyorum once dediki 70 cok sonra da yada al feda olsun kizima bi garip hissettim bende
Adam aslında doğruyu söylemiş.Kızın yiyecek değil o yaşta.
Sizden gelen etkiye böyle tepki vermiş,biraz düşüncesizlik etmiş.
hassas bir donem geciriyorsunuzdur alınganlıgınız uzerinizde belkide cumlede ters birsey yok emzirdiginiz icin el yapımı seyler alıyorsunuz yani bebeginizi dusunuyorsunuz oda o yuzden oyle bir cumle kurmus iste birsey yokki
anladım galiba sizinle vakit geçirmemesine biraz bozlmuşsunuz ve bu yüzden bu kücük olaya alınmışsınız bence takmayın kafanıza bişey yok
Bosan diyesim geldi maykay gibi
Ay yok artik bu nasil bir alinganlik
Tamam hatunlar yeter tasladiniz yahu öldümBenim duyduklarımi sen duysan oturur aglarsin o zaman :))
Ne diyor mesela kocan cok merak ettimBenim duyduklarımi sen duysan oturur aglarsin o zaman :))
Hanimlar çocuk emziriyorum el yapimi pekmez peynir felansatan bi yer arıyordum arkadasim birinden bahsetti kadinin birikendi yapip satıyor neyse oradan alisveris yapayim dedim eşime söyledim olur al dedi 70 tllik alisveris yaptim eşime de soyledim 70 tl tuttu diye dediki feda olsun kizima bende döndüm dedim ki karina değil kızına yani ne desin istersiniz sanki kizim mi yiyecek herseyi sen yicen kendimi kötü hissettim çalışmıyorum ondan para aliyorum kizimda 4 aylik
ben kafaniza takmayın demiştim amaTamam hatunlar yeter tasladiniz yahu öldümayrica sustum kocamada birsey demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?