Yaka silktim bu kayinvalideden

missburc

Ben kalender mesrebim
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
3.482
5.435
78
Yine konu esimin annesi, yaka silktim. Boyle seylerle mi ugrasicam diyen ben evet bunlarla ugrasiyorum.
Bayramdan beri kv ile kavgaliyiz, o yuzden konusmuyoruz. Haftasonu yine kavga ettik. Ben gecen hafta ise basladim, oglum 3.5 aylik. Daha fazla izin alamadim zaten. Manikur pedikur yaptirmaya gitmiyorum esimle beraber oglumun rizkini kazaniyorum Allaha sukur. Annem bakiyor cocuga, kavgamizin konusu da bu oldu. Beni aramis, 'Sen arkamdan gizli is ceviriyosun niye cocuga annen bakiyo ben dururken, sen oglunu biraktin ise basladin ne bicim annesin, vicdanin yok mu duygusuzun tekisin hamileyken de boyleydin, torunumu benim kadar kimse sevemez zaten biliyodum getir buraya cabuk ben bakicam o cocuga' diye ses telleri kısılana kadar bagirdi.
Sonra esimi arayip torunuma cok uzuluyorum uykularim kaciyo diye aglamis kendini yerlere atmis. Bu varan bir.
Olayli yasam tarzindan dolayi aileden pek kimsenin gorusmedigi bi hala kizi var esimin. Ben de pek gorusmem, ama niye bilmiyorum beni cok seviyor. Bayagi seviyor yani samimi de degiliz niye seviyor merak ediyorum.
Kayinvalidem hafta basinda esimin halasinin evine gitmis. Onceki konularimi bilen bilir ben ve ailem ve bebegim baska bi dine mensubuz ve esim bunu dert etmedigi gibi beni bebegimiz konusunda destekledi.

Niye anlatiyorum, cunku kv bu kuzeni kahve getir diye mutfaga yollamis, esimin halasiyla diyanet islerini mi su alo fetva hattini mi aramis, kimliginde baska bi din yazan bebegi anne babasindan habersiz musluman yaparsak ama kimlikte yine o din yazarsa kabul olur mu diye sormuslar. Kiz beni aradi, hepsini anlatti gizlice dinledim yengemin boyle bi niyeti var dedi.
Ben de aradim kayinvalidemi kavga kiyamet. Anne babasinin karar verdigi seye sen hangi hakla burnunu sokarsin. Yeter artik akil hastasi midir yoksa asiri hadsiz midir, yaka silktim bu kadindan. Yapma dedigim ne varsa cocuga inadina hepsini yapiyor. Yurtdisina gecici gitme durumumuz var habire esimi arayip beni torunumdan ayirmayin gitme oglum ben evlatlarim olmadan nasi nefes alirim diye agliyormus.

Ben bundan sonra gorusmeme karari aldim. Bir sureligine oglumu da gostermeyi dusunmuyorum. Bu masum bi babanne sevgisi olamaz cunku. Esim de benim yanimda ama arada kalmaktan bunaldi, sen git gorus sadece boyle bi mesafeye ihtiyacimiz var artik bi sure muhatap etme beni lutfen dedim. Bu kararim hakkinda ne dusunuyosunuz? Her yaptigina sustukca abartarak olay cikardi, ben de bunaldim.
Inanin baskasi anlatsa abartma derim su soylediklerime inanmam ama daha yazmadiklarim bile var gecen oturup agladim sutum kesiliyordu artik. Ben bunlari hakedecek naptim ogluyla evlendim yuva kurdum diye mi bu zulum?
Konuyu saptirmayalim lutfen, ben icimi dokme dertlesme amaciyla yazdim kapattirmayin konumu.

Son düzenleme:
Merhaba, konuyu okuyacağım hemen ama gözüme takıldı siz pro değildiniz yeni mi oldunuz ? Ben de istedim ama paypall' deki sorun yüzünden olamadım.

Cok dogru yapmissiniz bu artik torun sevgisi falan degil hastalik olmus. Cocugun dinini degistirmek ne yahu? Umarim esiniz de destek olur istemediginiz halde bu kadinla gorusmek zorunda kalmazsiniz

Ayyy din degistirme konusunu bilmiyordum soka girdim resmen!
Cocugu da seni de rahat biraksin, esinle ayni fikirde oldugun surece sorun yok zaten burc. Cocugu gosterme evet, bu mantikta biriyle gorusulmez. Din degistirme mevzuuna gelince kv cenesini kapasin. Cocuk buyuyunce kendisi karar verir hangi dine mensup olacagina. Yuzsuz kadin

Ovvv konuyu da okudum evlerden ırak sayko babaanne. Şimdi ilk mevzu hadi kıskançlık, huysuzluk diyeceğim ama alo fetva hattı, din değiştirme falan bunlar çok densiz ve haddini aşan hareketler. Bir süre bıçak gibi kesin dediğiniz gibi, eşiniz de yanınızdaysa o da görüşmesin biraz kendine gelsin kayınvalideniz. Çok uçmuş çünkü.

Hani hep diyoruz ya evlenirken sadece eşle değil aileyle de evleniliyor diye, sizin sorununuz bu malesef canım...

Kayınvaliden de kendince iyi birşey yaptığını sanıyor. Allah akıl fikir versin ne diyelim...

miss iyi yapmışsın eşinle istediği gibi görüşsün ama torununun hayatına istediği gibi burnunu sokamayacağını öğrenene kadar siz ana oğul görüşmeyin..
resmen arkadan iş çevirmiş hadsiz..

Senin yuzunden torunum'la baslayan 10000 tane dini cumle kuruyo konu sapmasin diye yazmiyorum ama ya bu da benim gorusum inancim oglumu da bu yonde buyutecegim ben sectim dinini isterse sonra degistirsin sen kimsin ya nefes alamiyorum artik bu kadin yuzunden

Cocuklarin babaanne/dayi/hala ile gorusturulmemesine karsiyim ama sizin bebeginiz cok kucuk ,sizsiz goremeyecegine gore bi sure dayanmak zorunda sanirim.
Ben de karsiyim inanin ben de teyzeyim yegenim var ve hala olucam ileride kısmet olursa, babaanne olucam gelecekte. Ama bi sureligine gostermek istemiyorum.

Önceki konularınızı okumadım ama burda yazdıklarınızı okudum, ben bu seviyeye kadar bile dayanamazdım heralde. Görüşmeyin, çocuğu en azından bir süre uzak tutun. Bi silkinsin kendine gelsin kayınvalide. En çok nasıl çalışırsın ve ben dururken annene nasıl baktırırsın kısmına takıldım. Hadsizmiş biraz kayınvalideniz. O babaanne ise anneniz de anneanne, ona mı soracakmışsınız? Yurtdışı planlarınızı da sakın onun duygu sömürüsüne göre şekillendirmeyin, kendi kararınızı kendiniz verin

Ona gore bi kadin hamile kaldigi an isi birakmali, sonra 2. cocugunu dogurmali, sonra 3.yu iste. Acayip torun hasreti vardi hamileyken calisma ama calisacaksan benim evime birak aksam alirsin diyodu.. Zaten her seyimiz hazir gidiyoruz canim.

ayyy allah sabir versin size. siz evlenirken din meselesinden haberdar degilmiydi bu kadin ? alo fetva hattindan ne demisler bu arada cok merak ettim ?

Valide hanım bütün konularda haksız.

Din değiştirme konusunda o kadar dinini önemsiyorsa oğlunu ona göre yetiştirseydi. Eşiniz bile bebeğiniz konusunda sizi desteklemişse, kendi doğurduğu evladını eleştirsin, sizi değil..
Müslümanım bu arada.. Ve asla sizi eleştirmiyorum yanlış anlamayın sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…