Paypal Turkiyeden kalkmadan once oldum canim yani tam yeni sayilmaz.Merhaba, konuyu okuyacağım hemen ama gözüme takıldı siz pro değildiniz yeni mi oldunuz ? Ben de istedim ama paypall' deki sorun yüzünden olamadım.
Senin yuzunden torunum'la baslayan 10000 tane dini cumle kuruyo konu sapmasin diye yazmiyorum ama ya bu da benim gorusum inancim oglumu da bu yonde buyutecegim ben sectim dinini isterse sonra degistirsin sen kimsin ya nefes alamiyorum artik bu kadin yuzundenAyyy din degistirme konusunu bilmiyordum soka girdim resmen!
Cocugu da seni de rahat biraksin, esinle ayni fikirde oldugun surece sorun yok zaten burc. Cocugu gosterme evet, bu mantikta biriyle gorusulmez. Din degistirme mevzuuna gelince kv cenesini kapasin. Cocuk buyuyunce kendisi karar verir hangi dine mensup olacagina. Yuzsuz kadin
Ben de karsiyim inanin ben de teyzeyim yegenim var ve hala olucam ileride kısmet olursa, babaanne olucam gelecekte. Ama bi sureligine gostermek istemiyorum.Cocuklarin babaanne/dayi/hala ile gorusturulmemesine karsiyim ama sizin bebeginiz cok kucuk ,sizsiz goremeyecegine gore bi sure dayanmak zorunda sanirim.
Ona gore bi kadin hamile kaldigi an isi birakmali, sonra 2. cocugunu dogurmali, sonra 3.yu iste. Acayip torun hasreti vardi hamileyken calisma ama calisacaksan benim evime birak aksam alirsin diyodu.. Zaten her seyimiz hazir gidiyoruz canim.Önceki konularınızı okumadım ama burda yazdıklarınızı okudum, ben bu seviyeye kadar bile dayanamazdım heralde. Görüşmeyin, çocuğu en azından bir süre uzak tutun. Bi silkinsin kendine gelsin kayınvalide. En çok nasıl çalışırsın ve ben dururken annene nasıl baktırırsın kısmına takıldım. Hadsizmiş biraz kayınvalideniz. O babaanne ise anneniz de anneanne, ona mı soracakmışsınız? Yurtdışı planlarınızı da sakın onun duygu sömürüsüne göre şekillendirmeyin, kendi kararınızı kendiniz verin
Akıllı kadınsın vesselam.Çocuğun din hanesini boş bıraksaydınız keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?