Yaka silktim bu kayinvalideden

Nıye gorusturmuyor cocugu? Ne kadar cahl ne kadar gaddar olsa da o kısı cocugun babannesı.

Valla gizli gizli diyaneti arayıp torunumu müslüman yapacağım ama nüfus cüzdanında yine hıristiyan yazsa olur mu diye soran bir insan cahil değildir. Bu fitneliği düşünebilen insana da çocuk emanet edilmez. Görüştürmesi bile hata olur, kimbilir neler eder çocuğa.

Çocuğun neden anne dini ile kayıt yapıldığıyla ilgili ben bir tahmin yürüttüm hemen. Yurtdışında yaşama planları varsa ordaki islam yargısından çocuğu korumak için olabilir. Böyle bir gerekçesi varsa makul karşılanabilir. Sert yaklaşmayalım bu konuya bence
Hayir, alakasi yok :) İnsanlarin sert yaklasmasi da bizim anne baba kararimizi degistirmiyor, biz boyle karar vermisiz :) Ben esime rica ettim, o da kabul etti. Bu kadar basit :)

size ne
benim mantığım da böyle
zaten yorumun başında yazmışım bugün bu konuda hakkında sorun yaşadığımı hala daha ne sorguluyorsunuz
ben a derim siz b dersiniz
aynı düşünmek zorunda miyim
Sen neden sinirlendin bugun canim?

Canım sureklı oyle dıyorsun. Yanı konuyu dıne gwtırmeyın dıyorsun ama sizin kv ile problemınızın temeli bu konu. haksızmıyım? Bebegı bir hafta kayınvalıdeye bi hafta kendı annenıE bırakın. Neden sureklı annenız bakacak? Bence eşiniz benı karustırmayın, benı bulastırmayın dese de bu konuda cok stres altındadır. En ıyı orta yolu bulmak sıZe dusuyor. Zıra eşiniz pasif gorunuyor. Bence bırer hafta degısımlı babanne ve ananne baksın.
Kavgali oldugum ve bana boyle hakaret eden, bebegi sirf erkek diye seven (ilk kiz demislerdi surat asip kavga cikarmisti) birine niye cocugumu emanet edeyim?

Kavgali oldugum ve bana boyle hakaret eden, bebegi sirf erkek diye seven (ilk kiz demislerdi surat asip kavga cikarmisti) birine niye cocugumu emanet edeyim?
Kv cok cahil. Ama bu erkek cocuk mevzusu cıddı veba. Benim de bebegıne 20. Haftaya kadar kız dediler ve bir sevinc gormedım. Sonra erkek oldugubu ogrendik. Gozler parlıyor. Sinir bozucu bi durum. Ne olursa olsun, bebegınızı babannesıbden kopuk yetıstırmemeniz gerekıyor. Ananne kadar babannenin de hakkı var

haddini fazlasıyla aşmış. eşin bunu sorun etmemıs ve sana bırakmıs din meselesini
kv halt etmek düşer.
böylelerı cok yorar ınsanı. madem kaldıramayacaktı oğluna kesin bir dille istemedıgını anlatsaydı.
olan olmuş biten bıtmıs bu neyın sacmalıgı! kendını, kendi akrabalarının içinde rezil edıyor farkında degıl

haddini fazlasıyla aşmış. eşin bunu sorun etmemıs ve sana bırakmıs din meselesini
kv halt etmek düşer.
böylelerı cok yorar ınsanı. madem kaldıramayacaktı oğluna kesin bir dille istemedıgını anlatsaydı.
olan olmuş biten bıtmıs bu neyın sacmalıgı! kendını, kendi akrabalarının içinde rezil edıyor farkında degıl
Kayinpederim de yaka silkmis, zamaninda 3 cocugumun hatri icin cekip gitmedim iste demisti kocasi boyle diyosa akrabalari ne dusunuyordur sen hesapla..

kv halt etmek düşer.
Gercekten cok cahil bi kadin. Dengesiz, bi iyi bi kotu... Ama kotuyken tam kotu inanilmaz. Bak buraya anlattiklarim hicbir sey bazen bosanmayi dusunuyorum esimin hic sucu yokken. Esim de pasif degildir beni korur hakliysam. Annesi korkup susar ama sonra boyle yeniden saldirir...

Canım sureklı oyle dıyorsun. Yanı konuyu dıne gwtırmeyın dıyorsun ama sizin kv ile problemınızın temeli bu konu. haksızmıyım? Bebegı bir hafta kayınvalıdeye bi hafta kendı annenıE bırakın. Neden sureklı annenız bakacak? Bence eşiniz benı karustırmayın, benı bulastırmayın dese de bu konuda cok stres altındadır. En ıyı orta yolu bulmak sıZe dusuyor. Zıra eşiniz pasif gorunuyor. Bence bırer hafta degısımlı babanne ve ananne baksın.

iyi niyetli yazmışsınız ama olmaz öyle bir hafta o bir hafta o düzeni bozulur çocuğun güven duygusu oluşmaz vs..

Kv cekilmez bi kadinmis.
Cocugun dininden anne baba mesuldur.
Baska kimse karisamaz.
Cok haddini asmis.
Cirkin bir plan yapmis.neyse ki yurt disina gidip biraz uzaklasacaksiniz.
Sen esinle ortak karar verdikten sonra ona ne.
Zaten ister istemez iki dini de gorup taniyacak.ileride kendi ne kalir degistirip degistirmeyecegi.
Bu tur kv lerle bas etmek cok zor.
Laftan anlamazlar.
Uzak kalin bi muddet en iyisi

iyi niyetli yazmışsınız ama olmaz öyle bir hafta o bir hafta o düzeni bozulur çocuğun güven duygusu oluşmaz vs..
Ablam çalıyordu bebegınoldugubda. Dedıgım gıbı yaptı ve bu selılde yapan bı cok arkadasım var. Tabi aynı sehırde olanlar için soyluyorum. Cocuklat gayet saglam psıkolojıye sahıpler. Bakan yabancı değil. Kan bağı otomatık guven duygusunu verıyor zaten.

Ablam çalıyordu bebegınoldugubda. Dedıgım gıbı yaptı ve bu selılde yapan bı cok arkadasım var. Tabi aynı sehırde olanlar için soyluyorum. Cocuklat gayet saglam psıkolojıye sahıpler. Bakan yabancı değil. Kan bağı otomatık guven duygusunu verıyor zaten.

peki benim tercih edeceğim bir durum değil diyeyim o zaman uzamasın konu ..
sevgiler..

Gercekten cok cahil bi kadin. Dengesiz, bi iyi bi kotu... Ama kotuyken tam kotu inanilmaz. Bak buraya anlattiklarim hicbir sey bazen bosanmayi dusunuyorum esimin hic sucu yokken. Esim de pasif degildir beni korur hakliysam. Annesi korkup susar ama sonra boyle yeniden saldirir...
bi müddet görüşme bebegını de gösterme
ne zaman aklı başına gelırse o zaman düşünürsün. herkes haddını bilecek
gercı senınkı akıllanmaz karakterınde var cünkü

din değiştirmesi ne ya! bu torun sevgisini değil, cocugunu uzak tutman daha ii olur bence.

Kaçın kurtulun artık ya.

Ben olsam ben de bir süre görüşmez ve göstermezdim. Çünkü yapmaya çalıştığı sizi değil çocuğunuzu etkiliyor. Benim arkamdan benim çocuğumla ilgili iş karıştırmaya çalışan insana çocuğumu göstermezdin, en azından bir süre.

Back
X