- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Öğrendi öğrendi ama çok sitem etti şimdi kendi kendime iyi ki de ailem icin kredi cekmisim diyorum yine olsa yine yaparım artık sneden hiç bi konuda bişey beklemiyorum sadece anlatırım o kadar onu bile yapmayı düşünmüyorum aslında dediProfil ayarlarından engelleseydin ya bildirimleri.
Bir yandan iyi olmuş senin söyleyemediklerini öğrenmiş oldu.
Ben sana kizma dim kırıldım ne kadar aciz bi adamim 2 yıldır hiç mi istediğin bişey yapmadim ben sana destek olmadım mi aileme yaptıklarım mi gozune batıyo merak etme her istediğin olcak ben sana olmasın demedim eşya para pul önemli deil bian once evlenelim yeter ki. Onları alırsak sıkıntı çekeriz diye demiştim sen neler yazmışsın diyo banaiyi de yanlış bir şey dememişsin ki tabii ki o kadar borç icinde evlenilmez ne icinize siner ne istediginiz gibi olur hevesiniz kursagınızda kalır sonucta her sene evlenilmiyor. onu da dusunerek yazmıssınız bence o kadar borc icinde nasıl olacak ki
Hayır burda konu açmıştım o konuşmalar hotmaile gidiyo orda okumuş
Aslında buraya üye olcagim zaman açmıştım bu adresi ona sonradan söyledim önemli bişey değildi benim için o zaman bile kızdı niye ilk başta soylemedin diye o zaman girdi ondan önce de silmistim mesajlarimi daha sonra da tekrar bakar diye şifreyi değiştirdim giremeyince de hemen bana patladıSevgiliniz mail adresinizi düzenli aralıklarla kontrol mü ediyor?
aşk karın doyurmuyor. bir an önce evlenince elinize ne geçecek? lütfen, kendinize yazık etmeyin. evlendikten sonra onun ailesinin borçlarını siz ödeyeceksiniz farkında mısınız? gençliğiniz para hesabı yapmakla, tasarruf edeyim derken başkalarına imrenmekle geçecek. gerçekten her şey maddiyat değil ama bu kadar bariz konularda lütfen açın gözünüzü, lütfen.Ben sana kizma dim kırıldım ne kadar aciz bi adamim 2 yıldır hiç mi istediğin bişey yapmadim ben sana destek olmadım mi aileme yaptıklarım mi gozune batıyo merak etme her istediğin olcak ben sana olmasın demedim eşya para pul önemli deil bian once evlenelim yeter ki. Onları alırsak sıkıntı çekeriz diye demiştim sen neler yazmışsın diyo bana
Azıcık haddini bilsin bi' zahmet.Aslında buraya üye olcagim zaman açmıştım bu adresi ona sonradan söyledim önemli bişey değildi benim için o zaman bile kızdı niye ilk başta soylemedin diye o zaman girdi ondan önce de silmistim mesajlarimi daha sonra da tekrar bakar diye şifreyi değiştirdim giremeyince de hemen bana patladı
95 liyim 20 yani ama yine de erken bi yaş farkındayım korkuyorum evliliktenkız kardeşiyle ilgili açtığın konuyu mu okumuş,orada söylediklerinde kötü bir şey yok ki,olan biteni anlatmışsın,üstelikte borçla evlenmeme konusunda çok haklısın,birde profilinde yaşın 19 yazıyor ,gerçekten 19 isen sevgilinin borcu olmasa da evlenmemelisin,19 yaş çok erken evlilik için.
Öğrendi öğrendi ama çok sitem etti şimdi kendi kendime iyi ki de ailem icin kredi cekmisim diyorum yine olsa yine yaparım artık sneden hiç bi konuda bişey beklemiyorum sadece anlatırım o kadar onu bile yapmayı düşünmüyorum aslında dedi
Aslında öyle bi konuştu ki benimle ders çıkarmayı geçtim yerin dibine soktu beni . Nasıl böyle şeyler düşünürsun vs diyeYazdiklarinizdan ders cikaracagina sizi sucluyorsa bu iliskiyi bir dusunun derim.
İstediği kadar soz versin , madem okumacak niye şifre istiyor.Bilmiyordum mesaj gitmesini engellemyi.Ya işte zaten şifreyi hatirlamiyordum hatırlamıyorum diyince deli oldu sen bişeyler karistiriyosun demeye başladı bende sonra bi şekilde yeni şifre aldım gir bak ama mesajlarımi açma dedim yeminler etti söz verdi okumuş hepsini
Ya işte bu durumu hep yanlış anlıyor yaptıklarını herkese anlatmissin ailem icin nasıl bunları düşünürsun diye çıkıştı banaiyi de yanlış bir şey dememişsin ki tabii ki o kadar borç icinde evlenilmez ne icinize siner ne istediginiz gibi olur hevesiniz kursagınızda kalır sonucta her sene evlenilmiyor. onu da dusunerek yazmıssınız bence o kadar borc icinde nasıl olacak ki
Aslında bugüne kadar ona bu durumu daha güzel bi dille yüz yüze anlatmıştım ama çok kızıyo du o zaman bile . Burda da olduğu gibi anlattım içimdeki herseyi dusuncelerimi. Daha çok sinirlendi sende genç kizsin merak etme her istediğini alicam eşya o bu su hiç içinde kalmasın diyoİyide sen kotu bise yazmamissin gayet haklisin insan bikere ewleniyo(oyle olmasini umuyoruz en azindan) ee istekleri hevesleri oluyo bunlar icinde kalinca omur boyu basina kakicaksin birinde gorunce imrenceksin insanlar burda en mahremini anlatiyo sikma kendni en azndan dusuncelerini ogrendi..
demek ki sen bunu dert ediyorsun yani onun da biraz hatayı kendisinde araması lazım...Ya işte bu durumu hep yanlış anlıyor yaptıklarını herkese anlatmissin ailem icin nasıl bunları düşünürsun diye çıkıştı bana
Yaptığı çok ayıp zaten ama kendimi ona karsi mahçup hissettiğim için niye yaptın diyemedim dedim de hemen iyiki de okumusum gerçekleri Ogrendim diye saydirmaya başladı bişey diyemedimkonu sahibi adam okumayacağım diye yemin etmiş, sonra da okumuş.
bence sen bunu dert et kendine.
senin sevgilin yalancı sözünde durmayan yanar döner birisi.
okuyorsa kendisine akıl fikir dilediğimi de bildireyim
Aslında bugüne kadar ona bu durumu daha güzel bi dille yüz yüze anlatmıştım ama çok kızıyo du o zaman bile . Burda da olduğu gibi anlattım içimdeki herseyi dusuncelerimi. Daha çok sinirlendi sende genç kizsin merak etme her istediğini alicam eşya o bu su hiç içinde kalmasın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?