- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Zaten ben daha okuduğunu bilmiyodum tel de konusuyorduk ben seni özledim diyince bana dediği yapcak bişey yok alış 2-3 yıl beklemen lazım evlenmek icin dedi o an anladım okuduğunu . Gurur yapıyo şimdi de borcum bitcek herseyi alicam ancak öyle evleniriz sende ailene yardım edersin hem . Birazda sen beni beklersin bakalım dediE tamam o zman gecer siniride kisa zamanda en azindan borc bitene kadar demez bidaha ewlenelim diye.
Zaten ben daha okuduğunu bilmiyodum tel de konusuyorduk ben seni özledim diyince bana dediği yapcak bişey yok alış 2-3 yıl beklemen lazım evlenmek icin dedi o an anladım okuduğunu . Gurur yapıyo şimdi de borcum bitcek herseyi alicam ancak öyle evleniriz sende ailene yardım edersin hem . Birazda sen beni beklersin bakalım dedi
Benim zaten tek istediğim beni anlamasiydi dediğin gibi bişey yazarsam onun gözünde hepten paragöz sırf para için ayrılan bi kız konumuna düşerim ama . Ne zaman bu borç konusu açılsa önceden çok sinirleniyordu bana hersey para mı muhabbetine başlıyorduHaklı düşüncelerim ve çekincelerim.
Bu şartlarda evlenmiyorum canım istemiyorsan ayrılabiliriz.
Çünkü senin ailen rahat yaşayacak diye ben sıkıntılarla evlenip mutsuz olamam diyeceksin.
Nokta, bitti. Çok yüz veriyorsunuz bu tiplere.
Git bir de özür dile tam olsun.
Kızlar buraya 1 ay önce falan sevgilimin kız kardesiyle ilgili bi konu açmıştım size içimi dökmüştüm kiminiz kızdı kiminiz de haklısın dedi . Ama konuştukça konu ailesine kendi aramızda ki ilişkiye kadar gitti bayagi evhamli bi şekilde derlestim sizlerle . Kısaca özet geçeyim evlenelim diyen sevgilim var ama ailesi için çektiği kredi var yüksek bi mebla benim gözümde . O yüzden bende evlilikte acele etmek istemedim zamanı değil dedim sonra tartıştık kız kardeşi triplere girdi falan filan.. her neyse okuyanlar bilir o konu da herseyi döktüm içim deki . Ailesi icin kredi cekiyo 30 milyar borcla bana evlenelim diyor sende biseylerden fedakarlik edersin esyadan falan sıkışmayiz cok diyo ailesine gelince pat diye kredi cekiyo bize gelince yok iste diyo ben ailesine yardimci olmasin demiyorum ama bu kadar borc icinde evlenmek mantıklı değil okulum da yeni bitti gibi şeyler yazmıştım . Geçen akşam sevgilim hotmail sifreni degsitirmissin dedi bende burdan bildirim gidiyo diye degitirmistim onada söyledim inanmadi bana yemin etti mesajlarimi okumcagina verdim şifreyi o an nete girme imkanım da yoktu ertesi gün oldu ters ters konuşuyo sonra tabi ben anladım yazdıklarımı okuduğunu. Sana çok kırgınım o yazdiklarina inanamiyorum gerçekleri görmüş oldum falan dedi ne dcegimi bilemedim ne denir ne yapılır ki böyle durumda
İşte o da önce huzur sen yanımda ol yeter eşya önemli değil diyodu bende güzel esyalarim olsun düzenli bi ev istiyorum diyince ilk ince yazıklar olsuna bağlıyodu sonrası malum..Evlenmek sadece ayni evi paylaşmak sürekli yan yana olmak mı yahu.
Ne bu evlenme merakı
30 bin borç az mı Allah aşkına ben neden sıkıntı çekeceğim bir evlilik yapayım sırf herifin kara kaşını gözünü seviyorum diye.
Kara kaş göz karın da doyurmuyor mutlu da etmiyor önce huzur lazım..
Benim zaten tek istediğim beni anlamasiydi dediğin gibi bişey yazarsam onun gözünde hepten paragöz sırf para için ayrılan bi kız konumuna düşerim ama . Ne zaman bu borç konusu açılsa önceden çok sinirleniyordu bana hersey para mı muhabbetine başlıyordu
Aynen öyle ya . Ben ona diyorum ki ben açlığı da yaşadım toklugu da . Neyin ne olduğunu biliyorum yoksa yoktur tabi ki fedakarlık yaparım veya birlikte üstesinden gelmeye çalışırız ama benim üzüldügüm ailene gelince tamam diyip kendni bile düşünmeden kredi cekiyosun bana gelip fedakarlık et diyosun dedim m o zaman bile kendini niye ailemle kiyasliyosun ihtiyaçları vardı hep yardım etcem onlara . Sen ne istedin de yapmadım yazıklar olsun benim için nasıl bunları düşünürsun. Bana burs kartını verdiğini de unutmadım cebinde ki son parayla bana sigara aldığını kendi yurtta ko kahvaltı hakkını bana yedirdigini de . Hep ben onun için bunları yaptım ama o sadece ailesine yapıyo diye dusunuyosun bencilsin yüzlüyosun herkese anlatmissin dedi banaHer şey para değil ama çok şey para.
Emin ol bunları sana paragözlüğün yanından geçmeyen biri olarak yazıyorum.
Zaten konularımdan da bilen bilir.
Çevremde paranın lafını eden, harcatan, borca sokan tüm arkadaşlarım kıymetli ve
mutlu oldular. Ben de aptallık avuçlarımda eşimin iyi hallerinden tutunmaya çalışıyorum evliliğime.
Paraya değer vermem normalde ama.
Benim kızdığım tüm fedakarlığı senden beklemesi.
Ayrılırsan para için değil onun bu bencilliği ve düşüncesizliği için ayrılmış olursun.
Hayır maile gitmiyo artıkSimdi bu yazdıklarında okuycak
Cok bencil bir sevgilin var. Ayrilmani tavsiye ederim.İşte o da önce huzur sen yanımda ol yeter eşya önemli değil diyodu bende güzel esyalarim olsun düzenli bi ev istiyorum diyince ilk ince yazıklar olsuna bağlıyodu sonrası malum..
Aynen öyle ya . Ben ona diyorum ki ben açlığı da yaşadım toklugu da . Neyin ne olduğunu biliyorum yoksa yoktur tabi ki fedakarlık yaparım veya birlikte üstesinden gelmeye çalışırız ama benim üzüldügüm ailene gelince tamam diyip kendni bile düşünmeden kredi cekiyosun bana gelip fedakarlık et diyosun dedim m o zaman bile kendini niye ailemle kiyasliyosun ihtiyaçları vardı hep yardım etcem onlara . Sen ne istedin de yapmadım yazıklar olsun benim için nasıl bunları düşünürsun. Bana burs kartını verdiğini de unutmadım cebinde ki son parayla bana sigara aldığını kendi yurtta ko kahvaltı hakkını bana yedirdigini de . Hep ben onun için bunları yaptım ama o sadece ailesine yapıyo diye dusunuyosun bencilsin yüzlüyosun herkese anlatmissin dedi bana
İşte o da önce huzur sen yanımda ol yeter eşya önemli değil diyodu bende güzel esyalarim olsun düzenli bi ev istiyorum diyince ilk ince yazıklar olsuna bağlıyodu sonrası malum..
Aynen ya bunu diyebilirim aslında bidaha Acarsa konuyu teşekkür ederimFikirlerim bu, herkese anlattım herkes seni ve beni tanımıyor.
Yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim.
İyi ki de yazmışım herkes bana hakverdi.
Okuyup saçma alınganlık derdine düşeceğine.
Herkes böyle düşünüyor demek gerçekten haksızım derdine düş deseydin..
Oda benim bencil olduğumu söylüyor bugün sen herkese bneden dert yakiniyosun ama asıl sen benim kıymetimi bilmiyosun dedi banaCok bencil bir sevgilin var. Ayrilmani tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?