• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakalandım Sanırım

iki insan birbirine karşı dürüst ve şeffaf olmalı ama burda konuşulanlar da biraz fazla şeffaf çünkü direk kelimeler kullanılır yemin etmiş okumam demiş ama okumuş o da kendi ayıbı bence bırak ne hali varsa görsün...
ama 30. bin de öyle aman aman korkulacak bir mebla değil bence

Ozaman soyle yapalım (muhtemelen bunlarıda okursa)
Evlenmek icin para lazım
Sen ailenin borcunu ödüyosun tamamda dugunu neyle yapcan?
Kız haklı.
Ya kızı oyalama ya da topla kendini.
Bir dost.

Okumam diye soz verip okumasi hata. sizin onun sözüne güvenip şifre vermeniz de ayrı bir hata. birde dikkatimi çekti niye sürekli sonra evlenelim evliliği erteleyelim diye dil döküyorsunuz adama? Yani daha doğrusu niye kendinizi onu ikna etmek için yıpratıyorsunuz. Aileme konuyu açtım o kredi bitmeden kimseyle evlenemezsin dediler deyin.nerden bilecek gerçekten ailenizle konuşup konusmadiginizi.gorsun ağaç kovuğundan çıkmadığınızı.
Zaten bunların planını çok daha önceden yapmış ki.. ben okulum yeni bitti babam izin vermez böyle bişeye hazır değil hem ben de öyle biraz onlara destek olmalıyım benden maddi bi yardım beklemiyorlar ama en azından babam hey be benim kızım da okudu is guc sahibi oldu desin ben seni evlen diye mi okuttum demesin dedim. Sen erkek değilsin kız çocuğusun okul bittikten sonra evlenir zaten kızlar dedi bana . Sonrada bekleyelim falan diyince kendisi polis memuru şarka giderim o zaman da doğudan dönsün öyle evlenirsiniz der ailen 30 yaşına gelirim böylece dedi bende hem borçların da bitmiş olur babam demez mi atli mi kovaliyo bu borcla acele ne diye ben soyledigimde. Hem o arada ben de çalışırım ailemi mutlu ederim biraz diyince borç benim borcum ailene ne onlar mi ödeyecek anlatmana bile gerek yok diye tepki gösterdi

iki insan birbirine karşı dürüst ve şeffaf olmalı ama burda konuşulanlar da biraz fazla şeffaf çünkü direk kelimeler kullanılır yemin etmiş okumam demiş ama okumuş o da kendi ayıbı bence bırak ne hali varsa görsün...
ama 30. bin de öyle aman aman korkulacak bir mebla değil bence
Ama araya düğün evlilik girdiğini düşünün bide en az bi 20.000 de öyle gelir zaten 1 kuruş bişey yok.kenarda 20.000 e hallolsa ne.mutlu sonra kira da kalicaz sürekli taşınma derdi ister istemez düşünüyorum

Ama araya düğün evlilik girdiğini düşünün bide en az bi 20.000 de öyle gelir zaten 1 kuruş bişey yok.kenarda 20.000 e hallolsa ne.mutlu sonra kira da kalicaz sürekli taşınma derdi ister istemez düşünüyorum
ee tabi şartlar önemli ama bence eğer olmayacağını düşünüyorsan uzatmaya gerek yok daha yaşında küçük sanırım el oğlunun borcunumu ödeyeceksin belkide evlenip altınları alır temize çıkarım diye düşünüyordur.

Sana yemin edip söz verip yinede mesajlarını okuyan adama ne kadar guveniyorsun..zaten bencil rabbena hep bana benim aileme diyor iyi olmuş gorduğu bence tekmeyide bas bunuda gorsun.boyle bencil kendini düşünen insanlarla mutlu olamazsınız.
Zaten güvenmiyorum ama oda benim bencil olduğumu söylüyor yaptığım konustuklarim çok Ayıp mis dun gece bile kafama kakti desem yeridir. Senden bundan sonra tek kurus para istemicem zaten ben istemedim kendin yardım ediyodun allah razı olsun ama artık tamam hepsinin hesabını tutmussun unutmamissin diyo bana. Bende dedim ki yazdigim şeylerden örnek oğlum 1 liralık poğaça nin ne gibi bi maddi değeri var benimniçin o kadar önemlisin ki seni düşünüp sabahın köründe sana kalkıp poğaça getirdim birlikte yiyelim diye bence bu maddi değil. Manevi destek dedim.. herseyi yüzlüyosun diyo hala

Ozaman soyle yapalım (muhtemelen bunlarıda okursa)
Evlenmek icin para lazım
Sen ailenin borcunu ödüyosun tamamda dugunu neyle yapcan?
Kız haklı.
Ya kızı oyalama ya da topla kendini.
Bir dost.
Bu arada bidaha da okumam da girmem de dedi :) zaten okuyamaz artık. Düğünü kredi çekip yapcak ti ayda 500 -500 öderiz bize koymaz bile diyodu ilk zamanlar sıkıntı çekeriz yine biraz ama sen ol yeter diyodu bana

Bu arada bidaha da okumam da girmem de dedi :) zaten okuyamaz artık. Düğünü kredi çekip yapcak ti ayda 500 -500 öderiz bize koymaz bile diyodu ilk zamanlar sıkıntı çekeriz yine biraz ama sen ol yeter diyodu bana

hadi ordan okumazmış da girmezmiş de.
yok bence bundan sonra okusun. baksın bakalım saçma savunmaları burada nasıl def ediliyor.

ee tabi şartlar önemli ama bence eğer olmayacağını düşünüyorsan uzatmaya gerek yok daha yaşında küçük sanırım el oğlunun borcunumu ödeyeceksin belkide evlenip altınları alır temize çıkarım diye düşünüyordur.
Valla şimdi bi kahkaha patlatabilirsiniz ama bana benim ailem de de yok annene babana söylersin ben öyle kredi çekip çok şey alamam kendi ailemi de boynu bükük mahçup bırakmak istemem Sizinkiler karşısında önceden söyle çok istemesinler dedi annesi de zaten kızıma 2 bilezik sana da o.kadar demişti bi ara . Düğünden sonrada takilarla altınlar la borç kapatıriz diyodu

Zaten güvenmiyorum ama oda benim bencil olduğumu söylüyor yaptığım konustuklarim çok Ayıp mis dun gece bile kafama kakti desem yeridir. Senden bundan sonra tek kurus para istemicem zaten ben istemedim kendin yardım ediyodun allah razı olsun ama artık tamam hepsinin hesabını tutmussun unutmamissin diyo bana. Bende dedim ki yazdigim şeylerden örnek oğlum 1 liralık poğaça nin ne gibi bi maddi değeri var benimniçin o kadar önemlisin ki seni düşünüp sabahın köründe sana kalkıp poğaça getirdim birlikte yiyelim diye bence bu maddi değil. Manevi destek dedim.. herseyi yüzlüyosun diyo hala

arkadaşım karşılıksız sevgi sadece anne-çocuk sevgisidir.
aşk ilişkisi tamamen karşılıklıdır. Kişi yaptıklarına karşılık bekler. Tüm dünyada böyledir. Sevgiline ben senin annen değilim demen gerekir.

konu sahibi bu arada sevgiline çok kızmamın sebebi, erkeklerin kadınları kolay lokma görmeleri, kendi düşünceleri ile sindirmeye çalışmaları sebebiyledir. yoksa sizin konunuz özelinde değil bu sinirli halim.

arkadaşım karşılıksız sevgi sadece anne-çocuk sevgisidir.
aşk ilişkisi tamamen karşılıklıdır. Kişi yaptıklarına karşılık bekler. Tüm dünyada böyledir. Sevgiline ben senin annen değilim demen gerekir.
Kızlar sanırm problem bende valla ya , yapılan yorumlari çok dikkate alıyorum benim bugüne kadar ona karşı asla diyemedigim şeyleri yazmıssınız çoğunuz ben olsam bunu derdim falan diye ama ben kesinlikle o tarz şeyler demedim aksine onu üzulur ayıp olur nasıl derim gururu kirilir diye hep kelimeleri seçerek anlatmaya çalıştım o anlarda bile demedigi kalmadı

konu sahibi bu arada sevgiline çok kızmamın sebebi, erkeklerin kadınları kolay lokma görmeleri, kendi düşünceleri ile sindirmeye çalışmaları sebebiyledir. yoksa sizin konunuz özelinde değil bu sinirli halim.
Evet malesef ki bu erkekler hep alttan alan anlayisli kadınlar bekliyor bastırmaya çalışıyor

Kızlar sanırm problem bende valla ya , yapılan yorumlari çok dikkate alıyorum benim bugüne kadar ona karşı asla diyemedigim şeyleri yazmıssınız çoğunuz ben olsam bunu derdim falan diye ama ben kesinlikle o tarz şeyler demedim aksine onu üzulur ayıp olur nasıl derim gururu kirilir diye hep kelimeleri seçerek anlatmaya çalıştım o anlarda bile demedigi kalmadı

kendi adıma konuşayım;
kendi hayatımda çok tutarlı davranmadığm zamanlar olmuştur. Akıl vermek her zaman daha kolaydır.
Ama tecrübeyle sabit ki, fedakarlık yapmak seni göğe yükseltmiyor. Seni daha kıymetli yapmıyor.
Hatta hep kendini düşünen, hep alınganlık yapan kişileri üzmemek için sizin fedakarlık yaptığınız kişi sizi üzebiliyor, nasılsa sen dayanıklısın ya, nasılsa sen alttan alıyorsun ya.
arkadaşım yaşadık tecrübe ettik, kendi hayatımızda da aynı hataları yapmamaya çalışıyoruz. Burada da naçizane tavsiye ediyoruz.

sonuçta erkek arkadaşınız yazılanları okumuş sizin bu konuda ne dusundugunuzude görmuş. konu ile ilgili sakın yalana başvurmayın. ilişkinizin bütün temellerini sarsarsınız. evlilik tabıkı cok guzel bır sey ama sız bızım yaptıgımız hatayı yapmayın derım. ınanın borcla evlenmek o kadar zorkı . eşimde bende şimdiki aklımız olsa gerekırse 3 sene nısanlı kalır oyle evlenırdık dıyoruz. yenı evlı oldugunda gonul o kadar cok sey ıstıyorkı. ama yapamıyorsun neden para yok. erkek arkadasınızla oturun ıkı medenı ınsan gıbı konusun bu konuyu. sen aılen ıcın cektıgın kredıyı öde bı yandan da bırıkım yapalım veya taksıte gırıp ödemelere başlayalım gıbı. ınan en az borcla evlenmek en mantıklısı . yasadıgım ıcın bılıyorum. hayatımın en zor 3 yılını yasadım. ( dusun kı baba evınde hıc zorluk gormemıs bı ınsanım ) aynı zorlugu yasamanızı ıstemem. borclarınızı toparlayıp evlenme konusunda ıkna edebılırsınız. yanı en azından nısanlanır o sekılde beklersınız.

Valla şimdi bi kahkaha patlatabilirsiniz ama bana benim ailem de de yok annene babana söylersin ben öyle kredi çekip çok şey alamam kendi ailemi de boynu bükük mahçup bırakmak istemem Sizinkiler karşısında önceden söyle çok istemesinler dedi annesi de zaten kızıma 2 bilezik sana da o.kadar demişti bi ara . Düğünden sonrada takilarla altınlar la borç kapatıriz diyodu
hıı işte apar topar evlenme amacı belli boş ver böyle biriyle evlenip hayatını mahvetme filmin sonu belli yoluna bak arkadaşım

Bak sen şuna senin altınlarını dahi ne yapacağını planlamış , bu hep böyle gider sürekli sen ona uyacaksın,ailesine uyacaksın sen hep fedakarlık yapacaksın , kusura bakma ama çok maddiyatçı bencil, vede karektersiz çok yüz göz olmuşsun sen bununla hiç senden çekinmiyor, sen ne ve nasıl düşünürdün demiyor , varsa yoksa onun hayat planları

sonuçta erkek arkadaşınız yazılanları okumuş sizin bu konuda ne dusundugunuzude görmuş. konu ile ilgili sakın yalana başvurmayın. ilişkinizin bütün temellerini sarsarsınız. evlilik tabıkı cok guzel bır sey ama sız bızım yaptıgımız hatayı yapmayın derım. ınanın borcla evlenmek o kadar zorkı . eşimde bende şimdiki aklımız olsa gerekırse 3 sene nısanlı kalır oyle evlenırdık dıyoruz. yenı evlı oldugunda gonul o kadar cok sey ıstıyorkı. ama yapamıyorsun neden para yok. erkek arkadasınızla oturun ıkı medenı ınsan gıbı konusun bu konuyu. sen aılen ıcın cektıgın kredıyı öde bı yandan da bırıkım yapalım veya taksıte gırıp ödemelere başlayalım gıbı. ınan en az borcla evlenmek en mantıklısı . yasadıgım ıcın bılıyorum. hayatımın en zor 3 yılını yasadım. ( dusun kı baba evınde hıc zorluk gormemıs bı ınsanım ) aynı zorlugu yasamanızı ıstemem. borclarınızı toparlayıp evlenme konusunda ıkna edebılırsınız. yanı en azından nısanlanır o sekılde beklersınız.
Zaten yalan söyleyip de kurtarabilecegim bi durumum yok kendi ellerimle yazdım herseyi sonuçta ama mahçup olmadım desem yalan olur afalladim kaldım ilk duyduğumda, ama bu defa da Gurur yapmaya başladı yine beni yadirgadi birazda benim açımdan bak dedim ama böyle bişey yapmicagini biliyorum onun gözünde yanlış yapan benim , borç evlilikte çiftleri yıpratıyor sevgi falan kalmıyo ben böyle bi evliliğim olsun istemiyorum . Olmadığı zaman tamam demesini bilirim mümkün olduğunca destek de olmaya çalışırım ama başa cikamadigimiz zaman birbirimizi üzeriz eminim ki

Bak sen şuna senin altınlarını dahi ne yapacağını planlamış , bu hep böyle gider sürekli sen ona uyacaksın,ailesine uyacaksın sen hep fedakarlık yapacaksın , kusura bakma ama çok maddiyatçı bencil, vede karektersiz çok yüz göz olmuşsun sen bununla hiç senden çekinmiyor, sen ne ve nasıl düşünürdün demiyor , varsa yoksa onun hayat planları
Benim için herseyin en iyisini düşünüyorMuş zaten kendisi. Dert bitmiyo ki önce ki konularımda böyle böyle problemlerim var sevgilimle de açıkça konusamiyorum diyodum şimdi herseyi tüm acikligiyla öğrendi yine ben kötü yine ben kötü . Sorun ailene var bana niye yok dimi vay bee ne büyük dert diyo bana dün akşam. Bende saçmalama 2 yıldır sevgiliyiz evlilik muhabbeti açılmadan önce de ben sana destek olmaya calisiyodum bana bi zararı yoktu ama o krediler yüzünden senin sıkıntı çektiğini gördükçe üzülüyodum ailene kiziyodum içten içe madem ki derdim senin ailen para pul ortada evlilik yokken niye bunun derdine duseyim niye senin için uzuleyim diyorum bilmiyorum artık diyo

Uff olan olmus boswer. Herneyse icimden gecenleri de okumus oldun, yalan soyleyecek halim yok. Madem okudun, okuduklarin bi ise yarasin bari onlem al,kendine ceki duzen ver de! Hatta 2_3 gun trip at,sinirlendiriyosun beni,haksizmiyim ki diye gir konuya mesajlarimi da okudun bu cok ayip soz vermistin guvenimi de sarstin de!

Zeytinyag gibi uste cik , garanti veriyorum kesin gelir yanina yine ;)
Ayrica herseyde vardir bi hayir, birak bikere de o uzulsun,dusunsun !!!

Back
X