• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakasına yapışıp bas bas bağırasım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Qscar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Qscar

GüçBendeArtık
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
245
5
296
Şanlıurfa
Bi adam seviyorum dediği karısıyla 4 yıl boyunca bir defa olsun tatile çıkma hayalini kurmazmı

Sinirlerim tavan yapmış durumda Onu şu an boğsam içim acımaz

Yine arkadaşlarıyla hafta sonu şehir dışına çıkacakmış Bu kaçıncı Bundan önce kıbrısa bile gittiler

Biz maddi sıkıntıları olan bi aileyiz Öyle canımız istediğinde kafa dağıtmaya gidemeyiz Ama beyimiz parasını arkadaşlarım ödüyo bahanesiyle her seferinde gidiyo Buda benim canımı çok acıtıyor

Bana kalkmış diyo benim kafam çok dolu dağıtmam lazım Tamam haklı ama ya ben? 4 yılldır bi defa tatile gittik oda eltimi görümcemi kayın validemi yeğenlerini de aldık Yani cümbür cemaat Bi daha paramız olsa onları yine götürürüm diyo. Onlarında tatil hakkı değilmi diyo Herkesin tatile ihtiyacı var ama benim yokmuş gibi konuşuyo

Abartmıyrm kızlar canım çok acıyo Bi değil iki değil bensiz nasıl içine siniyo Tatil isteğimi bu kadar dillendirmeme rağmen nasıl görmezden gelir Önümüzdeki cumartesi gidecekmiş O güne kadar yüzünü bile görmek istemiyorum

Bi diyorum ağzına ne giliyosa say bu adama Rahatla.....Bi diyorum bu adam böyle kabul et otur evinde :(( Siz söyleyin ???

Son düzenleme:
çok haksızlık edıyor sıze.
bencıl galıba.
sız haklısınız bence.
hem ne o herzaman arkadaş mı ödermiş,
işiıllenırdım ben sahsen?

bu nasıl iş ya maddi durumu geçiyorum seni düşünmemesini de geçiyorum
tek başına senin rızan olmadan nasıl tatile gider onlarla
o kadar erkek bi araya gelip napar?
bence kesinlikle yollamamalısın evlilikte böyle şey olmaz sen nereye o oraya o nereye sen oraya
bunu da ona kesin bi dille anlat ve asla yollama
ben gidemiyosam sen de gitmiceksin de ve rezalet çıkar asla yumuşak başlı durma
elinden ne cingar geliyosa çıkar.

Son düzenleme:
çok haksızlık edıyor sıze.
bencıl galıba.
sız haklısınız bence.
hem ne o herzaman arkadaş mı ödermiş,
işiıllenırdım ben sahsen?

Allah var yalan söylediğini hiç yakalamadım sorun o değil zaten Bu sefet yol parasını birlikte ödiyicez dedi Adam benden saklamıyoki Evet galiba doğru kelime bu bencil!! Bencil bi adam ileride bana daha neler yaşatır?

bence kesinlikle yollamamalısın evlilikte böyle şey olmaz sen nereye o oraya o nereye sen oraya

Çıngar çıkarmak elimden gelir ama yoruldum Bi adam kendi isteğiyle yanında durmuyosa nereye ve nezamana kadar zorlayabilirsinki ?

Allah var yalan söylediğini hiç yakalamadım sorun o değil zaten Bu sefet yol parasını birlikte ödiyicez dedi Adam benden saklamıyoki Evet galiba doğru kelime bu bencil!! Bencil bi adam ileride bana daha neler yaşatır?

ilerisini boşverin şu anı kurtarın...
sizide götürsün bıyerlere. ikna edin,kadınlığınızı kurtarın.
ne bıleyım pahalı bıyer olması sart değil 1 hafta değilde 3 gunluğune gidersiniz,5 yıldızlı otelde değilde pansıyonda kalırsınız...

Eski esim de haftasonlari ava giderdi bazen de kafa dagitmaya sehir disina.. ve hep arkadaslari oderdi yuz kez ararlardi geliyorsun bak diye.... Ve aldatildigimi ogrendim gunun birinde.. Bu durumlara dikkat kızlar!

Ben de huylandım, erkek eşi olmadan tatile çıkıyorsa hele de bu sürekli oluyorsa o işte bir iş ararım ben...
Sizin de arkadaşlarınız ödesin parasını bakalım siz gidebiliyor musunuz onsuz,kızkıza???

ilerisini boşverin şu anı kurtarın...
sizide götürsün bıyerlere. ikna edin,kadınlığınızı kurtarın.
ne bıleyım pahalı bıyer olması sart değil 1 hafta değilde 3 gunluğune gidersiniz,5 yıldızlı otelde değilde pansıyonda kalırsınız...

Ben günü birliğe bile razıyım Yok demiyo inşallah diyo Aslında resmen bahanelerle tamam diyo yazın ortasında kar yağarsa kadar olmayacak şeyleri şart koşarak Yok istanbulda bi işim çıkarsa beraber gideriz Özellikle çıkalım.. olmazzzzz

aynı şeyi sende yap canım
haftasonu turları oluyor uygun fiyatlı
kafamı dinlemeliyim de ve git
senin içinde değişiklik olur,
belki o zaman ne yaptığını farkeder eşin

ağzına ne geliyorsa say.ne düşüncesizlik:50:

Eski esim de haftasonlari ava giderdi bazen de kafa dagitmaya sehir disina.. ve hep arkadaslari oderdi yuz kez ararlardi geliyorsun bak diye.... Ve aldatildigimi ogrendim gunun birinde.. Bu durumlara dikkat kızlar!

Zannetmiyorum Çünkü her şeyi ortadadır Ne zaman telefon açsam kaldırır Ayrıca foto ve video çekmeyi çok sever her gittiği yeri arkadaşlarını kaydeder Yinede bilemem tabi

Kusura bakma da burda sorun seni tatile goturmemesi degil sensiz surekli nereye ve neden gittigi?

Bi adam seviyorum dediği karısıyla 4 yıl boyunca bir defa olsun tatile çıkma hayalini kurmazmı

Yine arkadaşlarıyla hafta sonu şehir dışına çıkacakmış Bu kaçıncı Bundan önce kıbrısa bile gittiler

Biz maddi sıkıntıları olan bi aileyiz Öyle canımız istediğinde kafa dağıtmaya gidemeyiz Ama beyimiz parasını arkadaşlarım ödüyo bahanesiyle her seferinde gidiyo Buda benim canımı çok acıtıyor

Bana kalkmış diyo benim kafam çok dolu dağıtmam lazım Tamam haklı ama ya ben? 4 yılldır bi defa tatile gittik oda eltimi görümcemi kayın validemi yeğenlerini de aldık Yani cümbür cemaat Bi daha paramız olsa onları yine götürürüm diyo. Onlarında tatil hakkı değilmi diyo Herkesin tatile ihtiyacı var ama benim yokmuş gibi konuşuyo

Abartmıyrm kızlar canım çok acıyo Bi değil iki değil bensiz nasıl içine siniyo Tatil isteğimi bu kadar dillendirmeme rağmen nasıl görmezden gelir Önümüzdeki cumartesi gidecekmiş O güne kadar yüzünü bile görmek istemiyorum

Bi diyorum ağzına ne giliyosa say bu adama Rahatla.....Bi diyorum bu adam böyle kabul et otur evinde :(( Siz söyleyin ???

Sayın sövün,hak ediyor bunları..
Herkesin kafası dolu da,sizin eşiniz bayağı bir dolmuş demekki..
Bunuda kendi egosunu öne çıkarıp size haksızlık yaptığı gibi..

aynı şeyi sende yap canım
haftasonu turları oluyor uygun fiyatlı
kafamı dinlemeliyim de ve git
senin içinde değişiklik olur,
belki o zaman ne yaptığını farkeder eşin
Aklıma gelmiyor değil ama ailelerimiz ne oluyor der Kadın başına nereye gidiyosun derler
Kusura bakma da burda sorun seni tatile goturmemesi degil sensiz surekli nereye ve neden gittigi?
Zaten bende tatile gitmeyi değil bensiz gitmesini problem ediyorum
ağzına ne geliyorsa say.ne düşüncesizlik:50:
Karşımda o kadar sakin ve o kadar sessiz duruyoki Benim bağırmama fırsat tanımıyo

Parasını arkadaşları bile ödese, insan eşim gidemiyo bende bari onunla evde kullanayım iznimi demeli bence
Her seferinde arkadaşlarıyla gidip, bir kez elinize geçen tatil fırsatında da kendi sülalesini doluşturması çok tuhaf
Siz hariç herkesin tatilini düşünüyo maşallah
Ne deseniz az

Çok bencilmiş eşiniz gerçekten..
Birde arkadaşlarıyla tek başına gidiyor, ne yapıp ne ettiği de belli değil tövbe yarabbimm..
Çok rahat hiç hoşuma gitmediii:50:

Sayın sövün,hak ediyor bunları..
Herkesin kafası dolu da,sizin eşiniz bayağı bir dolmuş demekki..
Bunuda kendi egosunu öne çıkarıp size haksızlık yaptığı gibi..

Eşinin seni sevdiğini düşünmüyorum. Resmen yalnız kalmamak için kaçıyor. :31:

Belkide sen haklısın beni sevdiğine inandırmış İnsan ister istemez beni sevseydi benim üzüleceğimi bile bile yine arkadaşlarını seçip onlarlamı kafa dinlemeye gider Yoksa benimlemi diye düşünüyo

Galiba ben gerçeklerden kaçıyorum

Son düzenleme:
Back
X