Yakı ile hamile kalınır mı?

The Calender

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
15.311
17.254
298
Merhaba arkadaşlar yaşı epeyce büyük bir yengem var 5 yıl çocuğu olmamış bu bele yapıştırılan yakılar sıcak tuttuğu için gebeliğe iyi gelir demişler ve denemi 3 çocuğu var beni duyunca söyledi sizce doğru olabilirmi? fikir verin......

canım sadece belinemi yapıştırdın.. aydınlatırsan bende yapayım

valla gülüm dedilerki adetten hemen sonra belini ovsunlar kalça üstüne belin alt kısmına yapıştır bende aynen öyle yaptım başta yaktı ama şimdi belimde sanki fırın var :)ne güzel ısıttı bir ay kalsın dediler ama eczacı enfazla 2 gün kalsın dedi çıkarıp tekrar yenisini yapıştıracam bana yapan birisi düşene kadar kalsın demişti....

Bende aşılama olmak için tahlilerimi vs yaptırırken adetim bitti abdest aldım yakıyı yapıştırdım. 2. günün gecesinde ilişki oldu yakıyı çıkardım. Abdest aldım o ay hamileydim. Ya tesadüf yada gerçekden işe yarıyor.

Bende aşılama olmak için tahlilerimi vs yaptırırken adetim bitti abdest aldım yakıyı yapıştırdım. 2. günün gecesinde ilişki oldu yakıyı çıkardım. Abdest aldım o ay hamileydim. Ya tesadüf yada gerçekden işe yarıyor.

Allah ne dileğin varsa versin o kadar umutsuzlaşmışımki yazınca ilaç gibi geldi inşallah darısı ize olsun....

valla gülüm dedilerki adetten hemen sonra belini ovsunlar kalça üstüne belin alt kısmına yapıştır bende aynen öyle yaptım başta yaktı ama şimdi belimde sanki fırın var :)ne güzel ısıttı bir ay kalsın dediler ama eczacı enfazla 2 gün kalsın dedi çıkarıp tekrar yenisini yapıştıracam bana yapan birisi düşene kadar kalsın demişti....

teşekkür ederim bilginden dolayı...

Back
X