Yakın arkadaş ve takı sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lizz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim de mesela baba tarafindan cok yakin bir akraba durumlari da gayet iyi 50 tl takmisti. Hele ki baska bir akraba o varligin icinde bana yarim gram takmisti. oluyor bunlar:))
İşte o cimrilik oluyor biraz
En azından gittigin Düğünün yediginin ictiginin parasına sayda ver dimi :)

takmazsa takılmaz.bugun banaysa yarın ona.hiç düşünmem bıle.çocukluk arkadaşım anasının ağzına bakıp bana hiç bir şey takmadı.çocuğu oldu.watsap gurubundan boyle bır konu açıldı altın takma vs.. bende ya dedim !zamanında takılsaydı şimdi bende bebeklere takardım.gelmıyecek diye korkuyor ınsanlar galıba dedim.takarsalar takarım takmazlarsa takmam.

Eski ev arkadaşım varlıklı bir aileden geliyordu. Aramızdan su sızmazdı. Düğün vakti yaklaştığında şaka yollu konuştuk bir çeyrek takma ha falan demişti. Uçak bileti konaklama gibi harcamalarıma bir de yarım altın eklendi gittim düğününe. Çocuğu oldu uzakta diye kargo ile oyuncak yolladım. Ben evlenirken yine hamileydi gelemedi gocunmadım insanlık hali. Çocuğum oldu çocuğuma bir hediye göndermiş. Eşitlik mi değil. Ama demek ki görgüsü böyle. Bana karşı her zaman iyidir. Ben de muhabbeti kesmedim. Ama bir daha bu tarz hediyeleşmeler yapmam. Sizinle muhabbeti iyi değilse silin gitsin.

İşte o cimrilik oluyor biraz
En azından gittigin Düğünün yediginin ictiginin parasına sayda ver dimi :)
:))))))) valla ben cok gordum oyle yemekli dugunlerde yeyip icip donenleri. Ben acikcasi elim bos gidecegim bir dugune gitmem bile. Bu benim karakterim benim bakisacim.

o zaman onun size dönmesini bekleyin
bekar mı? hiç sevmem böyle demesini ama kıskanmış vs olabilir mi?

Durumu olduğu haldegibi boyle yaptiysa gerçekten insanlik ölmüş

Muhabbetimiz de bitti zaten.. ne zamanki resmi sildigini anladim o zaman tamamen bitti.

2buçuk yıldır evliyim bir kez bana gelmişliği yok. Yani bi takı takmaması kızılacak bir durum değil.

Yarın bir gün o da evlenir sende ona bi şey takmazsın

:))))))) valla ben cok gordum oyle yemekli dugunlerde yeyip icip donenleri. Ben acikcasi elim bos gidecegim bir dugune gitmem bile. Bu benim karakterim benim bakisacim.
Bilmiyorum ya bizdede evlenene yardımcı olunur
O elli lira taktı patron dedigimin dügünü batmanda oldu ucakla diyarbakıra gidip ordan batmana gectim kendi imkanlarımla gittim kendi imkanlarımla döndüm
Zaten dügünü bin kişilik oldu yemek ben olsamda olmasamda kazanlarda yapıldıgı icin kişi bası ücret ödemedi
E orda kuaförümü bile kendim ödedim takısını taktım
Bana maliyeti baya fazla oldu ama gel gör ki dogulu olmasına (hani vardır ya doguluların eli acık olur cümlesi) tekstil dükkanları olmasına ragmen elli lira takması cok agırıma gitmişti

o zaman onun size dönmesini bekleyin
bekar mı? hiç sevmem böyle demesini ama kıskanmış vs olabilir mi?
Bekar. Baska aciklayacak soz yok kiskanmis hem de ortadan ikiye ayrilmis kiskanmaktan demek ki. Zaten bir cok arkadasimiz evlendiginde bu da mi evlenmis yok filanca o vasifsizligiyla buldugu kocaya bak yok falanca bile o cirkinligiyle evlendi pes bilmem ne hep boyle laflar. Evlenenlere hep bir ki kusma icinden. Demek ki bana da aynisini yapti.

Aman o kadar da onemli degil bence.
Benim ne yaptigimla ilgilenirim,baskasinin ne yaptigi beni baglamaz hic

Bazen bir merhabamızın bile olmadığı komşular tarafından düğüne davet edildiğimiz oluyor.
Az çok bir miktar para zarfa koyup götürüyoruz.
Arkadaşın arkadaşa hediye almaması çok garip.
En azından dile getirebilir, bir şey alamadım ama telafi edeceğim gibi.
Ben bunu görgüsüzlük olarak yorumluyorum, evime falan da davet etmem

Aman o kadar da onemli degil bence.
Benim ne yaptigimla ilgilenirim,baskasinin ne yaptigi beni baglamaz hic
Bu arada 2011 yilindan beri siteyi duzenli takip eden biri olarak bazi kullanici isimlerini gorunce taniyorum ve tebessum ediyorumyillardir isimleri ayni kalan, bana tanidik hisler yasatan arkadaslara selam olsun

Belki bu tarz alıskanlıkları yoktur.Herkesin önceligi farklı olabiliyor.Ben takılmazdım sanırım

Kıskanmıştır

Evet bunu soyleyen hic olmadi o kadar dogru dedin ki.. ben eger yakin gordugum bir arkadasima hicbisey yapamadim nikahinda dugunde diyelim.mahcup bir sekilde soylerim ben bisey yapamadim suan icin sana ama telafi edicem diye. Yakinlik bunu gerektirir. Resmi silmesine ne diyorsunuz?

Nasıl aklınıza gelmedi.. Eli boş gelmesi de ayıp.. 40 lık bebekle şehir değiştirebiliyor da otogarda büfelerde bile hediyelik eşyalar satılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…