- 31 Ekim 2011
- 794
- 224
- 333
önceden de dediğim gibi kimseye hayır diyemiyordum.yavaş yavaş bu sıkıntıdan kurtuldum çok şükür.şimdi de gerçeklerin farkına varmaya başladım.en yakın arkadaşım,her gün beraber okula gidip geldiğimiz,her an beraber oldugumuz,her sıkıntıda birbirimize koştugumuz hatta sınıfta bizim dostlugumuzu parmaklarla bile gösterenler olur.gel gelelim ben artık onu kardeşim değil de,bana her istediğini yaptıran bencil bir insan olarak görüyorum onu.beni bu duruma iten bugun de bardagı taşıran son noktayı açıklayayım; bugun okuldan eve geliyoduk yanımızda 6 tane arkadaşımız vardı.onlar sigara içmek için bir park var oraya gidiyolar her gün.benim arkadaşım x'de bana hiç bi şey demeden baktım yine onlarla gidiyo.nereye giidiyosun çok üşüyorum eve gidelim falan dedim.önümden bir şey demeden gitti diğer kızlar gel 5 dk dur falan dediler.x arkadasımda bırak ya giderse gitsin falan dedi.geliyo musun gidiyorum ben dedim.DEFOL GİT dedi bana.diğerr kızlar hala gel dur 5 dk falan diyo neyse hadi ben indim yanlarına.x arkadaşıma sen iyice alıştın sigaraya daha da beklemiycem derken bana DEFOLLL dedi.o arkadaşlarımızın yanında beni öyle mahçup duruma düşürmesine mi yanayım,o an hiçbir şey diyememe mi yanayım,yoksa onun artık gerçek yüzünü gördüğüme mi yanayım.o kadar kırıldım ki o öyle diyince.arkamı döndüm gittim bende.mesaj falan da atmadıı hala.olanlar sadece bu da değil her istediğini yapmak zorundayım sanki,yapmasam hemen surat asıyo laf sokuyo falan.sınıfta kimse ona bir şey diyemiyo.herkese her şeyi açık açık söylüyo ben kalbi kırılmasın milletin diye düşünürken o böyle kavgacı görünerek kendini herkesten üstün tutuyo.herkes çok seviyo onu mesela insanları ne kadar kırsa da yinede o bir tane diye düşünüyolar.afedersiniz g*tunu tavan yapanlarda etrafındakiler.bir pastanenin önünden geçelim hemen ayy ne kadar güzel pastalar falan var der.bende gel alalım diyince param yok diyo ,tabii benim gel ben ısmarlıyım diyecegimi biliyo.daha çok örnekler var böyle bana emir vermelerinide hiç saymıyorum.bir kere okulda neden bana boyle davranıyosun dedim sen farklısın dostumsun falan dedi.keşke farklı olmasaydım diyorum içimden.herkese karşı o kadar iyi ki bana gelince mızmız sinirli dediğini yaptıra ukala biri oluyo.yarın yine okula giderken hiçbir şey olmamış gibi davranıcak,ben surat asıcam ne bu tripler falan diycek.biliyorum boyle bir kızdan arkadaş falan olmaz yolunu kes seni kullanıyo diyceksiniz ama her gün beraber gidip geliyoruz ,sınıfta sürekli yan yanayız.soğuk davran diyceksiniz çok denedim yanıma geliyo ne oldu diyo bir şey yok diyorum öpüyo ben seni hiç bırakmıycam kardeşim bi derdin varsa falan söyle diyo.diğer arkadaşlarmız ne oldu x'le küs müsünüz falan diyo.nasıl davranıcam hiç bilmiyorum karşıma alıp konuşucak biri de değilim.sadece o öyle davranmıyo ben çok espri yapan biriyim insanlarla aram çok iyidir ama etrafımda ki diğer kişilerde x arkadaşımdan gördüklerini bana yapıyo gibiler.hiç saygı duyulan biri değilim.sürekli etrafımdakiler emir veriyo,beni tersliyo,adamda sayıp 2 çift laf etmiyo.çok canımı sıkıyo bu olay kendimi ezik hissediyorum nasıl davranmalıyım artık,beni artık kullanmalarını istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var
Son düzenleme: