• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşım tarafından kullanılıyorum..!!

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
önceden de dediğim gibi kimseye hayır diyemiyordum.yavaş yavaş bu sıkıntıdan kurtuldum çok şükür.şimdi de gerçeklerin farkına varmaya başladım.en yakın arkadaşım,her gün beraber okula gidip geldiğimiz,her an beraber oldugumuz,her sıkıntıda birbirimize koştugumuz hatta sınıfta bizim dostlugumuzu parmaklarla bile gösterenler olur.gel gelelim ben artık onu kardeşim değil de,bana her istediğini yaptıran bencil bir insan olarak görüyorum onu.beni bu duruma iten bugun de bardagı taşıran son noktayı açıklayayım; bugun okuldan eve geliyoduk yanımızda 6 tane arkadaşımız vardı.onlar sigara içmek için bir park var oraya gidiyolar her gün.benim arkadaşım x'de bana hiç bi şey demeden baktım yine onlarla gidiyo.nereye giidiyosun çok üşüyorum eve gidelim falan dedim.önümden bir şey demeden gitti diğer kızlar gel 5 dk dur falan dediler.x arkadasımda bırak ya giderse gitsin falan dedi.geliyo musun gidiyorum ben dedim.DEFOL GİT dedi bana.diğerr kızlar hala gel dur 5 dk falan diyo neyse hadi ben indim yanlarına.x arkadaşıma sen iyice alıştın sigaraya daha da beklemiycem derken bana DEFOLLL dedi.o arkadaşlarımızın yanında beni öyle mahçup duruma düşürmesine mi yanayım,o an hiçbir şey diyememe mi yanayım,yoksa onun artık gerçek yüzünü gördüğüme mi yanayım.o kadar kırıldım ki o öyle diyince.arkamı döndüm gittim bende.mesaj falan da atmadıı hala.olanlar sadece bu da değil her istediğini yapmak zorundayım sanki,yapmasam hemen surat asıyo laf sokuyo falan.sınıfta kimse ona bir şey diyemiyo.herkese her şeyi açık açık söylüyo ben kalbi kırılmasın milletin diye düşünürken o böyle kavgacı görünerek kendini herkesten üstün tutuyo.herkes çok seviyo onu mesela insanları ne kadar kırsa da yinede o bir tane diye düşünüyolar.afedersiniz g*tunu tavan yapanlarda etrafındakiler.bir pastanenin önünden geçelim hemen ayy ne kadar güzel pastalar falan var der.bende gel alalım diyince param yok diyo ,tabii benim gel ben ısmarlıyım diyecegimi biliyo.daha çok örnekler var böyle bana emir vermelerinide hiç saymıyorum.bir kere okulda neden bana boyle davranıyosun dedim sen farklısın dostumsun falan dedi.keşke farklı olmasaydım diyorum içimden.herkese karşı o kadar iyi ki bana gelince mızmız sinirli dediğini yaptıra ukala biri oluyo.yarın yine okula giderken hiçbir şey olmamış gibi davranıcak,ben surat asıcam ne bu tripler falan diycek.biliyorum boyle bir kızdan arkadaş falan olmaz yolunu kes seni kullanıyo diyceksiniz ama her gün beraber gidip geliyoruz ,sınıfta sürekli yan yanayız.soğuk davran diyceksiniz çok denedim yanıma geliyo ne oldu diyo bir şey yok diyorum öpüyo ben seni hiç bırakmıycam kardeşim bi derdin varsa falan söyle diyo.diğer arkadaşlarmız ne oldu x'le küs müsünüz falan diyo.nasıl davranıcam hiç bilmiyorum karşıma alıp konuşucak biri de değilim.sadece o öyle davranmıyo ben çok espri yapan biriyim insanlarla aram çok iyidir ama etrafımda ki diğer kişilerde x arkadaşımdan gördüklerini bana yapıyo gibiler.hiç saygı duyulan biri değilim.sürekli etrafımdakiler emir veriyo,beni tersliyo,adamda sayıp 2 çift laf etmiyo.çok canımı sıkıyo bu olay kendimi ezik hissediyorum nasıl davranmalıyım artık,beni artık kullanmalarını istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
Agac yasken egilir.ne yap et duzelt kendini.sende kendimi gordum.daha yolun basindasin.ben bi tavsiyede bulunamayacagim yasadiklarini bu yasta yasadim ben.allah iyi etsin

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Çünkü senin yaşlarındayken benimde anlattığına benzer bir arkadaşım vardı. Hatta dostum olduğunu sandığım biri.
Ama sonra bir baktım ki beni resmen kullanıyor. Sürekli giysilerimi, takılarımı hatta ayakkabılarımı istiyor. Bana emirler veriyor. İstediği olmayınca tripler atıyor vs. vs.
Emir verdiği zamanlarda kesinlikle belli et. Dik dur karşısında. Ben çok uğraşmıştım o arkadaşımla yollarımızı ayırmak için. Yıllarca kölesi olmuşum sonradan fark ettim. En sonunda açık açık yüzüne söyledim onunla arkadaşlığımı artık kesmek istediğimi o da bana ''Aa hiç olur mu sen benim canımsın dostumsun'' filan dedi ama hiç geri adım atmadım ve bir daha hiç görüşmedim. İnan bana hayatta kendime güvenim geldi. Sırtımda resmen kambur taşımışım yıllarca. Bu sorun aşabilirsin canım inan bana ona muhtaç değilsin

İpleri her daim elinde tutan o. Bencil olmasına izün verdin. Senin yaşlarındayken bende benzer şeyler yaşamıştım.
Takmamaya çalış bunlar geçer. Sana tavsiye m. Bu aklından geçenleri adam akıl ı konuş. İnsanlar konuşarak anlaşır. Ve bazı tavır emir vs. Karşısında ezdirme kırılacak diye millet kendini düşünüyor. Cevabın karşındakinin tavri gibi olsun.
Kırmızı çizgi lerini bu yaşta çizmelisin. Daha neler yaşayacaksın... çok üzüp yıpratma değmez. Tek insan da o değil ona mecburmuşsun gibi davranma.

kesin tavrını koy,gerekirse okulunu veya sınıfını değiştir.
Lisede böyle tipler olur,ilerleyen yıllarda da bi baltaya sap olamazlar,
Sen ondan daha iyi yerlerde saygı gören birisi olucaksın,şimdiden kendini öyle hayal et ve kendini ezdirme.

umarım senınle olan tum bağlarını koparır..

senın gözün acık,herseyın farkındasın ama kendını kullandırtmaya devam edıyorsun..

onsuz yalnız kalacagını mı düşünüyorsun?

o senın en ıyı arkadasın,ama sen onun degılsın..bunu sende bılıyorsun..

okulun bıttıgınde sakın hayatına o ınsanı dahıl etmeye kalkma..

Tamamen farkli kisiliklersiniz.aslinda sen boyle oldugun icin arkadasin oyle davraniyor.nasil ki baskalarina yapamiyor da sana yapiyorsa senden kaynakli.pastane ornegine cok uzuldum.gercekten dalkavuk bir yapisi var.bu kizi hayatindan cikarman,okul dahi degistirmen cozum degil.senin degismen lazim.ailenle konus gerekirse terapi falan al oz guvenin oturmasi icin.cunku hayatta cok degisik insanlarla karsilasacaksin kisigin oturmadan hayir demeyi ogrenmelisin

ben 17 yaşındayım.önceden de dediğim gibi kimseye hayır diyemiyordum.yavaş yavaş bu sıkıntıdan kurtuldum çok şükür.şimdi de gerçeklerin farkına varmaya başladım.en yakın arkadaşım,her gün beraber okula gidip geldiğimiz,her an beraber oldugumuz,her sıkıntıda birbirimize koştugumuz hatta sınıfta bizim dostlugumuzu parmaklarla bile gösterenler olur.gel gelelim ben artık onu kardeşim değil de,bana her istediğini yaptıran bencil bir insan olarak görüyorum onu.beni bu duruma iten bugun de bardagı taşıran son noktayı açıklayayım; bugun okuldan eve geliyoduk yanımızda 6 tane arkadaşımız vardı.onlar sigara içmek için bir park var oraya gidiyolar her gün.benim arkadaşım x'de bana hiç bi şey demeden baktım yine onlarla gidiyo.nereye giidiyosun çok üşüyorum eve gidelim falan dedim.önümden bir şey demeden gitti diğer kızlar gel 5 dk dur falan dediler.x arkadasımda bırak ya giderse gitsin falan dedi.geliyo musun gidiyorum ben dedim.DEFOL GİT dedi bana.diğerr kızlar hala gel dur 5 dk falan diyo neyse hadi ben indim yanlarına.x arkadaşıma sen iyice alıştın sigaraya daha da beklemiycem derken bana DEFOLLL dedi.o arkadaşlarımızın yanında beni öyle mahçup duruma düşürmesine mi yanayım,o an hiçbir şey diyememe mi yanayım,yoksa onun artık gerçek yüzünü gördüğüme mi yanayım.o kadar kırıldım ki o öyle diyince.arkamı döndüm gittim bende.mesaj falan da atmadıı hala.olanlar sadece bu da değil her istediğini yapmak zorundayım sanki,yapmasam hemen surat asıyo laf sokuyo falan.sınıfta kimse ona bir şey diyemiyo.herkese her şeyi açık açık söylüyo ben kalbi kırılmasın milletin diye düşünürken o böyle kavgacı görünerek kendini herkesten üstün tutuyo.herkes çok seviyo onu mesela insanları ne kadar kırsa da yinede o bir tane diye düşünüyolar.afedersiniz g*tunu tavan yapanlarda etrafındakiler.bir pastanenin önünden geçelim hemen ayy ne kadar güzel pastalar falan var der.bende gel alalım diyince param yok diyo ,tabii benim gel ben ısmarlıyım diyecegimi biliyo.daha çok örnekler var böyle bana emir vermelerinide hiç saymıyorum.bir kere okulda neden bana boyle davranıyosun dedim sen farklısın dostumsun falan dedi.keşke farklı olmasaydım diyorum içimden.herkese karşı o kadar iyi ki bana gelince mızmız sinirli dediğini yaptıra ukala biri oluyo.yarın yine okula giderken hiçbir şey olmamış gibi davranıcak,ben surat asıcam ne bu tripler falan diycek.biliyorum boyle bir kızdan arkadaş falan olmaz yolunu kes seni kullanıyo diyceksiniz ama her gün beraber gidip geliyoruz ,sınıfta sürekli yan yanayız.soğuk davran diyceksiniz çok denedim yanıma geliyo ne oldu diyo bir şey yok diyorum öpüyo ben seni hiç bırakmıycam kardeşim bi derdin varsa falan söyle diyo.diğer arkadaşlarmız ne oldu x'le küs müsünüz falan diyo.nasıl davranıcam hiç bilmiyorum karşıma alıp konuşucak biri de değilim.sadece o öyle davranmıyo ben çok espri yapan biriyim insanlarla aram çok iyidir ama etrafımda ki diğer kişilerde x arkadaşımdan gördüklerini bana yapıyo gibiler.hiç saygı duyulan biri değilim.sürekli etrafımdakiler emir veriyo,beni tersliyo,adamda sayıp 2 çift laf etmiyo.çok canımı sıkıyo bu olay kendimi ezik hissediyorum nasıl davranmalıyım artık,beni artık kullanmalarını istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var

Bu tipler her yerde var. Lisede, üniversite, iş yerinde.. Dost olmaya kalkmaya gör. Kendilerini uçuyor sanıyorlar
Ben ne yazık ki böyle birini üniversite tanıdım.
Herkese karşı kötüydü o gerçi.. Kendine kötülük yapanlara köle bana aslan kesilirdi
Her istediğini yapmak zorundaydım ama benim istediklerimi yapmama lüksünü sahip görürdü kendini
Velev ki bende patlama noktasına geldim ve bitirdim görüşmüyorum
Okul devam ederken bitirmek zor oluyor ama sonrası inan kafan rahat
Kendisi benim mesajlarıma keyfi dönerdi, ben yazmayınca cevap ver bana diye emrederdi
Nasıl katlanmışım inanamıyorum kendime :1:

Sen sık dişini, ama fazla da kullandırma kendini
Bir tek ona dost deyip sakın başka arkadaşlarından da uzak durma
Kendini hint kumaşı zannedenler, toz bezi olmaya mahkumdur:34:

tatlım hayatın boyunca herkese degerı kadar deger ver.

bi yazı okumustum face de, "fazla deger basını yere eğer" ve "biri feda biri de kâr ediyorsa, bu fedakarlık degıl ticarettir." diye

bırak hıc arkadasın olmasın sınıfta, kimse iplemesin. 5-10 yıla kalmaz bu günlerini hatırlayıp ne aptallık etmısım dıceksın, emin ol.
simdiden insanlara karsı dik durmayı öğren, hayır demeyı ögren. kimsenın kalbı kırılmasın dıye yuzlerıne vurmak ıstemıyorsun sacmalıklarını ama ınsanlar sana yaptıklarının senı ne kadar uzdugunu, ancak sen onlara yaptıgında anlayabılırler.
sende onlar gıbı dusunme çat çat çat soyle. ayrıca daha yası kac bası kac, sigara migara nedir bu ya.... kendisinden bıseyler ogrenebılecegın, sana bıseyler katabılecek ınsanları hayatına sok. diğerlerini çıkar. inan bana yalnız kalmak, etrafında senı sömüren ınsanlar olmasından çooookk daha iyi.

bak yıne yazıyorum, tekrar oku :)

"fazla deger basını yere eğer" ve "biri feda biri de kâr ediyorsa, bu fedakarlık degıl ticarettir."

Anlattığın olayı tahlil niyetine söyleyeceğim mesela o durumda arkadaşın o kızlarla gitmek istiyor neden engel oluyorsun. Bazı kızlar vardır biriyle samimi olur liken ilişkisi gibi başka kimse olmaz sürekli onla gezer dolaşır vs vs.. o tarz bir yapın mı var mesela. Eğer öyleyse öncelikli olarak o yapını değiştirmen lazım yoksa bu tip sömürgecilere oyuncak olursun. Bağımlı kişilikler çok fazla yalnız kalamıyorlar illa biri yanında olacak o zaman güvende hissediyorlar filan. İşte ben hiç öyle olmamaya çalıştım arkadaş skalamı geniş tutarım. Tavrını koy ama direk tavır koyarak degil bence umursamayarak yap. Eskisi kadar yanında olma vs. Başka arkadaş çevrelerine gir.

Anlattığın olayı tahlil niyetine söyleyeceğim mesela o durumda arkadaşın o kızlarla gitmek istiyor neden engel oluyorsun. Bazı kızlar vardır biriyle samimi olur liken ilişkisi gibi başka kimse olmaz sürekli onla gezer dolaşır vs vs.. o tarz bir yapın mı var mesela. Eğer öyleyse öncelikli olarak o yapını değiştirmen lazım yoksa bu tip sömürgecilere oyuncak olursun. Bağımlı kişilikler çok fazla yalnız kalamıyorlar illa biri yanında olacak o zaman güvende hissediyorlar filan. İşte ben hiç öyle olmamaya çalıştım arkadaş skalamı geniş tutarım. Tavrını koy ama direk tavır koyarak degil bence umursamayarak yap. Eskisi kadar yanında olma vs. Başka arkadaş çevrelerine gir.

Yok, oyle tek kisiye bagli degilim.herkesle oturup konusan biriyim aslinda

Bence artık kendini dinlemelisin, benim de böyle bir arkadaşım vardı (artık kendisiyle görüşmüyorum) ve ne zaman aramıza mesafe koydum rahatladım. Böyleleri arkadaştan ziyade pişmanlık çünkü ben neden daha önce yakınımda bulundurup sinirlerimi bozdum diye pişmanlık duydum..Sonra birçok yakın arkadaşım oldu. Tavsiyem uzaklaşman, gerekirse okulunu değiştir. Senden daha mı önemli? Böyleleri ciddi anlamda stres kaynağı.

Arkadaşım senin yapman gereken surat asıp "neyin var" dediğinde susmak olmamalı.
Böyle birşeyi çözemezsin ki.
Ki çözülecek bir konu da yok. Böyle bir insanla arkadaşlık yürümez. Şımarık biri belli.
Yarın "neyin var" dediğinde lafını söyleyeceksin.
"Sen kendini bilmiyor musun? Ne sanıyorsun? İki yüzlülüğü bırak,milletin içinde,işin düşünce canım cicim,yanımda tü kaka.
Seninle arkadaşlığımı sürdürmek istemiyorum. Hadi eyvallah" diyeceksin.
İstersen aynı sokakta otur,aynı evde yaşa,farketmez.
Sonsuza kadar o okulda okumayacaksın.Bitecek işte seneye.
Burnu çok havalarda. Ve eğer sen haddini bildirmezsen ilerde fena bulur o haddini.
Susma kesinlikle. Güzellikten anlamıyorsa anladığı dilden konuşacaksın. Kendini önemse,onu değil.
O yeterince kendisini önemsemiş,milleti kullanmaya başlamış. Özenilmeye ihtiyacı yok yani :34:

Sen nasıl kullanıldığını hissediyorsan,onun da senin onu kullandığını bildiğini bilmesi gerekiyor.Bilirse kendini biraz değiştirebilir

ben 17 yaşındayım.önceden de dediğim gibi kimseye hayır diyemiyordum.yavaş yavaş bu sıkıntıdan kurtuldum çok şükür.şimdi de gerçeklerin farkına varmaya başladım.en yakın arkadaşım,her gün beraber okula gidip geldiğimiz,her an beraber oldugumuz,her sıkıntıda birbirimize koştugumuz hatta sınıfta bizim dostlugumuzu parmaklarla bile gösterenler olur.gel gelelim ben artık onu kardeşim değil de,bana her istediğini yaptıran bencil bir insan olarak görüyorum onu.beni bu duruma iten bugun de bardagı taşıran son noktayı açıklayayım; bugun okuldan eve geliyoduk yanımızda 6 tane arkadaşımız vardı.onlar sigara içmek için bir park var oraya gidiyolar her gün.benim arkadaşım x'de bana hiç bi şey demeden baktım yine onlarla gidiyo.nereye giidiyosun çok üşüyorum eve gidelim falan dedim.önümden bir şey demeden gitti diğer kızlar gel 5 dk dur falan dediler.x arkadasımda bırak ya giderse gitsin falan dedi.geliyo musun gidiyorum ben dedim.DEFOL GİT dedi bana.diğerr kızlar hala gel dur 5 dk falan diyo neyse hadi ben indim yanlarına.x arkadaşıma sen iyice alıştın sigaraya daha da beklemiycem derken bana DEFOLLL dedi.o arkadaşlarımızın yanında beni öyle mahçup duruma düşürmesine mi yanayım,o an hiçbir şey diyememe mi yanayım,yoksa onun artık gerçek yüzünü gördüğüme mi yanayım.o kadar kırıldım ki o öyle diyince.arkamı döndüm gittim bende.mesaj falan da atmadıı hala.olanlar sadece bu da değil her istediğini yapmak zorundayım sanki,yapmasam hemen surat asıyo laf sokuyo falan.sınıfta kimse ona bir şey diyemiyo.herkese her şeyi açık açık söylüyo ben kalbi kırılmasın milletin diye düşünürken o böyle kavgacı görünerek kendini herkesten üstün tutuyo.herkes çok seviyo onu mesela insanları ne kadar kırsa da yinede o bir tane diye düşünüyolar.afedersiniz g*tunu tavan yapanlarda etrafındakiler.bir pastanenin önünden geçelim hemen ayy ne kadar güzel pastalar falan var der.bende gel alalım diyince param yok diyo ,tabii benim gel ben ısmarlıyım diyecegimi biliyo.daha çok örnekler var böyle bana emir vermelerinide hiç saymıyorum.bir kere okulda neden bana boyle davranıyosun dedim sen farklısın dostumsun falan dedi.keşke farklı olmasaydım diyorum içimden.herkese karşı o kadar iyi ki bana gelince mızmız sinirli dediğini yaptıra ukala biri oluyo.yarın yine okula giderken hiçbir şey olmamış gibi davranıcak,ben surat asıcam ne bu tripler falan diycek.biliyorum boyle bir kızdan arkadaş falan olmaz yolunu kes seni kullanıyo diyceksiniz ama her gün beraber gidip geliyoruz ,sınıfta sürekli yan yanayız.soğuk davran diyceksiniz çok denedim yanıma geliyo ne oldu diyo bir şey yok diyorum öpüyo ben seni hiç bırakmıycam kardeşim bi derdin varsa falan söyle diyo.diğer arkadaşlarmız ne oldu x'le küs müsünüz falan diyo.nasıl davranıcam hiç bilmiyorum karşıma alıp konuşucak biri de değilim.sadece o öyle davranmıyo ben çok espri yapan biriyim insanlarla aram çok iyidir ama etrafımda ki diğer kişilerde x arkadaşımdan gördüklerini bana yapıyo gibiler.hiç saygı duyulan biri değilim.sürekli etrafımdakiler emir veriyo,beni tersliyo,adamda sayıp 2 çift laf etmiyo.çok canımı sıkıyo bu olay kendimi ezik hissediyorum nasıl davranmalıyım artık,beni artık kullanmalarını istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var

Arkadaşlığını bitirme ama dostu olmadığını ifade et.. 'Bundan sonra seninle sadece sınıf arkadaşıyız. Başka türlü bi muameleyi hak etmiyorsun, buna bozulup arkadaşlığını kökten kesersen de, saygı duyarım.' de.. Açıkca ifade et canım, korkun mu var? Öyle belli ki farklı dünyaların insanları olduğunuz. Konunu okurken seni içime sokasım geldi, o kadar kibarsın ki canım, asla seni hak etmiyor ve de sen bunun ayrımındasın artık.. Zaten lise arkadaşı değil mi? 2 ay daha idare et, sonra da başka bir yakın arkadaş bul.. Burnu sürtsün.. Eğer böyle davranırsan kapında köpek olur, anlar hatasını zaten..

bugün okula giderken yanındaki arkadaşına 'triplerdeyiz bugun' falan dedi,küs müyüz dedi evet dedim bende.sonra işte yaklaşarak yapma böyle hadi gel barışalım birtanem falan dedi.bende 'müzik dinliyorum' dedim o da 'öyle mi' dedi bende öyle dedim çıktı kolumdan ben önde yürüyodum o da arkada.sonra tabii benim yanına gidip tamam barışalım falan dememi bekliyodu.bende kulaklığımı taktım hızlıca önünden yürüdüm gittim.o da arkadaydı.okulda hiç konusmadık,diğer kızlarda saçmalama bu nedenden küsülür mü falan dedi.sesimi çıkarmadım bende.okuldan da normalde hep beraber çıkarız hiç beklemedim,yanıma başka arkadaşımı aldım yürüdüm gittim.yarın sabah okula giderken hadi bekliyorum diye mesaj atarsa ne yapmalıyım sizce

Kendimden örnek veriyim. Benim de çocukluğumdan lise zamanlarıma kadar herşeyi paylaştığım bir arkadaşım vardı. Bencil, çıkarcı, dikkat çekmeyi seven biri olduğunu hep biliyordum ama bana yapmaz diyordum. Tabi ufak tefek şeyler oluyordu bana karşı. Son bir olaya kadar. Annemdem azar işittim onu yüzünden. Aradım hesap sordum ve bir daha görüşmeyeceğimi söyledim. Çok şaşırdı. Aynı okuldaydık sene sonuna kadar arada bir göz göze gelirdik ama hep kafamı çevirdim. En son karne günü gördüm. 2 sene önce beni face'de eklemiş kabul ettim. Geçen sene doğum günümde duygulu bir mesaj yazmış. Bende mesafeli bir teşekkür mesajı yazdım. 30 yaşıma geldim hala ara ara aklıma gelir. Keşke olmasaydı derim.
Yani demem o ki evet üzülebilirsin ama hep oluyor böyle şeyler. Bence yanlış kişiye değer veriyorsun. Ezik biri değilsin o kişi senin üstünden prim yapıyor tribünlere oynuyor. Sen kendi çabalarınla başarılı olurken o hazırını isteyecek ve hep aynı muameleyi yapacak.
Farkındasın buna dur demek senin elinde.

Tepkini devam ettir ki hatasını anlasın, bir gün konuşmayıp diğer gün konuşursan hatasını anlamaz üstüne daha bir de kendini haklı görür böyleleri. Dostluğunun eksikliğini anlayınca gelir zaten ha gelmezse kendi bilir.. Senin gibi tatlı bir dostu kaybettiğine yansın.

bana lise yıllarımı hatırlattı hikayen
her okulda popüler ve dikkat çekici bir iki arkadaş grubu vardır
bu gruplardada başı çeken biri mutlaka olur
aynıu grup 2 ayrı sivri yi kaldıramaz
ya sadece grup üyesi kalmayı becereksin
yada liderlik için mücadeleni vereceksin
:9:
eğlenceli yıllardı ya
hem arkadaşlık dostluk hemde tatlı bir çekişme olurdu
arkadaşının karakteri senden baskın anlaşılan
yani canım madem otoriter bir gruba girmişşin
uyum sağlamaya devam edeceksin
grubun en eziği olma yeter
:19:

yorum yapan herkese çok çokk teşekkür ederim :) yazılan mesajları defalarca okudum ve kafamda canlandırıyorum bu olunca böyle yapıcam diye.çokk çokk teşekkür ederimm:)) bu arada iyi ya da kötü önerilerinizi beklerim:)

Back
X