Yakın arkadaşın artık yakın olmaması

teşekkür ederim. ne güzel bir örnek vermişsiniz.

Ona söylemek istediğiniz herseyi yazın kağıda. Sonra yırtın. Düşünceleri kafanızın içinden çıkartın.
Arkadaşına gönderin derdim ama bu doğru olur mu bilemiyorum. Kağıdı yırtmak her zaman garantidir. Göndermek zorunda da değilsiniz.

belki de anlamlı bir duygusu kalmamıştır dediğiniz gibi. bana değer verdiğini hissediyorum ama eski bir anı gibi.

muhtemelen ona göndermem ama yazmak iyi gelir dediğiniz gibi. teşekkür ederim.

mutlu olamıyorum diye üzülüp kızan ama yaşamında bir şey değiştirmek için bir çaba göstermeyen biri gibi canlandı... belki sizin çabanzla olmayacağını kabullenmelisiniz. bazı insanlar dert yanmayı sever, yanında dert yanmasına eşlik eden kişileri ister. onu dürtüp harekete geçmeye davet eden birini istemez.

Kendi kendini göz göre göre mutsuzluğa hapseden o, kendisi toksik ilişkisini geride bırakacak cesareti bulamadığı için siz buldunuz diye iyice yalnız hissetti baktı ki siz artık bunalım edebiyatı kafasında değilsiniz tavır aldı…Bu durumu değiştirmek onun elinde zira insanoğlu neleri değiştirip nelere alışabiliyor…Size cephe alması saçma ve gereksizken boşuna üzülmeyin artık..

Belki mevcut ilişkisindeki partneri senden uzaklaşmasına neden olmuştur, aklını çelmeyesin diye.

Ya da arkadaşın artık mutlu bir ilişkin olduğu için onla empati kuramayacağına inanıyordur.

Ya da sadece hasetlikten.

beni yargılamasaydı böyle kırgın hissetmezdim belki. ama doğru diyorsunuz tek taraflı çabayla hiç olmuyor. sağolun.

empati kuramayacağıma inandığını düşünüyorum ben de. halbuki derdini anlatsa hazırım onun yanında olmaya. ortada bir tartışma, kavga olmadan böyle uzaklaşmak üzücü oluyor.

cephe almadı ama adım adım, ite ite hayatından çıkardı

empati kuramayacağıma inandığını düşünüyorum ben de. halbuki derdini anlatsa hazırım onun yanında olmaya. ortada bir tartışma, kavga olmadan böyle uzaklaşmak üzücü oluyor.
Sizin gibi bir arkadaşı olmalı insanın...
Benim de arkadaşlarım bazen benden uzaklaşır ama nedenini şöyle tahmin ediyorum; ilişkilerinde kullanılıyorlar hatta enayi yerine konuluyorlar, bu o kadar açık ki ama bunu üstü kapalı söyleyip uyardığım için de rahatsız oluyorlar, yani ben onların pembe hayallerine kabus gibi çöküyorum zannımca. Bir süre sessizlik ardından tekrar dönüyorlar bana ama ben de çenemi tutup, yorum yapmamaya çalışıyorum artık. Belki siz de farkında olmadan fazla eleştirel, karamsar yaklaşıyorsanız, yani onun duymak istediklerini söylemiyorsanız "tabi senin tuzun kuru ya konuşması kolay" diye de düşünmüş olabilir.

Hiç bır sy yapamazsın .O kara delıkten cıkmak ıstemıyosa zorlama

Bazen değer verdiğimiz insanlarla birbirimizin hayatındaki rollerimiz sona erer ve yola böyle devam etmemiz gerekir. Çok da takılmamak lazım..

Demek ki hayatınızdaki rolü sona ermiş. Çok takılmamak lazım herkesin kendi bileceği iş. Artık görüşmek istemiyorsa ne yapabilirsiniz ki? Siz de uzaklaşın.

çok yakın mıydınız? arkadaşlığınız nasıl bitti kısaca bahsedebilir misiniz?
Çok yakındık, “kardeşim” derdik birbirimize, benim için de öyleydi gerçekten. Kendimden çok ona özen gösterirdim, dertlerini kafama takar mutlu olmasını isterdim hep. Ama seninle yaşadığımız benzer şeyler onun bana kinlenmesine sebep oldu, ben küçük şeylerle bile mutlu olabilen bir insanken, o daha karamsardı hayata karşı. Sonra bir gün tüm karanlığını üzerime boşalttı :) en zor günlerimden birinde öyle bir tekme attı ki, iki yıl kendime zor geldim. Affettim ama içimde, bir daha hayatıma alamadım. Yani sözün özü, hisler yanıltmaz ve bı karakterde bir insan, eninde sonunda canını yakar. Uzak dur, kesinlikle…

haklısınız, en yakınımızın dahi hayatı hakkında yorum yapmamak en doğrusu.

gerçekten öyle. hikâyemiz bir noktada kesişiyor. sonra yine başka hikâyelere doğru yola çıkıyoruz.
Bazen değer verdiğimiz insanlarla birbirimizin hayatındaki rollerimiz sona erer ve yola böyle devam etmemiz gerekir. Çok da takılmamak lazım..

çok üzücü gerçekten. iyi günde yan yana olsak kötü günde yan yana olmayı beceremiyoruz toplum olarak. ya da tam tersi, kötü günü birlikte atlatsak, iyi günde uzaklaşıyoruz. teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için. dikkate alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…