Yakın arkadaşın artık yakın olmaması

gerçekten öyle. hikâyemiz bir noktada kesişiyor. sonra yine başka hikâyelere doğru yola çıkıyoruz.
Biribirimizin nikah şahidi olduğumuz dostum dediğim insanla aynı noktaya geldik. Yılların dostluğu bu hale geldiyse herkesin başına gelebilir diyorum. Ki aynı durumu yaşadık ben hayatımdan çıkarmışım gibi lanse etti herkese oysaki aramıza duvar ören kendisi oldu ben sadece haddimi bildim, yine suçlu ben oldum.

Bu yazdıklarınızı aynen ona söyleyin nedenini öğrenirsiniz. Kafaya takmıyorsanız hiç konuşmadan yolunuza devam edin.

Arkadaşlıklarda kefelerin denk olması çok önemli.meslek, maaş, maddi durum, evlilik Özellikle özel hayat meselesi en çok kıyaslanan konudur. Birinin güzel bir ikişkisi vardır diğerinin yoktur. Biri evlenmiş mutlu olmuştur diğeri evlenememiştir veya birinin çocuğu vardır diğerinin olmuyordur bunlar hep sorun olur. Mesela uzun yıllar çocuğu olmayan bir kadın çocuğu olanlarla ilişkisini kesmişti. Biz kadınlar duygusalız. Etrafımızdan çabuk etkileniyoruz maalesef.
İkiniz de mutsuzken problem yoktu. Belki siz güzel bir ilişki yaşadığınız için bunu onunla paylaşınca o da bunu nispet gibi algıladı kim bilir.
Kadınlar arasındaki arkadaşlıklara bakarak söyleyebilirim ki arkadaşınızın tepkisi çok anormal değil. Kötü niyetinden değil de belki de çok hassas olduğu için kendisini çekmiştir. Keşke kimse kendisini başkalarıyla kıyaslamayacak kadar olgun olsa ama maalesef öyle olmuyor.
Arkadaşınız açık kapı bırakmadan sizden kopmak istiyor. Boşverin o ararsa görüşürsünüz. Eski günlere dönmeniz imkansız gibi.

Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş. Biraz öyle olmuş sanki. Birbirinizi tüketmişsiniz.

çok geçmiş olsun. öyle iyi anlıyorum ki o örülen duvarı. bu durum daha sonraki arkadaşlıklarınızı etkiledi mi? ben artık kimseye bu kadar yakın olamam gibi hissediyorum.

Bu yazdıklarınızı aynen ona söyleyin nedenini öğrenirsiniz. Kafaya takmıyorsanız hiç konuşmadan yolunuza devam edin.
konuşmuyoruz ki. bu konulara gireceğimizi hiç sanmıyorum artık. ikimiz de kaçıyoruz gibi. hiç konuşmadan hayatlarımıza devam ederiz belki de. hayırlısı olsun.

O sebeple “mesafe” vazgeçilmezim artık, “dost” kavramıyla vedalaştım ve çok huzurluyum.

çok geçmiş olsun. öyle iyi anlıyorum ki o örülen duvarı. bu durum daha sonraki arkadaşlıklarınızı etkiledi mi? ben artık kimseye bu kadar yakın olamam gibi hissediyorum.
çok sevdiğim aynı dönemden 3 arkadaşım var, yeni arkadaşlarım da oldu. Ama herkesten beklentimi sıfırladım. Beraber çok keyifli vakit geçiriyorum. Ama asla herşeyimi paylaşmıyorum. Aramadıklarında sitem etmiyorum. Ben de her zaman aramıyorum. Canım istemiyorsa aradıklarında açmıyorum. Her sorunlarında ve sevinçlerinde yanlarında olurum. Eminim onlar da benim yanımda olur ama talep etmemeyi, yansıtmamayı eski en yakın dostumdan öğrendim sağ olsun.

bahsettiğiniz karşılaştırma olayına kesinlikle katılıyorum. hepimizin iç dünyasında aşamadığı bir şey mutlaka oluyor. mutlulukla mutlu olamıyoruz. çoğu davranışımız travmalardan, korkulardan doğan bir cevap sanki. ve sahiden kadın olarak arkadaşlıklarımız daha duygusal oluyor. erkeklere bakıyorum da pek bir şey umurlarında değil gibi.

her şeyi paylaşmamak ve beklentiyi sıfırlamak. anahtar kelimeleri söylemişsiniz. keşke en yakınlarımızdan almasak bu acı dersleri. ama başka türlü de öğrenemezdik muhtemelen.

Bazı kişiler ve bazı arkadaşlakların hayatımızda bir süresi olduğunu düşünüyorum.O süre bitiyor birgün kişinin sizin hayatınızdaki görevi her ne ise bitiyor ve bir şekilde ayrılıyor hayatınızdan

bazen görüyorum insanlar ilkokul arkadaşlarıyla bile can ciğer. şaşırıyorum o kadar uzun süre nasıl oluyor, acaba ben mi iyi bir arkadaş değilim diye kendimi sorguluyorum.

bazen görüyorum insanlar ilkokul arkadaşlarıyla bile can ciğer. şaşırıyorum o kadar uzun süre nasıl oluyor, acaba ben mi iyi bir arkadaş değilim diye kendimi sorguluyorum.
Ayni sorgulamalardan bende geçirdim kendimi.

İki kız tanıyorum her arkadaşıyla mi can ciğer olur öyle be.

Bı etkinliği olsun 40-50 arkadaş görüyorum yanında.

Ayni sorgulamalardan bende geçirdim kendimi.

İki kız tanıyorum her arkadaşıyla mi can ciğer olur öyle be.

Bı etkinliği olsun 40-50 arkadaş görüyorum yanında.
40-50 mi çok enteresan ya. ben az olsun gerçek samimiyet olsun kafasındaydım ama onlar da gidiyor elden. :)

Nikahınıza gelip son arkadaşlık görevini de yerine getirir ve noktayı koyar büyük ihtimal.
15-20 gün önce onun online tez sunumuna katılmıştım. çok az konuştuk sonra da hiç görüşmedik. muhtemelen dediğiniz gibi olacak. anlattıkça üzülüyorum vallahi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…