Yakın arkadaşınızın cinsel tercihi farklı olsaydı

• Konu Sahibi Konu Sahibi makbuşum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim gay arkadasım vardı.. lezbiyen olsa ne olcakki... hem böyle karmasıklıkta olan insaların psikolojileride biraz sarsıntılı olur.. hassasiyetleri herseye karsı yüksektir.. kim nederse desin begensin yada begenmesin onlarda insan ve incitmemek gerek.. ben o arkadasımın gay oldugunu bilmesem farketmesem "igrenc bi olay" desem "bunlarla asla konusmam" desem ve o bunları duysa ne kadar büyük cöküntüye ugrardı.. kimse keskin cümleler kullanmamalı.. bugün konusmam diyenlerin yarın kız kardesleri erkek kardesleri vs. hemcinsine ilgi duyabilir ve bunu kabullenmekten baska careleri olmayabilir.. düşününkü kendi EVLADINIZ bu gibi sorunlar yasıyo evlatlıktan mı reddetceksiniz.. CEVAP: ben konusmaya devam ederdim.. beni enterese etmez ne oldugu.. arkadas insan olsun yetera.s.

ben görüşürdüm, nitekim öle bi arkadaşımda var.. Lezbiyenler öle önüne gelen her kıza ilgi duymuyor ki:S yani siz onun yanındayken size karşı cinsel bir istek duycak anlamına gelmiyor ki duymuyorlarda, sadece kendileri gibi lez oLanlara ilgi duyuyorlar ve bunlar birbirlerini bir şekilde buluyorlar...
Ayrıca cinsel kimlikleri yüzünden çok yakın bir arkadaşımla bağlarımı koparamam, sizin başınıza böle bişi gelse, cinsel tercihleriniz farklı olsa bu şekilde dışlanmayı kabul edebilir miydiniz?

not: bazı arkadaşlar cinsel sapkın felan demiş 1.000.000 kişinin içinde 1 tanede olsa dediğiniz gibi olmayan insanlar var, o bir kişi için bile genelle yapmayın!

Son düzenleyen: Moderatör:
neden dışlayayım ki onu yani ,her durumda arkadaşım olarak kalacaktır...Bir arkadaş kolay bulunmaz ..

insanları tercihleri yüzünden yargılayamazssınız biz tanrı değiliz unutmayın, kimseyi kırmayın, yuzlemeyin.. ilişinizi kesiceksenizde bu şekilde kesin..

dil, din, ırk, bedensel farklılıklar, cinsel seçimler farklı olabilir ama hepimiz insanız..

ben devam ederdım tabı bana boyle bırsey teklıf etmemısse

merhaba güzelim..

benimde lezbiyen kız arkadaşlarım oldu bence arkadaşlığını bozma sonuçde bu bir tercih meselesi şimdi lez olduğu için senin arkadaşlığını hak etmiyormu ?? bence yapma bu onun karakterinde veya huy ve hareketlerinde birşey değişdirmezki ama seni rahatsız edicek el kol şakalar yaparsa onu uyarman lazım ki senin onu kabullnediğini anlasın ama fazlasını beklemesin... arkadaşlık çok güzel birşeydir ben şuan arkadaşlarımdan uzakdayım çok özlüyorum onları sen yanındakini din dil ırk renk veya cinsel tercihi için sakın üzme ve kaybetme bence bu secim onun bu hayat onun onu bununla yargılama olurmu tatlım.. sevgilerimle @SEVAL@

Kimse kapalı kapılar arkasında eşiyle,sevgilisiyle, kocasıyla ne yaşandığını bilemezki...
Belki çok yakın bir kız arkadaşınızın cinsel yaşamı çok eşliliktir...

Bunu bilemessiniz..

Oyüzdende cinsel tercihi arkadaşlık boyutumu etkilemediği ve zarar vermediği müddetçe elbette devam ederim...

benımde lezbıyen arkadaşım var. arkadaş grubunda en son ben oğrenmiştim. kotü bır tepkı vermemden korkmustu . olabılır. kendı tercıhı. onlar kendı gıbı olanları anlıyor ve bılıyorlar...

herhengi bi kız arkadaşsa devam edilebilir arkadaşlığa, ama gerçekten çok yakınsanız etmeyin derim çünkü insan gerektiği zaman aynı yatağı bile paylaşabiliyor yakın kız arkadaşlarıyla. bu olayı bile bile de yatılmaz heralde. :)

olabilir ama bunu bana kendi söylemeli baskalarindan ögrenmemeliyim bence bir sakincasi yok herkesin tercihi kendine

cinsel tercihine karışmam
o kendisinin biliceği şey. ayrıca başkasından duymaktansa kendisinden duymayı isterim
vede bu yüzden arkadaşlığımı bitirmem

beni etkilemeyecekse arkadaşlığımı devam ettiririm
yani yaşadıklarını yaşayacaklarını fantezilerini vs bana anlarmıyorsa sadece kendi yaşıyorsa devam ederim arkadaşlığıma

çok guzel bir yorum tebrik ederim...
ben arkadasimin bu yonunu bildikten sonra onun için uzulurum once ama sonra acirim, her birlikte oldugumuzda erkek ark'imi anlattigim birine ozelim dedigim seyleri anlatirim (yeri gelir bu mahremiyetim olur) ama asla kendi cinsine ilgi duyan birine ben bunlari anlatamam, o da bana neyini anlatacak kendi cinsinden bayanlarla ne yaptigini mi? midem bulandi

insaların özel hayat diye bir kavtramı var herkesi,n hayatı knedini ligilnedirir bu cinsel hayatta dahi,şldir bunu yüzünden isnaları dışlamak en büyük hatadır ev günahtır

yakın arkadaşım transeksüel yani erkek olmak istio ruhu erkek vücudu bayan ve psikiyatriden erkek raporu aldı ve hormonlarla göğüsleri kayboldu ve sakalları çıkmaya başladı Allah nasip ederse ameliyatla erkek olacak ailesi destek çıkmadığı için durumu çok zor ama o kadar iyi ve saf kalpli bir insan daha görmedim ben cnm arkadaşım benm ya sonuçta isteyerek olan bişey değil bu Allahtan gelme birşey erkeklere karşı asla hiçbişey hissetmio ve tamamen kendini erkek gibi hissedio
uzun süredir ameliyat olma için çaba gösterio inşallah olur çünkü cinsel organıma her baktığımdan kendimden nefret edesim gelio ve Allah'a her gün dua ediorum rabbim beni kendimden tiksindirme die dio ya cnm arkadaşım benim çok ii biri inşallah istediği gerçekleşir :Saruboceq:
ayrıca çoooooooook iyi biri hiç bi zararını görmedim ve umarım görmem :CüvCüv:

çok yakın bir arkadaşımsa zaten benden önce birisine açacağını zannetmiyorum.tercihiyle kabullenmek lazım.

seni tebrik ediyorum arkadaşım bu kadar açık sözlü olduğun için. ama vazgeçtiğim şeyler diye yazdıklarının hepsine katılmıyorum. heteroseksüel olup da hiç çocuk istemeyen, zengin koca peşinde koşmayan birçok kadın var bu sitede de görebilirsin bunu.bence bu konuda bizleri biraz haksızca yargılamışsın. kadın haklarını savunan birisinin bile kadınları zengin koca avcısı gibi görmesini yadırgadım açıkcası.ayrıca aile kuramayacağım, yaşlılıkta kimse yanımda olmayacak demen de yanlış sonuçta evlenmek için ülkemizde bir erkeğe ihtiyaç var eşcinsel evlilikler yapılmıyor ama aile olmak, birlikte yaşlanmak illa ki bir erkekle yapılacak şeyler değil. sen de sevdiğin birini bulabilirsin diye düşünüyorum.
saklanma konusuna gelince malesef kadın olsun erkek olsun eşcinsellerin kendini göstermesi çok zor bu toplumda, hatta heteroseksüel de olsa bir kadının toplumsal hayatta, iş hayatında kabul edilmesi, ciddiye alınması, sözünün dinlenmesi için erkek gibi davranması lazım.
açık sözlülüğün için tekrar tebrik ediyorum seni. bu yüzden siteden atılma gibi birşey söz konusu olacağını sanmıyorum ( ki olursa gerçekten kadınların kendilerini ifade etme özgürlüğüyle ilgili ümidim kalmayacak).
ama gelebilecek tepkilere de hazırlıklı ol bence ( anladığım kadarıyla hazırlıklısın zaten).

sapphogirl;

Oh be sende rahatladın bizde şakkıdı

Ben düşüncelerimi söylemiştim zaten ama ilk açtığın konuyu silmişler:1ninca:

Sen bana trip yapmıştın bide:dilcikar: hatırla hatırla :bbo:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…