Yakın arkadaşınızın cinsel tercihi farklı olsaydı

• Konu Sahibi Konu Sahibi makbuşum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çok isterdim öyle bi arkadaşım olmasını çünkü onlar çok başka duygular içerisindeler tüm duygularını en uçlarda yaşıyolar tüm baskılara rağmen sevmekten korkmuyorlar özelikle bi gay ve ya transeksüel arkadaşım olmasını çok isterdim

Sapphogirl, ben de bugun yarin senden bu aciklamanin gelmesini bekliyordum. zira isminin sadece bir tesaduf olmadigi acikti. bence sanalda olsa, bundan sonrasi icin kendin icin cok buyuk bir adim attin. umarim her zaman mutlu olursun. istersen cinsel olusumunun nasil gelistiginden bahset biraz. cunku bazi insanlar hala bunun cocuklukta zit cinse ozgu muamelelerin varliginin neden oldugunu dusunebiliyor. ornegin baban seni erkek gibi kizim var diye mi severdi hep?? komik bir ornek oldu ama....

ayrica senin isminden dolayi da diger konuya cevap verememistim. Lezbiyenligin tarihi de erkek escinselligi kadar eskidir. Antik yunanda Safo adli sairin Lesbos ( lesbiyen kelimesi de burdan gelir) adasinda (midilli adasi turkcede) sadece bayan ogrencilerinden olusan bir okulu vardir. lutfen google da arastirin arkadaslar...

sevgiler herkese...

Son düzenleme:
gız makbuş cümlende bi düşüklükmü var nedir.yada eksik yazmışsın başları....

Yanlıs anlattım sanırım.Biliyorum pek çok kadın zengin koca peşinde koşmadığını.Ama ben isterdim ki kadınların daha güçlü olmasını , erkeklerin ekonomik güçlerine bağımlı olmamak için daha çok çalışmasını , kendisini daha çok eğitmesini isterdim.Hep yakınıyoruz erkeklerden ama hiçbirşey yapmıyoruz.Hakkımız verilsin istiyoruz ama savaşmadıkça , çabalamadıkça , ekonomik bağımsızlıgımızı kazanmadıkça, erkekler kadımlığımızı hep sömürecekler.Siyasette giremiyoruz , girsek gibi vitrin olmaktan öteye gidemiyoruz maalesef.Şirketlerin üst düzey yöneticeleri nedense hep erkek.Aynı tecrübeye , anyı bilgi donanımına sahip olmamıza rağmen erkeklerden daha az maaş alıyoruz.

Benim tepkim bazı kadınların hazıra konmaçılığı.Sadece buna kızıyorum başka birşeyede değil.Yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim.

işte bunlar sınıf mücadelesi değil mi sapphogirl sadece kadın-erkek seviyesinde değildir sınıf mücadelesi her yerde her koşulda vardır

dediklerini yenmek için önce lezbiyen kadınların özgürleşmesi gerekmiyor geçen böyle bir yazını okumuştum da.

öncelik-sonralık geçerli değil bu konuda yani

neyse konuyu dağıtmadan mnla arkadaşın dediği gibi hikayeni dinlemek istiyorum ben de

Son düzenleme:
Artık daha fazla dayanamayıp buraya yazmak istedim.Bazı arkadaşlar lezbiyenleri o kadar aşağılaşmışlar ki.Yerden yere vurmuşlar.Kimisi sapık demiş , kimisi hastalıklı demiş.Öncelikle birşey itiraf etmek istiyorum burdaki herkese , forumdaki tüm insanlara, forumdan atılma riskine rağmen.

BEN LEZBİYEN BİR KADINIM !!!

Öncelikle ben kendimi bildim bileli lezbiyendim.Çocukluktan itaberen hep bu yöndeydi hislerim.Ergenlıktete değişmedi.Yetişkinliğimde de değişmedi.Yani hayatımın hiç bir döneminde erkeklere karşı ne bir sevgi nede ilgim oldu.Erkeklerden sıkıldım bide kadınları deneyelim durumları hiç bir zaman olmadı bende.Lezbiyen olduğumu anca 21 yaşında kabullenebildim ben.Ondan önce hep inkar ettim kendimden.Ama ne kadar engel olmaya çalışssamda hislerim hiç bir zaman değişmedi.Beni korkutan şey lezbiyenliğin kendisi değildi.Korktuğum şey yalnızlık, kimseye derdimi anlatamamak ve toplumdan dışlanmakdı.Bu korkumu 21 yaşındayken anca yenebildim.Kabullendimde ne değişti diye soracaksanız, size tuhaf gelicek ama eskisine oranla çok daha mutluyum.Ama yinede gizliyorum toplumdan kendimi.Ne ailem nede en yakın arkadaşalrım bilmiyorlar gerçek beni.Onlara söylemeyi o kadar çok isterdim ki ama korkuyorum işte; dışlanmaktan , alay edilmekten , sapık muammelesi görmekten.Oysa hiçbir zaman en yakın arkadaşlarıma ''o gözle'' bakmadım.Ama lezbiyen görünce aklınıza hemen bu gelir sizlerin.Sizlere sarkıntılık edeceğimizi , aşık olacağımız aklınıza gelir.Ve bizimle aynı ortamda bulunmaktan kaçınırsınız çünkü isminiz çıkabilir.İlk defa lezbiyen olduğumu bu kadar kadının olduğu bir yerde sanal da olsa itiraf edebiliyorum.Gerçek hayatımda annemin bilmesini o kadar çok isterdim ki ama beni evlatlıktan redd etmesinden korkuyorum.O beni gelinlik giyeceğimi , çocuklarımın olduğu günleri hayal ediyor.Öylesine üzülüyorum ki onu hayal kırıklığına uğrattığım için.Ama anlamayacağınızdan eminim ama elimde değil gerçekten.Suçluluk duygusu çekiyorum her gece yatağıma yattığımda.Siz hiç bilemezsiniz bu duyguyu.Midenizde oyle bir rahatsızlık yaratırki koparıp atmak istersiniz midenizi.Sadece annemin ve ablamın lezbiyen olduğumu bilmesini isterdim.Başka kişilerin değil.Çünkü buna hazır değilim.

Çoğunuz için bizler sapıkça fantezileri olan , her daim seks düşünen azgın kadınlarız.Erkeklerden sıkılıp başka şeyler arayan insanlarız size göre.Küçük kızlara sarkıntılık eden aşağılk insanlarız.Erkeksi , erkekliğe özenmiş , erkek gibi giyinen , davranan kadınlarız sizlere göre.Oysa bu hiçde doğru değil.Aramızda bir kaç kişinin yaptığını , bizlerin çoğuna mal etmenız çok büyük bir haksızlık bence.Ben ne her daim seks düşünüyorum nede küçük kızlara ilgi duyuyorum.Emin olun ki lezbiyenlerin büyük bir çoğunluğu benim gibi kişiler.Hiçbirimizin görünüş olarak sizlerden farkımız yok.Uzaylıda değiliz biz.Ama gizliyoruz maalesef kendimizi sizlerden , buna mecburuz çünkü bizlerden maalesef nefret ediyorsunuz.Halbuki ben o kadar çok kendimi tanıtmak isterdim ki sizlere ama kadınları sevmem kadınlardan hoşlanmam , yaptığım tüm iyi şeyleri , karakterimi, başarılarımı , kişiliğimi hepsini örtbas edip , sapık olarak yada psıkopat olarak görülmemi engelleyemeyecek sizlerin gözünde.

Ne yaparsam yapayım ''ruh hastası'' olmadığımı ispatlayamacağım sizlere.Bir hastalığa sahip insanların mutsuz olabilceğini tahmin edersiniz.Kansere yakalanan mutlu bir ınsan gördünüz mu hıç , yada panik ataklarından müzdarip bir kadının , ben çok mutluyum bu hastalıktan dediğini hiç duydunumuz mu ? Biliyorum size çok tuhaf gelicek ama ben lezbiyenliğimden mutluyum herşeye rağmen.Kendi irademle sevdim kadınları bunca sene, hiç bir kimsenın baskısı haberi bile olmadan.Ruh hastası olsam lezbiyen olmaktan mutsuz olur ve bundan kurtulmak için elimden geleni yapardım.Ama mutsuz değilim.Tahmin ediyorum ki git bir doktara görün , bir iki ilaç al birşeyceğin kalmaz diyeceksiniz ama bu beni çok ama çok mutsuz ediyor.Aynı şeyi ben sizden istesem mesala.Bir iki ilaç alıp lezbiyen olabilirmisiniz.Vazgeçebilirmisiniz erkeklere duyduğunuz sevgiden , aşktan.Hiç sanmıyorum işte benim durumumda böyle.Pek bir farkı yok.

Birde bizlerin bilinçli olarak böyle olduğumuzu düşünüyorsunuz biliyorum.Ama öyle değil.Hangi aklı başında olan insan dışlanacagını , alay edileceğini , insanların ona sapık gözüyle bakmasını isteyerek seçer.Bana tercih imkanı verilseydı inanın bana lezbiyenliği tercih etmezdim.Peki siz hetereosekseul olmayı bilinçli mi sectiniz.Birileri size sordumu , lezbiyen mı yapalım seni yoksa hetereoseksel mı diye ?

Lezbiyen bir kadın olarak hayatımda vazgeçtiğim ve pek çok kadının asla vazgeçemeyeceği şeyleri size listeleyim.

1) Hiç bir zaman anne olamayaçağım.
2) Annem beni hiç bir zaman olduğum gibi kabul edemeyecek.
3) Bir aile kuramayacağım.
4 )Yaşlandığımda kimseler yanımda olmayacak.
5) Lezbiyen olduğum için işimden atılma korkusu yaşıyorum.
6) Rol yapıyorum , gizleniyorum.
7) Pek çok kadının yaptığı gibi sırtımı zengin bir kocaya yaslama şansım hiç bir zaman olmayacak.Kendi paramı kazanmak zorundayım.senağlama

Sizce bunlardan vazgeçen biri , mutluluğu için mi burnunun dikine gider ?
Bunlardan vazgeçebilecek kadın var mı aramızda?

Umarım bizleri , sizlerin deyimi ile '' kadın sapıkları yada ruh hastalarını '' biraz olsun anlatabilmişimdir.Aslında bizler kadınların özgürleşmesini o kadar çok istiyoruz ki.Kadın-erkek eşitsizliğinin ortadan kalkmasını.Şiddete maruz kadınların azalmasını.Tecavuze uğrayan kadınların haklarının aranmasını.Bunun içinde çabalıyoruz , çalışıyoruz.Kadınların daha özgür daha güçlü daha eğitimli olması için destek veriyoruz.Feminist gruplara çoğumuz üyeyiz.(Lezbiyenlerin çoğu feministtir).Ama isterdik ki sizlerde bizleri anlayın , destek olun demiyorum sadece anlayamaya çalışsanız biraz.Sizlerin desteği olmadan kadınların özgür olmasını sağlayamayız.

Bizler kadınları sevıyoruz , sizlerde erkekleri ama bu yüzden kutuplaşmamıza gerek yok bence.

Kadınların daha özgür olduğu bir geleceğe birlikte gitmeye nedersiniz?

canım tebrik ediyorum kimliğni gizlemediğin için..a.s.:1hug:

homofobik insanları kınıyorum ve homoseksüel, biseksüel insanları toplumdan dışlayan herkesin aynı nazi döneminde olduğu gibi ırkçı insanalr olduğunu düşünüyorum
hatırlatırım nazi almanyasında yahudilerle beraber homoseksüeller de yok edilmeye çalışılmıştı!

ayrıca bu bir hastalık değil ki tedavi edilsin, artık tıp bunun bir "eğilim" olduğu kanısında.
bilakis kişinin kendinin homoseksüel olduğunu kabul etmemesi hastalık, kendini kabul etmesi ise sağlıklı olduğunun işareti.
ancak toplumun ahlak yargıları maalesef bunu kabul edemiyor.
sadece belirli formlarda bakıyoruz ama aslında birçok renk var hayatta..

bir film var C.R.A.Z.Y. diye bu konuyu işler, baba oğlunun gay olduğunu kabule tmek istemez, çocuk da öyle konusu genel olarak bu şekilde.. çok çok güzel bir film.
sizin de çocuğunuz homoseksüel olabilir, bu çok normal bir şey ama tabi ki çok da zor bir şey.
ama en çok onu yaşayanlar için!!

ben homoseksüel değilim ama homofobik hiç değilim.
bilakis herkesin kendi cinsel eğilimini tıpkı bizim gibi kınanmadan, kısıtlanmadan özgürce yaşamasından yanayım.:kahve:

herkesin cinsel kimliği ve anlayışı kendinedir ve saygı gösyterrim ve onları dıslamam herkes isnanadır bir kisiyi cinsel eğilimi,dini v.b konularda dıslarsak en büyük günahı bir yapomıs ouruz ve suclu biz olurıuz

işte bunlar sınıf mücadelesi değil mi sapphogirl sadece kadın-erkek seviyesinde değildir sınıf mücadelesi her yerde her koşulda vardır

dediklerini yenmek için önce lezbiyen kadınların özgürleşmesi gerekmiyor geçen böyle bir yazını okumuştum da.

neyse konuyu dağıtmadan mnla arkadaşın dediği gibi hikayeni dinlemek istiyorum ben de

kesinlikle katılıyorum sınıf mücadelesi konusundaki görüşlerine..

ama biçok feminist siyasi ilişkilerin de kadın-erkek arasındaki mücadeleden kaynaklandığından yana olduğu için çoğu feminist ve lezbiyen bu görüşte..

öte yandan bu konudaki görüşlerimi zaten söyledim ama yeniden söylüyorum ki hiç kimsenin bireysel tercihlerine karışamayız, müdahale edemeyiz, baskı altına alamayız onu bu tercihleri/eğilimleri/özellikleri yüzünden.
hiç kimse daha iyi daha üstün yada daha kötü, daha bozulmuş/sapkın değildir din, dil, ırk, cinsiyet, cinsel eğilim söz konusu olduğunda.

Son düzenleme:

konuyu dağıtmak istemiyorum ben de ama yine de yazmadan edemeyeceğim.
sana kesinlikle katılıyorum canım.
kadın- erkek ayrımı sadece cinsiyet ayrımı değil dünyada, kadın ve erkek ayrı birer sınıf aynı zamanda ve malesef kadınlar daha düşük bir sınıf olarak algılanıyorlar.

sapphogirl yanlış anlamadım ben seni demek istediğini gayet iyi anladım ve bazen ben de çok kızıyorum bu hazıra konmacılığa.
neden siyasete giremiyoruz, neden iş hayatında yükselemiyoruz demişsin. çok haklısın, iş hayatında bunu birebir yaşamış bir insan olarak bu konuya çok takmıştım bir ara. eski çalıştığım şirkette- türkiye'nin en iyi şirketlerinden birisi- yeni mezun bir erkeğin konumuna gelmek için bir kadının en az 5 sene çalışması gerekiyordu, üniversitelerde bile bölümde kadın oranı fazla, bölümün geleceğini kadınlara teslim etmeyelim, hem kadın asistan alırsak evlenir, doğurur gibi sebeplerle erkek asistan alınmak istiyor çoğu yerde.
malesef erkek egemen dünyada bu tür şeylerin değişmesi çok kolay değil, zamanla olacak şeyler bunlar...
yine de mücadeleye devam a.s.

ayrıca konuyla ilgili olarak şunu söylemek istiyorum. ben arkadaşım olarak olsun toplumun genelinde olsun farklılıkların bizi zenginleştireceğini düşünen biriyim, bu sebeple arkadaşımın benden farklı olması beni rahatsız etmezdi.

hımmm valla şimdi fazlada atmak istemem görüşürüm diyipte öyle birini düşünemiyorum ya etrafımda galiba arada sırada görüşürdüm

Gelecek için planlarım var ama utopik geliyor biraz.Gerçekleşme ihtimali ne derece olabilir bilemiyorum.Anneme açılmayı çok istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum.Birden söylesem kalp krizi geçirmesinden korkuyorum çünkü tansiyonu var.Alıştıra alıştıra söylemem gerekir ama henuz o cesaret bende yok.

Sonra ilerde bir ailem olmasını çok istiyorum ama nasıl olcak oda belli değil.Evlatlıktan redd edilip mi evden ayrılıcağım yoksa gayet guzel bir şekilde uğurlanacakmıyım bilemiyorum.Anne olmayı çok ama çok istiyorum ama bu çılgınlık gibi geliyor bana bu ülkede.Çocuğum olursa ona iyi bir anne olacağımdan şüphem yok ama benim yüzümden zarar görecekse bu hakkımdan vazgeçmeye hazırım.Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki.Keşke cesur olabilsem biraz daha.

canim sen daha iyi bilirsin ama, bence kaldiramayacaklari bir yuk yukleme ailene. bilgi herzaman mutluluk getirmiyor. ve ailelerimiz her zaman bizim mutlu oldugumuz seylerden mutlu olmayabiliyor. :çok üzgünüm: cok zor bir durum ve senin testin bir kere delindi azcik rahatladin istiyorsun ki hayatinda degre verdigin herkes bilsin. ama senin ve onalrin hayatini zorlastircak sonuclar doguracaksa iki kere dusun derim.. suan icin zaten zorluklar yasiyorsun halihazirda...:teselli::teselli:

Çok haklısın ama annemin benimle ilgili normal '' hayaller ''kurması beni kahrediyor.Birde bunu aileme anlatamazsam hiç bir zaman uzun süreli bir ilişkim olamayacak.Ben böyle olsun istemiyorum.Sorunda bu zaten.Ayrı eve çıkmak istiyorum ama kovularak değil uğurlanarak.Aileme açılamazsam kimseye açılamam ve hayatımın sonuna dek gizlenmek zorunda kalacağım.Bir gülüşü için dünyaları verebileceğim insanı görebilmek için hergün cafelere gitmek zorunda kalacagım.Sadece elini tutabilmek için wc leri kullanmak zorunda kalmak istemiyorum.Yazmak istediğim çok şey var ama yazamam.

canim seni anliyorum... benim de aileme acilamadigim, acildigimda aman ne guzel sen oyle mutluysan ne ala demiycekleri seyler var. ve bir sure sonra huzursuzluktan oyle bikiyorsunn oyle yorgun dusuyorsun ki butun hayat sevincin gidiyor elinden. sana tavsiyem eve mi cikmak istiyorsun, o zaman bunu baska sebeplerden oturu istedigini soyle. inan bazen durustluk mutluluk getirmio. aileni aldat demek de hos deil ama unutma herkes kadar senin de hayatini yasamaya hakkin var... bilmiyorum benim sutten agzim yandi artik cok korkuyorum ailemle karsi karsiya gelmeye... insallah senin icin hersey daha iyi olur:teselli:

ailene söyleme konusunda haksız sayılmazsın bence. annen ablan senin en yakınların onlarla paylaşmak istemen çok doğal.
onların ne tepki vereceklerini de az çok tahmin edebilirsin ve doğru zamanı kollayabilirsin.
bence bir annenin eşcinsel diye çocuğunu reddetmesi çok olası gelmiyor bana...ilk anda şok geçirebilir, üzülebilir, hayal kırıklığına uğrayabilir, kızabilir ama kabullenir en nihayetinde.
düşünsene evladını reddediyorsun niye, çünkü erkeklerden değil kadınlardan hoşlanıyor..
eeee???
ona karşı bir suç mu işlemişsin, onu öldürmeye mi kalkmışsın? yoooo..
önemli olan hayırlı evlat olması değil mi?
ama dediğim gibi tepkisini sen tahmin edebilirsin ancak, ona göre davranman lazım..

Kadının en büyük düşmanı yine kadındır....
Bu yüzden ben hemcinsim ile çok samimi olmam gerçi insanlarla pek samimi olmayı sevmem.
Doğal olarakta bana uzak olan bi kişinin hiçbir şeyi beni ilgilendirmez.

ben çok yakın bi erkek arkadaşımın hemcinsinden hoşlandıgını öğrenince nedense hiç tepki vermemişdim sebebide dünyanın enn ennn ennn harika ennn iyi ve en melek arkdaşıdır bayan arkadaşlarımdan çok çok iyidir onun tercihi ben arkadaş olarak seviyorum onu o da beni öyle cinsel tercihi umurumda değil...(eşimlede çok iyi anlaşırlar..:D)

bu konu beni çok üzüyor
neden normal olan en güzeli
bence homoseksüellik hormonal ve psikolojik bir hastalık

Turkiye'de insanlarin buna tepkili olacagina katiliyorum. ama demek istedigim amerika'da ve avrupa'da da ilk basta boyleydi, escinseller yok sayiliyordu birak cocuk sahibi olmayi... ama zamanla, savasa savasa atgozluklulerin uzerine gide gide asildi bu. ama bir yerden baslamak lazim.

cocugun zorluk cekebilir, alay edebilir arkadaslari, baska sorunlar olabilir ama bunlar asilir. ben olsam 1 dk bile dusunmezdim sperm bankasindan hamile kalirdim. annesi gibi korun cahilin kotunun uzerine uzerine yurumesini ogretirdim ona... hem ne malum o okul cagina gelene kadar turkiye'nin biraz daha medenilesmeyecegi?

kudra sana katılmıyorum.çocuk gelişiminde rol-model etkeni vardır hiçe sayılamayacak.

dünyaya gelecek olan çocuk anne-baba figürü yerine iki sevgili kadınla yaşamayı arkadaş edinene kadar normal sanabilir.ama okul,kreş vs. gibi sosyal ortamlara girdiği ilk andan itibaren bu onda şok etkisi yaşatacak ve bu andan itibaren belki yaşamı boyunca kendisini diğer insanlardan farklı görmeye başlayacak bunlar da öyle kolay aşılacak şeyler değil.

eşcinsel çiftlerin çocuk sahibi olup büyütme isteklerini üreme içgüdüsüyle bağdaştıramıyorum ve bencillik olarak nitelendiriyorum ayrıca çocuk haklarına da aykırı

Avrupa ülkelerinde eşcinsel çiftlere evlat edinme hakkının verilmesi sebebiyle psikolojileri bozulan birçok çocuk örneği var

çocuk haklarına aykırı bu,insan haklarının çocuk haklarının ihlal edilmesi medenileşmek değil ancak ilkelleşmektir

Son düzenleme:
Turkiye'de insanlarin buna tepkili olacagina katiliyorum. ama demek istedigim amerika'da ve avrupa'da da ilk basta boyleydi, escinseller yok sayiliyordu birak cocuk sahibi olmayi... ama zamanla, savasa savasa atgozluklulerin uzerine gide gide asildi bu. ama bir yerden baslamak lazim.

cocugun zorluk cekebilir, alay edebilir arkadaslari, baska sorunlar olabilir ama bunlar asilir. ben olsam 1 dk bile dusunmezdim sperm bankasindan hamile kalirdim. annesi gibi korun cahilin kotunun uzerine uzerine yurumesini ogretirdim ona... hem ne malum o okul cagina gelene kadar turkiye'nin biraz daha medenilesmeyecegi?

cocugun zorluk cekebilir, alay edebilir arkadaslari, baska sorunlar olabilir ama bunlar asilir. ben olsam 1 dk bile dusunmezdim sperm bankasindan hamile kalirdim
her yazılana katıldım. haklısınız dedim, ama burada durun, diyeceğim. kimsenin küçük bir çocuğa acı çektirmeye, hakkı yok. ben gaylerin çocuk sahibi olmasına ,karşıyım. o çocuk zorluk çekebilir, alay edilebilir sorunlar yaşayabilir demişsiniz. peki bunları yaşatmaya, bir ego tatmini için, hakkınız var mı.
ben bu yaşımda alay edildiğini düşündüğüm de benle, kaldıramam ve çok üzülürüm, bu çocuk nasıl kaldırsın...

sappo seni tebrik ederim. Bu kadar kara cahilin arasında bile bunu söyleyebildin.

Arkadaşlar kızmayın bana ama, kocasına oral seks yapmaktan hoşlanan kadınlar bile, gene buradaki bazı kadınlar tarafından sapkın ilan ediliyor, hatta dinsiz ilan ediliyor. Erkek arkadaşıyla ilişki yaşamış bir kız hemen nasihat bombardımanına tutuluyor vs. Bu nedenle bu kadar kara cahilin arasında bunu itiraf edebilmen bile iyi cesaret! Bunun bir adım sonrası ablandır bence!!

Sperm bankasından bebek sahibi olmak bence müthiş bir düşünce senin için. Sanki karı koca hayatı yaşayan insanları yüzde kaçı sağlıklı bir çocuk yetiştiriyor ki? Kaldı ki, iyi bir ebeveyn eğitimi alarak gayet sağlıklı bir çocuk yetiştirebilirsiniz.

Yakın arkadaşımın bir lezbiyen olmasını çok isterdim aslında. Ne güzel, farklı bir insan. Soracak bir yığın şeyim olurdu. Aynı şekilde bir travestiyi yakından tanımayı da çok isterdim. Onlar değişik insanlar. Hayat farklı bakıyorlar. Cinsel tercihler insanı sapık yapmaz. Şu zihniyetten kurtulalım artık..

erkek-kadın birlikteliğinin olduğu ortamda büyüyen çocukla iki lezbiyenin ya da gay in (bazılarının) saplantı derecesindeki kıskançlık kavgalarının arasında büyüyen çocukları bir tutmak çok tuhaf

hatta bu ortamda büyüyen çocuğun rol-model olarak iki eşcinselle büyümesi gelecekteki cinsel tercihini de etkileyecek belki heteroseksüel dürtüleri olacak ama aileden gördüğü biçimde bir aile kurma isteği duyacak.

dış dünyayla iletişimie geçtiği andan itibaren kendisinin diğer çocuklardan farklı olduğunu düşünecek ve bu durum bilinçaltına işlenecek ömür boyunca bu düşüncelerle boğuşacak zaten hayata 1-0 yenik başlamış olacak bir çocuğa sırf kendi ebeveyn olma isteği yüzünden bu kadar ağır yükler yüklemek ancak ve ancak bencilliktir

fazla idealistsin kudra ama hayatın gerçekleri böyle değil.

ben eğer gay bir çiftin çocuğu olsaydım ebeveynimi asla affetmezdim.eşcinsel oldukları için değil hayatımın ilk anlarından itibaren kendimi diğer insanlardan farklı bir biçimde hissetmeme sebep oldukları ve beni tecrit edilmiş bir fikir ışığında büyüttükleri için.

ayrıca tüm gaylerin kıskançlık krizleri sebebiyle kavga etttiğini iddia etmedim eğer mesajımı dikkatli okursan parantez içindeki 'bazıları' kelimesini göreceksin

Son düzenleme:
Back
X