Yakın arkadaşınızın cinsel tercihi farklı olsaydı

• Konu Sahibi Konu Sahibi makbuşum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz o çocuğu ve psikolojisini düşünmüyorsunuz.., . ben,sadece ve sadece,o çocuğu düşünüyorum.ve o verdiğiniz örneklerin üzerine ,sizin de yazdığınız alay ,dışlanma, adaptasyon sorunları vb... şeyleride yaşayacak. yani diğer çocuklara nazaran daha fazla hayatla mücadele edecek. bu sıkıntılarda ilave olacak üstüne...
ve evet. gaylerin bir çocuğa bu acıları çektirmesini, ego tatmini olarak görüyorum. o çocuğa üzülüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben devam etmem, edemem.Kusura bakmasın. Benim arkadaşım olacak kişi bana yakın olan kişidir. Yani cinsel tercihi kendinedir filan diyemem valla:1closedeyes:

aynenn katılıyorum
mazallah naypacağı belli olmaz bana ilgi beslerse nolcak daha kötü olur yani:sm_confused:

olabilir tabiki..yeterki kaliteli olsun,dostluğu sağlam olsun...ama benden cinsel bekletileri olursa durum değişir tabiki :))) hayatımdan tamamen çıkar..

Lezbiyenlere acıyorum ve tiksiniyorum nedense....zavallılar..

Merhaba ;

Sanırım yazdığım yazıyı okumadınız.Ben lezbiyen bir kadın olarak , böyle birşeyin olmasına imkansız diyorum.Aklı başında hiç bir lezbiyen durup dururken sizden hoşlanmaz yada size sarkıtnlık etmez.Lezbiyen kadınlar lezbiyen olanlarla ilgilenir sizinle değil.Sizin lez olmadığınızı anladığı andan itibaren sizinle ilgili bir şey düşünmez.Lezbiyen demek sapık demek değildir.Sapıklar insanlara zorla zarar verenlerdir.Lezbiyenler ise siz istemediğiniz sürece size hiç bir yapmazlar.Lezbiyenler sizin rızanız olmadan hiç bir eyleme geçmezler.Arada çok büyük bir var bence.Lütfen bizlerle olan korkularınızı yenin.

bana göre ters hoş karşılamadığım bişi yaşamıma ters
kusura bakmayın saygı duyuyorum diyemicem
nasi oluyoda bunu normal bişimiş gibi savunabiliyosunuz anlamıyorum
gerçi yaptığınız normal diilki konşmanız normal olsun
ay düşünmesi bile fena sokakta lez kızlar gey erkekler kıyamet kopacak diye düşünürüm heral

Son düzenleme:
lezbiyen diye kimseye acımam ve onlardan aslada tiksinmem......

Umarım sizin başınıza gelmez.Hayat o kadar surprizlerle dolu ki , asla başınıza gelmez dediğiniz olay bir gün oluyor sizin başınada geliyor.Düşüncenize saygı duymaktan başka yapabilceğim bir şey yok.Umarm hayatınız istediğiniz gibi olur.

hayat süprizlerle doludur bilirim ama yaptıklarımızdan sonrada yaşadıklarımız vardır sorumlu olduğumuz umarım sizde bi gün pişman olmazsınız

yok canım sen dert etme eşim var benim
merak etme başıma gelmez dini inancım olduğu sürece
ben zaten bu tür olaylara inanç zayıflndan dolayı olduğunu düşünüyorum

Bu sizin fikriniz ,yapabilceğim bir şey yok.Düşüncenize saygı duymaktan başka yapabilceğim hiç bir şey yok.Umarım başınıza böyle bir durum gelmemesi için dua ediceğim.

aman canım sen sakın bana dua filan etme...yasakkelimekendin için dua et...

kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmez...işi sapkınlık, sapıklık boyutuna getirmedikleri sürece ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez..haaa şu var tabiii sonradan öğrenirsem yakın arkadaşımın cinsel tercihini samimiyetinden şüphe ederim orası ayrı.......

lütfen ama karşımızda ki arkadaşın da, duyguları var. kimsenin onu böyle üzmeye ve incitmeye hakkı yok. yapmayın lütfen....

ön yargılı olduğum iki konuıdan biridir bu..asla değiştiremedim bu önyargımı..bu arada sen inançlıysan ben evliyayım...duyurulur..

Ne olur beni insanların öninde inançsızmıs gibi göstermeye çalışmayın.Bana saygı da duyun demiyorum ama yeteri kadar çabaladım emin olabilirsiniz bundan.Size ben anormal geliyorsam , bu size bana hakaret yada beni küçük düşürme hakkı vermez.Size mutlu ve sağlıklı seneler diliyorum.Bana birşey demenize hiç gerek yok.Yeterki nefretinizi bana kusmayın herkesin önunde , buna razıyım.Özel mesajla bana istediğiniz her türlü hakareti , sözü söyleyebilirsiniz.Ama ne olur bunu herkesin önunde yapmayın.

saygı duyanlar oldu zamn hoşunuza gidiyo ama saygı duyulmadığı zamn hoş karsılanmıyo
bi konu actıysanız iki yorumada katlanıcaksınız
arkadaşım ben hakaret etmedim nefretimi kusmadım küçük düşürmedim vs
senin bana yazdığın yoruma karsılık bende yorumumu yazdım ben genel olarak konuştum

..evet lafımın arkasındayım allah korkusu inancı olan insan lez veya gey olabilirmi ya ..
bu söz hakaretmi özürdilerim ozamn siz öyle anlıyosanız
ayrıca ben öyle özelden saldırma taraftarı diilim hiç hoş diil
lütfen sizde beni burdaki arkadaşalrıma karşı kötü kişiymişim gibi yansıtmayın asıl bu yorumunuzla siz bunu yapıyosunuz

sapphogirl,

yerinde olsam hakarete varan yorumlarda bulunan insanlara cevap vermezdim. bunlar dunyalari kucuk insanlar. bir baska insani "ne olursa olsun yine gel" diyemeyecek insanlar. yaradilislarindan degil de, hayatin kendilerine eksik verdiklerinden dolayi nefret dolular ve anlayissizlar. istersen bu konu kapansin, sen de uzulme. tolerans denen seyi her insan gelistirebilseydi bugun dunya bu halde olmazdi.

a.s.

ben hakeret etmedim ama sizin yorumunuz bi hakaret bence

benim dünyam gayet büyük bu yaşta çok çirkinliklere ve güzellilklere tv olsun net olsun norlmal hayat olsun şahit olmuş bi insanım
mevlananın "ne olursan ol yine gel " sözü gel ama olduğun gibi kal manasında diil............o müslümanlığa allaha inaca bi çağrı oke(bu ayrı bişi tartışma olmasın )
ha benim yokmu yaşantısı bana ters arkadaşlarım .......tabi var onlarla ilişkimi kesermiyim hayır .bana zararı olmadı sürece tabi .buna gel neolursan gel derim :)
telorans denen şey zaten verile verile bu günlere geldik zaten
10 aylık bi oğlum var gerçekten onun geleceğinden korkuyorum ona verebileceğim engüzel ahlakı vericem ama bi yaştan sonra eğitmek zor çevre de büyük etken

Son düzenleme:
arkadaslar lezbiyen oldugu ve bunun icin yapicak birseyi olmadigi icin bizden ozur dilesin mi arkadas? bu kadar igrenc ve zavalli oldugu icin de, ha ne dersiniz? ya da bir manifesto hazirlasin. kk'nin anasayfasinda bulunsun bir sure. belki tatmin olursunuz.... size buyuk konusmayin demiycem, konustunuz bile. biliorum ki asla sizin tercihiniz lezbiyenlik yonunde olmayacaktir bundan sonra. ama hayat ihtimallerle dolu! dikkat edin kimse size baskalari icinde zavalli ve igrenc vs kelimelerini kullanmasin... boyle bi konumda bulmayin kendinizi bir anda!

lutfen alinmasi gerekenler alinsin... karsilikli tartismaya girmeyelim...

evet yaa arkadaşlar sakin olalım cidden valla...
evet bende tasvip etmem ama yadırgamamda,herşey bizler için ne olacağı hiç belli olmaz...
ben büyük konuşmaktan korkarım inanın.benim tercihim olmaz kesinlikle ama ALLAH korusun çocuğumuzda ,yakınlarımızda da olabilir aman lütfen dikkat canlarım yaaa..
sonuçta hepimiz insanız dimi......

pardon ama allah inancı olan biri lezbiyen yada gey olabilirmi ne demek ya.......

neden herşeyin içine allahı sokuyorsunuz ki???böyle yaparak allahı arkanıza aldığınızımı düşünüyorsunuz acaba???en kötü şey bilmeden konuşmaktır......cehalet denen şeyde budur bilmeden her konuya yorum yapmak......

2 çok yakın arkadaşım gey......ve ikisinide çok seviyorum....ikisinlede bu konuyu çok ayrıntılı olaak konuştuk......bana söylermisini toplumun dışladığı bir şekilde yaşamayı kim isterki...bu hormonel ve bilimsel gerçekliği olan bir cinsel tercihtir......hiç kimse durup dururken hadi ben lezbiyen olayım hadi ben gey olayım demez......diyemez...hormonları buna müsade etmez.....

tekrar söylüyorum olur olmaz her konuya allahı karıştırmayın.....bunu yapan kişilere uyuz oluyorum.......

insan hayatının yolunu kendi çizer nasıl yaşayıp yaşamayacağını kendi bilir cinsel istekleri yüzünden kimseyi yargılayamayız ama türkiyede yasıyoruz pardon ben kendim adına konusayım türkiyede ve müslüman bir ülkede yaşıyorum ileride cocuklarımın karsıma geçip benim cinsel tercihim farkı demesini istemiyorum arkadaşımız bizden kaçıyorsunuz demiş aslında kaçmak değil cocuklarımızın sizin seçtiğiniz yoldan gitmelerini istemiyoruz o sizin seçiminiz ama ben isterim ki cocuklarımın ve benim bu sekilde arkadaşlıklar kurmasını istemem rabbim herkeze düşünme duyğusu vermiş sizin için hayırlısı neyse insallah o olur selamlar

ya ben suna acıklık getirmek istiyorum ben asla zavallı iğren vs yazmadım zaten yazan belli..üstüme alınmıyorum ama eş tutlmak yanlış anlasılmak istemiyorum
benim düşüncem şu hoş diil keşke bu yol şeçim olmasa bence yanlış
konuyu acan arkadasım ben inançsızsın demedim sadece zayıf dedim ikisi cok farklı alınma lütfen bi düşün demek istediğimi anlarsın zaten

Çocuğum eşcinsel olursa saygı duyarım,doğal karşılarım diyip şimdiden ezip üfüren, atıp tutan bayanlar. Bir örnek vereyim birgün diyelimki oğlunuz geliyor ve erkek arkadaşı ile ilişkiye girdiğini söylüyor yada siz onu onları o şekilde görüyorsunuz, o zamanda böyle rahat ve geniş olabilecekmisiniz.

Saygım var ama bu kadar rahat ve doğal karşılayacağını hiçkimsenin sanmıyorum

Ben adamı cinsel tercihi yüzünden yargılarım..herşeye tahammülüm hoşgörüm var ama hemcinsle sex hayatına yok malesef..kusura bakmasın kimse..benim için acınıcak haldeler ve zavallılar..duble tiksiniyorum lezlerden de gaylerden de..hoş karşılıyorum,saygı duyuyorum,falan fişman demek serbestse benimde tiksiniyorum deme özgürlüğüm var..herkesin başına okşıycak halim yok..hem nalına hem mıhına vurmam..bi bayan diğer bayanla aynı yatapa girip sex adı altında şaklabanlık yapıyosa karşısında zıpkın gibi dururumm..(gay konusuna girmiyorum bile)beni bilen biliyo..gelen ağam giden paşam..bitmiştir...

Back
X