Hayir olur mu öyle şey cocuk olayini o anlamda demedim.Bizim cocuklarimizi cok sever ve kendi agziyla dertlestigi icin soyledim.Yoksa evlilikte cocukta nasip asla öyle bir dusuncem olamaz.Tam tersi sevindim aslinda yanlis bir sey yapip bozmayayim iyi bir baslangic olsun diye tecrubeli arkadaslardan yardim istedim...yanlıs mı anladım bilmiyorum ama kıdemli gelin kompleksine neden girsin ki sırf buyuk abinin eşi diye mi oyle birsey yok kıdemli olan buyuk olan gelin sizsiniz
birde 2.bebek oldu bunalıma girdi demeniz hiç hos olmamıs sanki onun evlenmesini mutlu olmasını aile babası olmasını istemiyormussunuz gibi geldi
bende buyuk gelinim.bir kaynım nişanlı diğeri bekar.eltim yascada benden kucuk benim gorevim ona guleryuz gostermek ve yol gostermek olur sadece
bu kadar abartma olayı ne guzel buyuk bir aile olacaksınız.
Ya ne diosun sen şimdi ? Ben sana açıklama yapmışım tenezzül edip sen gelmiş tartışmaya ne meyilli hatunlar var diosun. Milleti bilmem ama bu yorumundan anlıyorum ki tartışmaya meyilli hatunlardan biri de senmissin yorum yap geç niye tartışmaya ceviriyorsun allah allah yayaa bur
ya burdaki hatunlar ne kadar kavgata meyilli ben genel olarak yazdım sen yazmıssın o sözü senin üstünden itafen yazdım amannnnnn ne garip insanlarsınız pesss
Çok teşekkürler iyi olur inşallah.Haklisiniz görümce deyince hep resmiyet oluyor.Ben de yasitim biriyle iyi gecinip arkadaş olmak isterim dogrusu...4 eltim. 2 gorumcem var
Inan bana eltinin olmasi gorumcen olmasindan daha iyi dertlesebiliyorsun ama gorumceye bisey denmiyo
Evet haklisiniz ilk adimi ben atarim zaten.Neticede yaslarimiz da yakin.Alisiriz zamanla simdilik degisik bir durum ya insan düşünüyor ister istemez3 buzhane gorumcem olacagina keske bir kaynim ve eltim olsaymis..bi sekilde anlasirdik...
Gorumceler olaya objektif bakamaz ama elti senle ayni konumda..
Ben olsam yakin davranirdim.baktim karsi taraf mesafeli kendimi o zaman geri cekerdim.
Ama gelen o.once sizin adim atmaniz gerekir
Allah razi olsun cok ihtiyacim olan bir yorum yapmissiniz teşekkür ederim.Maasallah Allah nazarlardan korusun umarım biz de böyle olabiliriz.Iyi geceler...Benimde bir tanecik eltim var aramızda 6 yaş var o benden büyük,onu ilk kez nişanlandıkları gün gördüm,biz sözlüydük eşimle güzel bi tanışma oldu ilk zamanlar daha mesafeliydik tabi,onlar bizden çok önce evlendiler,eltimi o evlendikten sonra daha iyi tanıdım,şimdilerde kanka kıvamında takılıyoruz aramız çok iyidir onunla konuşamayacağım hiç bir konu yok;kv,kp,görümce,eşi,eşim her şeyi konuşuruz 12 yıl oldu henüz dışarı çıkan tek bir söz duymadık karşılıklı çok güveniriz birbirimize :) inş sizde bizim gibi olursunuz,dediğim gibi ilk başda mesafe iyidir sonra gidişata göre arkadaşlığınız ilerler;herşey gönlünüze göre olsun.iyigeceler.
Bunca yıl bütün kemgöz nazar ne varsa korudu rabbim :) kv iyi olmamızı hiç istemedi ilk Zaman çok uğraştı bozmaya,uzun Zaman önce vaz geçti,benim yanımda onun Hakkında onun yanında benim hakkımda konuşmaz biliyor çünkü olacağı :)bir kaç iş güzarlıkdan sonra eltimle anlaştık birbirimize sormadan hiç bişeye inanmayız,uydurmasyon çok oluyor bizim kv deAllah razi olsun cok ihtiyacim olan bir yorum yapmissiniz teşekkür ederim.Maasallah Allah nazarlardan korusun umarım biz de böyle olabiliriz.Iyi geceler...
Yok iyiki yazdiniz cevaplariniz cok önemli, gercekten ihtiyacim olan cevaplar.Aynen ben de bunlardan korktum çünkü ben 9 senedir esimin ailesini taniyorum ama elti adayim henüz kimseyi tanimiyor.Dolayisiyla insanlari taniyana dek benim dikkatli ve tedbirli olmam gerekir ki istemeden sogukluk yasanmasin.Bir süre sonra düzene oturuyor anladigim kadariyla her şey.Hakkimizda hayirlisi olsunBunca yıl bütün kemgöz nazar ne varsa korudu rabbim :) kv iyi olmamızı hiç istemedi ilk Zaman çok uğraştı bozmaya,uzun Zaman önce vaz geçti,benim yanımda onun Hakkında onun yanında benim hakkımda konuşmaz biliyor çünkü olacağı :)bir kaç iş güzarlıkdan sonra eltimle anlaştık birbirimize sormadan hiç bişeye inanmayız,uydurmasyon çok oluyor bizim kv delakin son yıllarda azalarak kesildi bu olaylar aradını bulamadı anlıcan tabi herkes böle olcak diye bişey yok,
Ben iyi olucanızı düşünüyorum,aman ne yazdım gece gece
Bu güzel örnekler beni ćok sevindiriyor insaallah biz de böyle bir iliski kurabiliriz.Yapi olarak suyu cikan samimiyetlerden hoslanmiyorum fakat karsilikli iyi niyetlerle kurulan dostluklara cok önem veriyorum.Ilk tanisma dahil elimden geldigince sicak olmaya calisirim.Ben boyleysem kizcagiz ne durumdadir acababen evlendigimde eltim 9 yillik gelindi ve aramizda 5-6 yas var o kadar mukemmel bir insan ki nisanlandigim an hissettim yanimda oldugunu hatta az once kapadik telefonu abla kardes samimiyeti dostluk sicakligi var aramizda bence on yargili davranma sogukta olma senden sicakligi hissederse belki oda sana sicak davranir sonucta ayni saftasiniz o evde ikinizde el kizisiniz tabiri caizse ...
çok içli dışlı olmaSlm hanimlar...Basliktan da anlasilacagi üzere yakinda kaynim evlenecekmis.Allah mutlu etsin ne diyeyim fakat sorun şu ki ben eltiyle ne yapilir hic bilmiyorum!Yani 5 gorumcem oldugu icin gorumcelik kavramini gayet iyi biliyorum da elti nasil bir olay acaba?Henüz kizi gormedim sadece resmini gördüm.Kaynim 39 yasinda ,eşim evin en küçüğü. Kaynim yillardir kimseleri begenmiyordu fakat son zamanlarda bizim ikinci cocugumuz olunca bunalima girdi.Artik yuva kurmak istedi.Eskiden ben kaynim iyi bir insanla yuva kursun diye elimden geleni yapmaya calisirdim.Fakat daha sonra kayinvalidemin ve gorumcelerimin beni el olarak gördükleri icin ayrintilari benim bilmemden rahatsiz olduklarini fark ettim.Ben de eşime söyleyip kendimi geri cektim.Yillardir da karismadim,ilgilenmedim.Simdi her sey olup bitmis,kiz esimin ablalari ve annesiyle tanışmış is ciddiye binmiş.Henuz esim de tanismadi ben de.Bizi nerede,nasil tanistiracaklar hicbir fikrim yok.Ilk tanisma nasil olur,sonrasinda benim uzerime dusen vazifeler var mi inanin hic bilmiyorum.Yapi olarak sicakkanli fakat mesafeliyimdir.Kanka olacagimi dusunmuyorum fakat soguklukta olsun istemem.Bu arada benden 2 yas küçük 29 yasindaymis.Hani kaynimin yasina yakin olsa abla falan der gecerdim de yaslarimiz da yakın.Bir de esimin ailesiyle aramda sogukluk oldugu,elti adayim da yıllardır aranan gelin oldugu icin ister istemez bir karsilastirma olacak ve gorumcemler bu firsati asla kacirmayip eltim uzerinden Allah ne verdiyse bana yuruyecekler adim gibi eminim.Bense asla kimseyle bu duruma dusmek istemem ama kizin karakterini bilemiyorum tabi.Acaba o da yuz bulup kidemli gelin kompleksine kapilip icten ice bana dis biler mi?Ay ne bileyim zormus bu isler.Lutfen bilenler akil verebilir mi?NOT:Hanimlar bazi sozlerim yanlis anlasiliyor.Ben olmayan bir durum icin simdiden dertlenmek degil de daha cok tecrubeli arkadaslardan yardim almak istedim.Yani elti adayiyla nasil tanisilir,evlilik esnasinda benim üzerime dusen bir seyler var mi...gibi.Esasen güzel bir baslangic olsun istiyorum ve tipik turk ailelerindeki gereksiz karsilastirmalar yuzunden ikimizin de arada kalmasini istemiyorum.Boyle durumlarda siz neler yapiyorsunuz diye sormak istedim.Hepsi bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?