bende rinoplasti olacağım bana doktor önerirmisiniz. tek sıkıntım kısıtlı bir bütçem var sizce neyapmalıyım?
(2.500-2.750 arası)
valla ben amelyta gırıp cıktgmdan hıcbı sey anlamadm bebek gbi sıcacık bi yatakta uyandmaltımda buhar ytagm falan vardı hiç üsümedm aksine sıcak bastı açtım üstümü falan . yemegimi yedim 3 4 saat sora da :) amelyttan yarm saat sorada ayaktaydm o drece rahattım yanı
canıım çok iyi bir doktora yapmak istiyorsan bütçeniz biraz zormanan lazım çünkü gerçekten en iyi yapanlar çok pahalıya mal oluyor aslında adaletsizlik ama piyasa oluşturulmuş bir şekilde
Sende haklisin, adi üstünde estetik :) ama kimi doktorlar önceki burunlari daha beter bir hale getirebiliyor ne yazikki :)) neyseki güvenli ellerde olacagimdan neredeyse 100% eminim :)
tabıkı doktorun başarısı da cok onemlı sen kıme olacaktn canm ??
doğru söylüyorsun ama çok bir sorunum yok aslında yinede ufaktefek düzeltmeler istiyorum aslında devlet hastanesi yapıyor peki devlet hastanesi hakkında düşünceleriniz neler?
bir devlet hastanesi önerirmisiniz.
Tabi ! bende o yüzden bayaga arastirarak sectim doktorumu .. Baris Cakir'a olacagim canim :)) Adamin ismini söyleyince bile heycanlaniyorum yaa var mi böyle biseyhaha
belki veli beyi düşünüyordum ama buradaki yorumlar çok etkiledi...
belki veli beyi düşünüyordum ama buradaki yorumlar çok etkiledi...
bende rinoplasti olacağım bana doktor önerirmisiniz. tek sıkıntım kısıtlı bir bütçem var sizce neyapmalıyım?
(2.500-2.750 arası)
canım xxduyguxx arkadasımz burnundan memnun degl bars cakıra amelyt olmstu bı de baska bırı vardı nefes alamıorum dıyordu ıyıce arastırdn mı ?
Evet görmüstüm canim, ama kendisi de yorumlarinda belirtmisti kisisel bir durum oldugunu büyük ihtimalle.. ve her doktorda illa bi revisyon gerektirecek bir ameliyat olusuyordur.. Baris bey'in cok iyi sonuclari da var oldugunu da biliyorum, Duygu arkadasimizin yasamis oldugu bi sanssizlik oldugunu düsünüyorum.. bide benim burnum öyle sorunlu bir burun da degil, o yüzden pek sorun yasayacagimi sanmiyorum :) Insallah yani :))
insallah canım ya nefesınden olma da bu amelytlarn her zaman kbb uzmanları tarafından yaplmasından yanaym tamponlyken bıle cok ıı nefes alıordum haala da cok ıyı nefes alıorm spreylerı kullanmadım bıle dusun =) darısı senın basına *
canım yardımcı olursan çok mutlu olurum.Takıla aslında ıstedıgın bu fıyata Guzel bı sekılde estetık yapan doktor var gıbı. ama tabıkıde senın gorusme yapman ve ıcıne sınmesı gerekıyor. Benım doktorumun adı Rahmı ozcelep 1 hafta sonra bende kısmetse amelıyatımı oluyorum ve ona olan 3 arkadasımda cok memnun. Eger dusunursen yardımcı olurum
canım bahcelievlerde yaşam hastanesınde bi komsumuz burnunu yaptırdı 2 bucuk milyara doktoru gayet iyi hemde özel hastane dusun nerede oturuosn bılmıorm ama gıt bı gorus derım
canım yardımcı olursan çok mutlu olurum.
Rahmı bey Medıcana Camlıca Hospıtal hastanesınde gorev yapıyor. Umranıyede ...Cokta uzakta olsa ben mutlaka gorusmeye gıt ..Bende taaa nerelerden gıttım gorusmeye kendısı burnunu ıncelıyor ve cok guzel yorumlar yapıyor. Amelıyat olmanda bı engel yoksa SSk uzerınden gosterıp bı sekılde fıyatta yardımcı oluyor
hahahaa topuk agrısı nedır ya bu doktorlar burun amelytımı yapıo ayak amelytımı cozemedm smdıben uyandgmda hiçbiryerim agrımıodu sızım bile olmadı onu geç mide bulantısı baş agrısı diş agrısı hiçbirini yaşamadm anestezi uzmanım ve doktorum saolsn arkadaşlarım hiç böyle şeyler yaşamadılar=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?