Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

Masallah!! Bayaga iyi gecmis ameliyatin desene.. Allah bizede ayni kolayligi nasip eder Insallah :)) ya ben bazen ne düsünüyorum biliyormusun haha komik ama ya bayiltilamazsam diye düsündügüm oluyor

canıım çok iyi bir doktora yapmak istiyorsan bütçeniz biraz zormanan lazım çünkü gerçekten en iyi yapanlar çok pahalıya mal oluyor aslında adaletsizlik ama piyasa oluşturulmuş bir şekilde

doğru söylüyorsun ama çok bir sorunum yok aslında yinede ufaktefek düzeltmeler istiyorum aslında devlet hastanesi yapıyor peki devlet hastanesi hakkında düşünceleriniz neler?

bir devlet hastanesi önerirmisiniz.

Sende haklisin, adi üstünde estetik :) ama kimi doktorlar önceki burunlari daha beter bir hale getirebiliyor ne yazikki :)) neyseki güvenli ellerde olacagimdan neredeyse 100% eminim :)

tabıkı doktorun başarısı da cok onemlı sen kıme olacaktn canm ??

canım bahcelievlerde yaşam hastanesınde bi komsumuz burnunu yaptırdı 2 bucuk milyara doktoru gayet iyi hemde özel hastane dusun nerede oturuosn bılmıorm ama gıt bı gorus derım

Tabi ! bende o yüzden bayaga arastirarak sectim doktorumu .. Baris Cakir'a olacagim canim :)) Adamin ismini söyleyince bile heycanlaniyorum yaa var mi böyle bisey haha

canım xxduyguxx arkadasımz burnundan memnun degl bars cakıra amelyt olmstu bı de baska bırı vardı nefes alamıorum dıyordu ıyıce arastırdn mı ?

belki veli beyi düşünüyordum ama buradaki yorumlar çok etkiledi...

aklını karıstırmak gıbı olmasın ama bogaziçi tıp merkezini bi daha gözden geçir derim ben iyice araştr......

belki veli beyi düşünüyordum ama buradaki yorumlar çok etkiledi...

Bilemeyecegim canim, Veli bey kaca yapar onu da bilmiyorum.. ama diger arkadaslarin da dedigi gibi devlet hastaneler o fiyata yapabilirler heralde, bende bi forumda okumustum 400 tl'ye yaptiran bile olmus bir devlet hastanesinde, ama basarilari hakkinda bisey diyemeyecegim .. iyi arastir öyle karar ver derim, burun bu sonucta .. kötü bi sonuc olsa gizlenemez bile yani :)

bende rinoplasti olacağım bana doktor önerirmisiniz. tek sıkıntım kısıtlı bir bütçem var sizce neyapmalıyım?
(2.500-2.750 arası)

Takıla aslında ıstedıgın bu fıyata Guzel bı sekılde estetık yapan doktor var gıbı. ama tabıkıde senın gorusme yapman ve ıcıne sınmesı gerekıyor. Benım doktorumun adı Rahmı ozcelep 1 hafta sonra bende kısmetse amelıyatımı oluyorum ve ona olan 3 arkadasımda cok memnun. Eger dusunursen yardımcı olurum

canım xxduyguxx arkadasımz burnundan memnun degl bars cakıra amelyt olmstu bı de baska bırı vardı nefes alamıorum dıyordu ıyıce arastırdn mı ?

Evet görmüstüm canim, ama kendisi de yorumlarinda belirtmisti kisisel bir durum oldugunu büyük ihtimalle.. ve her doktorda illa bi revisyon gerektirecek bir ameliyat olusuyordur.. Baris bey'in cok iyi sonuclari da var oldugunu da biliyorum, Duygu arkadasimizin yasamis oldugu bi sanssizlik oldugunu düsünüyorum.. bide benim burnum öyle sorunlu bir burun da degil, o yüzden pek sorun yasayacagimi sanmiyorum :) Insallah yani :))

insallah canım ya nefesınden olma da bu amelytlarn her zaman kbb uzmanları tarafından yaplmasından yanaym tamponlyken bıle cok ıı nefes alıordum haala da cok ıyı nefes alıorm spreylerı kullanmadım bıle dusun =) darısı senın basına *

Son düzenleme:

Hehe hayirlisi artik canim :)) Insallah bende sonuctan en az senin kadar mutlu olurum :)

canım yardımcı olursan çok mutlu olurum.

canım yardımcı olursan çok mutlu olurum.

Rahmı bey Medıcana Camlıca Hospıtal hastanesınde gorev yapıyor. Umranıyede ...Cokta uzakta olsa ben mutlaka gorusmeye gıt ..Bende taaa nerelerden gıttım gorusmeye kendısı burnunu ıncelıyor ve cok guzel yorumlar yapıyor. Amelıyat olmanda bı engel yoksa SSk uzerınden gosterıp bı sekılde fıyatta yardımcı oluyor

Kızlar bizim tanıdık bi işe yaramadı normalde 3500den yapıyoruz sana 3 milyar olur dedi ama benim sırf estetik değil ki, kemik eğriliği de var. Yani birazını sigorta karşılamaz mı?:26: Ya da devlet hastanesi olarak güvenebileceğim bir doktor tavsiye edebilir misiniz ? Benim bi tanıdığım ameliyat olmuştu iki sene falan önce. Onun da kemik büyümesi vardı yani sırf estetik değil. Özelde oldu onun da 3 milyar tuttu ama yarısını ssk karşıladı

çok teşekkür ederim canım yorum yazan herkese çok teşekkürler. gidip bi muayne olucam

benim uzun sürdüğü için normalmiş zaten ilk iki gün böyle birşey yaşadım sonra iyiydim ama sonuca değdi tam istediğim gibi bi burun yaptı sağolsun emre bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…