Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

Ay iyiki söyledin bunu ben kesin bütün gün susarak ameliyata girerim ozaman :)) haha

Arkadaşlar benim de burnum 28/04/2012 de kırıldı Burnumun üzerine düştüm ver kemiğim dışarı çıktı ben o kemiği can havliyle kendim sıka sıka yerine oturttum sonra doktora gittim doktor bizim yapacağımız bir şey kalmadı sen bizim yapacağımız işlemi yapmışsın dedi. Fakat benim yaklaşık 2 aydır burnum ara ara morarıyor ve zonkluyor Görünüm olarak da kemik yamuk duruyor

uzunda sürse ilkkez böyle bi şey duydum bizm amelytlarda 3 saatten asagı surmedı arkdslarla ama hiç böyle bi şey yaşamadık ilginç :/
ben 6 saatten bahsediyorum arkadaşında söledği gibi olabiliyomuş ameliyatlardan anlıyanlar biliyo bunu zaten ama gene olsa gene olurdum en kibar burnu emre ilhan yapıyo çünkü

olabilir canım anlıyan biri olarak cevap verdiğin için sağol zaten burnumu gördükten sonra unuttum ben o ağrıyı forumda bazı burunları görünce ne ii etmişimde ona olmuşum diyorum :)

uzunda sürse ilkkez böyle bi şey duydum bizm amelytlarda 3 saatten asagı surmedı arkdslarla ama hiç böyle bi şey yaşamadık ilginç :/
sen niye konu emre ilhan olunca fesatlık yapıosun bu forumda anlamış değilim tam istediğin gibi düz sivri büyük burna kavuşmussun işte artık kendi doktorunla ve burnunla ilgilenmelisin

olabilir canım anlıyan biri olarak cevap verdiğin için sağol zaten burnumu gördükten sonra unuttum ben o ağrıyı forumda bazı burunları görünce ne ii etmişimde ona olmuşum diyorum :)

ya önemli olan simdi iyi olmasi zaten emre ilhanda ameliyat olmustun demi? benimde az kaldi bende onda ameliyat olacagim :) insallah senin gibi bende cok begenicem burnumu :)

sen niye konu emre ilhan olunca fesatlık yapıosun bu forumda anlamış değilim tam istediğin gibi düz sivri büyük burna kavuşmussun işte artık kendi doktorunla ve burnunla ilgilenmelisin

canım haklısın okudumda ne saçma gerçekten ameliyat uzun sürebilir ne yani aceleyle özensiz burun mu yapılsaydı? büyük emek var bu işte şekli güzel, ömürlük, çökmeyen burun yapmak kolay değil öyle tabi ki uzun sürecek.

Kesinlikle size katiliyorum herkes kendi burnuyla ve doktoruyla ilgilenmeli cok ayip boyle seyler insan altinda baska seyler ariyor diger turlu:) goz var nizam var :) benim cok arkadasim ameliyat oldu gerek emre beye gerek o bahsedilen doktorlara :) kiminde topuk agrisi oldu kiminde olmadi bu doktorla alakali degil yani :) madem emre beyle alakali konusuldu soyle soyliyim cok yakin zamanda tanidigim oldu 4bucuk saat surdu ameliyati ne topuk agrisi ne ba agrisi hic birsey olmadi uyudu uyandi sanki :) sonuc zaten mukemmel tartisilmaz bile :) onemli olan topuk agrisi bas agrisi degil onlar zaten gecici cogu doktorun revizyon orani var hepsini gordum:) ama emre beyin sifir:) emre beye olup da tekrar yaptiran hic gormedim duymadim yillardir arastiriyorum:)bozulan burunlari yapiyor hatta:)bende tercihimi emre beyden yana kullandim yakinda olacagim :) butun doktorlarla gorustum ama kesinlikle emre bey tereddut bile etmeden soyleyebilirim :) o yuzden hic gerek yok polemige hersey ortada zaten :) emre beyin hastalarinda zaten polemik yok diger arkadaslara da bunu tavsiye ederim

Bende Mayis ayinda Emre ilhana ameliyat olacagim. Herseyin güzel olacagina inaniyorum. Ama coook heyecanliyimmmmm

ya önemli olan simdi iyi olmasi zaten emre ilhanda ameliyat olmustun demi? benimde az kaldi bende onda ameliyat olacagim :) insallah senin gibi bende cok begenicem burnumu :)

Simdiden gecmis olsun, umarim diledigin buruna kavusursun bizimle de sonucu paylasirsin :))

Emre bey de güzel burunlar yapiyor, dogru.. ama herkesin tarzi yinede farklidir.. Ben mesela Muhammed Dilber, Emre Ilhan ve Baris Cakir'in yaptigi burunlari begeniyorum her nekadar tarzlari farkli olsada.. benim galiba üstünde durdugum tam böyle olsun dedigim bi tarzim yok, yeterki güzel olan, yüze yakisan bi burun olmasi yeterdir benim icin :) ben doktor olarak Baris Cakir'i sectim, kendime daha yakin buluyorum onu cünkü :)) doktorlari bence "kötülemek" haddimizi asar, sonucta onca yil onca emek vermisler bu meslek icin, saygi duymak gerek.. yaptiklari is de kolay degil sonucta .. kimileri bazi komplkasyonlar yasayabiliyor, ki her doktor her ameliyati herzaman süper yapamazki .. sonucta onlar da insanlar, onlar da hatalar yapabiliyorlar ara sira, okadar da sik olmasa .. önemli olan doktorun ameliyattan sonra da ilgili olmasi ve bu yanlislari düzeltme isteginde olmasidir.. Ve bencede önemli olan topuk agrisi, bilmem su agrisi bu agrisi degildir, önemli olan iyi bir sonucla karsilasmaktir ve doktorunun her ne olursa olsun ilgili olmasidir.. hastasina güven vermesidir.. Kimse kimseyi kirmasin burda, herkesin karari kendine, herkesin agrisi sizisi kendine ve herkesin burnusu kendine yasadiklarimizi özgürce paylasabilelim, birbirimize saygi duyalim :)

Bu arada türkcem biraz kit olabilir, yanlis anlasilmak istemem :)) simdiden yanlis bisey dediysem kusuruma bakmayin demek istiyorum :))

kızlar bende yakında olmayı planlıorum fakat iyi dr önerilerinizi bekliorum...

Aramiza hosgeldin.. burda okuyabildiklerin disinda doktorlarla yüzyüze görüsmek faydalidir diye düsünüyorum.. hangisi icine daha cok sinerse ona ameliyat ol derim :))

türkçen çok iyi canım çok güzel anlattın sana katılıyorum herkesin tarzı farklı herkesin kendi seçimi ama burda olucak arkadaşa yardım etmek için amelyattan sonra görsün diye ağrı olursa korkma iki güne geçiyo diye rahatlatmak için bilgi veriyorum insanlar bundan kendine pay çıkarmaya çalışıyor niye böyle yapıyorlar anlamış değilim insanlar buraya bilgi almak için giriyor ama bazılarının tek hayatı bu forum olmuş üzüldüm nese inşallah seninde çok güzel burnun olur benim arkadaşımda barış çakıra oldum acayip memnun

cOK Cok guzel yazmıssın arkadasım sana katılıyorumm :)

En dogrusunu yapiyorsun canim, sonucta sen boyle bisey yasamissin ki bizimle paylasiyorsun bunu.. ilk defa duydum bende bu topuk agrisini, ama en azindan ögrenmis oldum, ve bende böyle bisey yasarsam korkmamam gerektigini bilmis olurum :)) eminim ki burda tek korkan kisi ben degilim.. o yuzden buyuk yardim oluyor boyle seyleri paylasmak.. en "basit" bilgi bile kimine cok önemli olabiliyor ..

herkese tsk ediyorum zaman ayirip bizimle bilgilerini paylastiklari icin :))

Bu arada arkadasinin memnun oldugunu duymak da ayri bir rahatlik verdi bana bunu her nekedar cok duymus olsamda baskalarindan :) Insallah bende cok memnun olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…