Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

çok teşekkür ederim ilgin için :) inşallah herşey istediğimiz ve dileğimiz gibi olur bende yeni üyeyim burası güzel bir çok şeyi öğrenmiş oluyoruz valla

çok teşekkür ederim ilgin için :) inşallah herşey istediğimiz ve dileğimiz gibi olur bende yeni üyeyim burası güzel bir çok şeyi öğrenmiş oluyoruz valla

Rica ederim :) Evet Insallah! Bende bu sayfada ögrenmis oldum bir cok seyi :) Kendimi bu sayfada bilgilendirerek hazirliyorum ameliyata bir nevi.. korkumu yeniyorum vesayre :)) Burdaki üyeler de sagolsunlar hic sikilmadan cevap veriyorlar sorularimiza :)

Kantoron yagi ne bilmiyorum, hic duymadim da, ama arnica kremi ödemlere cok iyi geliyor diye duydum/okudum .. bide bol bol bitki cayi tüketmeniz de yararli olacaktir :))

valla hepsi fasa fiso diye düsünüorm amelyttan once 2 tane arnica krem aldım 4 gun oncesınden basladım amelyttan sonra dakka baası arnicayı yedırdım gece gunduz yuzume içmedgm bitki cayı kalmadı ama 7 8 günde anca sisler indi morluklarda sarılık seklınde var hala yani 10 gün ceklcek kaçarı yok

Wallah orasini bilemem canim, ben okuduklarimi söyledim sadece Henüz kendim uygulayamadigim icin bisey diyemeyecegim, ama belki bu kisiye göre degisen bir durum da olabilir diye düsünüyorum .. Cünkü bayaga etkisini gören oldugunu da okumustum ayni bu sayfada :) yok illa 10 gün cekecegiz diye bisey varsa da cekeriz, ne olacak Bu arada burnusuna BAYILDIM!! Hayirli ugurlu olsuuun, güzel burunlu günler diliyorum :)) darisi basimaaa

Dogru soyluyorsun bınevi iste care aramak bızımkıı :)

çok geçmiş olsun ne güzel olup kurturmuşsun canım burnunda gayet güzel görünüyor zaman ve süreç çabuk geçiyor baksana biz daha olamadık bile :) :)

saol canım vallahı amelytta hıcbı sey yok ıgne vurdurmak bıle on kat daha zor dusun ama amelyt sorası sabır ıstıo sabırsız bırı olmasın 7 8 gün o mor surat ınsanın pskolojısnı bozuo sonrasında da sis bi burun =) ama makyajla kapanıo o sısler. tesekkrler ederm sennkı daha guzel olsn

Gercektenmi makyajla kapaniyorsa o sorunu da cözdük sayilir ozaman :)) Ay Insallah yaa... en büyük korkum güzel olmamasi ve hayal kirikligina ugramam zaten.. ama nedense doktoruma güveniyorum ve güzel olacagina inaniyorum :))

Gercektenmi makyajla kapaniyorsa o sorunu da cözdük sayilir ozaman :)) Ay Insallah yaa... en büyük korkum güzel olmamasi ve hayal kirikligina ugramam zaten.. ama nedense doktoruma güveniyorum ve güzel olacagina inaniyorum :))

her halükarda önceki burundan güzel oluo cnkü adı üstünde estetik :) o yuzden endıselenme hıc

ne topuk dikeni ya emre ilhan bizim hastalarda topuk ağrısı oluyo dedi yanıma geldiğinde biraz konuşmalarına dikkat edermisin yalan sölicek halim yok yardım etmeye çalışıyorum ameliyat olanlara

hahahaa topuk agrısı nedır ya bu doktorlar burun amelytımı yapıo ayak amelytımı cozemedm smdı ben uyandgmda hiçbiryerim agrımıodu sızım bile olmadı onu geç mide bulantısı baş agrısı diş agrısı hiçbirini yaşamadm anestezi uzmanım ve doktorum saolsn arkadaşlarım hiç böyle şeyler yaşamadılar=)

Son düzenleme:
bende rinoplasti olacağım bana doktor önerirmisiniz. tek sıkıntım kısıtlı bir bütçem var sizce neyapmalıyım?
(2.500-2.750 arası)

her halükarda önceki burundan güzel oluo cnkü adı üstünde estetik :) o yuzden endıselenme hıc

Sende haklisin, adi üstünde estetik :) ama kimi doktorlar önceki burunlari daha beter bir hale getirebiliyor ne yazikki :)) neyseki güvenli ellerde olacagimdan neredeyse 100% eminim :)

bende ilk defa öyle bisey duyuyorum.. umarim bende senin gibi kolay geciririm bu süreci yaa.. canim biraz tatlidir da haha

bende rinoplasti olacağım bana doktor önerirmisiniz. tek sıkıntım kısıtlı bir bütçem var sizce neyapmalıyım?
(2.500-2.750 arası)

kısıtlı bütçe dedıgın ne kadar mesela ona göre bı şey soyleyelm *

(2.500-2.750 arası)

canıım çok iyi bir doktora yapmak istiyorsan bütçeniz biraz zormanan lazım çünkü gerçekten en iyi yapanlar çok pahalıya mal oluyor aslında adaletsizlik ama piyasa oluşturulmuş bir şekilde

bende ilk defa öyle bisey duyuyorum.. umarim bende senin gibi kolay geciririm bu süreci yaa.. canim biraz tatlidir da haha

valla ben amelyta gırıp cıktgmdan hıcbı sey anlamadm bebek gbi sıcacık bi yatakta uyandm altımda buhar ytagm falan vardı hiç üsümedm aksine sıcak bastı açtım üstümü falan . yemegimi yedim 3 4 saat sora da :) amelyttan yarm saat sorada ayaktaydm o drece rahattım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…