Ankaradaki doktorlari tanimiyorum.. Sadece Istanbuldakilerini arastirdim cünkü.. Bilen varsa yazar muhtemmelen.. Korkunuzu anliyorum, herkes emin ellerde olmak ister tabi .. bence tam arastir, ve kendini hazir ve emin hissettigin zaman karar veripte ameliyat ol.. Benim bildigim ve duydugum kadariyla 10-15 gün sonra ise gidenler oluyormus, yani bayaga toparlaniyorlarmis.. ben henüz ameliyat olmadim, ama az cok bilgiliyim bu sayfa sayesinde :) Ameliyattan 3 gün sonra tamponlar (kullanilmis ise) cikiyor, 8-10 gün sonra da alci cikiyormus .. umarim az da olsa yardimci olabilmisimdir :)
çok teşekkür ederim ilgin için :) inşallah herşey istediğimiz ve dileğimiz gibi olur bende yeni üyeyim burası güzel bir çok şeyi öğrenmiş oluyoruz valla
Kantoron yagi ne bilmiyorum, hic duymadim da, ama arnica kremi ödemlere cok iyi geliyor diye duydum/okudum .. bide bol bol bitki cayi tüketmeniz de yararli olacaktir :))
valla hepsi fasa fiso diye düsünüorm amelyttan once 2 tane arnica krem aldım 4 gun oncesınden basladım amelyttan sonra dakka baası arnicayı yedırdım gece gunduz yuzumeiçmedgm bitki cayı kalmadı ama 7 8 günde anca sisler indi morluklarda sarılık seklınde var hala yani 10 gün ceklcek kaçarı yok
valla hepsi fasa fiso diye düsünüorm amelyttan once 2 tane arnica krem aldım 4 gun oncesınden basladım amelyttan sonra dakka baası arnicayı yedırdım gece gunduz yuzumeiçmedgm bitki cayı kalmadı ama 7 8 günde anca sisler indi morluklarda sarılık seklınde var hala yani 10 gün ceklcek kaçarı yok
Wallah orasini bilemem canim, ben okuduklarimi söyledim sadeceHenüz kendim uygulayamadigim icin bisey diyemeyecegim, ama belki bu kisiye göre degisen bir durum da olabilir diye düsünüyorum .. Cünkü bayaga etkisini gören oldugunu da okumustum ayni bu sayfada :) yok illa 10 gün cekecegiz diye bisey varsa da cekeriz, ne olacak Bu arada burnusuna BAYILDIM!! Hayirli ugurlu olsuuun, güzel burunlu günler diliyorum :)) darisi basimaaa
saol canım vallahı amelytta hıcbı sey yok ıgne vurdurmak bıle on kat daha zor dusunama amelyt sorası sabır ıstıo sabırsız bırı olmasın 7 8 gün o mor surat ınsanın pskolojısnı bozuo sonrasında da sis bi burun =) ama makyajla kapanıo o sısler. tesekkrler ederm sennkı daha guzel olsn
Gercektenmimakyajla kapaniyorsa o sorunu da cözdük sayilir ozaman :)) Ay Insallah yaa... en büyük korkum güzel olmamasi ve hayal kirikligina ugramam zaten.. ama nedense doktoruma güveniyorum ve güzel olacagina inaniyorum :))
lindsaylohan senin doktorunun ismi ne birde nerde istanbuldamı
ne topuk dikeni ya emre ilhan bizim hastalarda topuk ağrısı oluyo dedi yanıma geldiğinde biraz konuşmalarına dikkat edermisin yalan sölicek halim yok yardım etmeye çalışıyorum ameliyat olanlara
her halükarda önceki burundan güzel oluo cnkü adı üstünde estetik :) o yuzden endıselenme hıc
hahahaa topuk agrısı nedır ya bu doktorlar burun amelytımı yapıo ayak amelytımı cozemedm smdıben uyandgmda hiçbiryerim agrımıodu sızım bile olmadı onu geç mide bulantısı baş agrısı diş agrısı hiçbirini yaşamadm anestezi uzmanım ve doktorum saolsn =)
bende rinoplasti olacağım bana doktor önerirmisiniz. tek sıkıntım kısıtlı bir bütçem var sizce neyapmalıyım?
(2.500-2.750 arası)
bende rinoplasti olacağım bana doktor önerirmisiniz. tek sıkıntım kısıtlı bir bütçem var sizce neyapmalıyım?
(2.500-2.750 arası)
kısıtlı bütçe dedıgın ne kadar mesela ona göre bı şey soyleyelm *
bende ilk defa öyle bisey duyuyorum.. umarim bende senin gibi kolay geciririm bu süreci yaa.. canim biraz tatlidir dahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?