doktorum hazır beni bekliyor bu ay sonu olmayı planlıyorum izinlerimi ayarlamam lazım olmazsam şubat ortası kesin olucam yaza kadar bir an önce olmak istiyorum bakalım hayırlısı inşallah
Kızlaaaarrrrr o kadar mutluyum kiibugün bi özel hastaneye gittim tanıdık bi doktor var. Giderken dedi ki eğer burnunda bi sorun yoksa sadece estetik amaçlı olmak istiyorsan üzgünüm ama babana açık açık söylerim ama onu ikna etmek konusunda sana yardımcı olabilirim onunla konuşurum dedi. Ama ben zaten bi sorun yoksa hiç konuyu açmazdım bile çünkü babamın asla estetik kabul etmiceğini biliyorum. Neyse gittik muayene oldum dedi ki sürprizim var burnunda kemik eğriliği var kanala baskı yapıyo. Bu durumda olan hasta zaten estetik olmak zorunda. Bana da gösterdi eğriliği. Artık babana rahatça açıklayabilirim çünkü bi sorun var burnunda dedi. Nasıl havalara uçtum bilemezsiniz ameliyat sonrası ilaçları yazdı, aldım bile hemen. Gerçi daha babamla konuşmadım ama hayır diyeceğini pek sanmıyorum yani inşallah demez :) okulum bu Pazartesi açılıyo. Diyorum ki hemen oluyim ameliyat çünkü ilk hafta okula gidemicemdn dolayı ilk hafta pek bişey kaçırmam derslerden. O yüzden tarih yakın galiba inşallah
hadi gözün aydın :)) ameliyatı kime olmayı düşünüyosun
Babam izin verdiiiiiiiii
Inan konu hakkinda hic fikrim yok genel anestezi ile yapiyor kendisi..ama genel anestezi daha iyi degilmi sen uyaninca hersey bitmis olucak :)
yok canım ya ben lokal istiyorum. :) koydum kafaya, ikisinide çok araştırdım .lokal olsun istiyorum bilincim yerinde olsun istiyorum kısaca o genel nesteziye güvenmiyorum :)
yok canım ya ben lokal istiyorum. :) koydum kafaya, ikisinide çok araştırdım .lokal olsun istiyorum bilincim yerinde olsun istiyorum kısaca o genel nesteziye güvenmiyorum :)
Lokal ile zaman gecmek bilmezkibide dayanir misin ki o duruma? herseyi görüyor oluyorsun sonucta? ne bileyim, ben olsam korkardim :))
bu sekılde amelıyat eden bı doktor oldugunu sanmıyorum. Sonucta eger kemık kırılcaksa torpulenme ıslemı yapılacaksa hastanın gozlerı acıkken yapılmaz heralde ama cokta anlamadıgım ıcın yorum yapmayayım
Benım sımdı aklıma takılan morarma ve sısmeler cok olmasın dıye o Arnıca ısımlı kremı alayımmı ? Yoksa kantoron yagımı kullanayım hangısı daha etkılıdır kı bılen varmııııı ?
Kantoron yagi ne bilmiyorum, hic duymadim da, ama arnica kremi ödemlere cok iyi geliyor diye duydum/okudum .. bide bol bol bitki cayi tüketmeniz de yararli olacaktir :))
ameliyat olanlara geçmiş olsun bu arada bende ameliyat olmaya karar verdim ay sonunda ama doktorda kararsızım ankarada yaşıyorum bir arkadaşım olmuştu dr fikret ileriye ameliyat gayet başarılı ama yinede insan korkuyor sizin önerceğiniz doktor varmı ankarada birde merak ettiğim bişey var ameliyattan sonra topralnam süreci kaç hafta yani bantların çıkması felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?