Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

benim uzun sürdüğü için normalmiş zaten ilk iki gün böyle birşey yaşadım sonra iyiydim ama sonuca değdi tam istediğim gibi bi burun yaptı sağolsun emre bey

uzunda sürse ilkkez böyle bi şey duydum bizm amelytlarda 3 saatten asagı surmedı arkdslarla ama hiç böyle bi şey yaşamadık ilginç :/

Evet normal öyle birşey ameliyat uzun sürmüşse o topuga baskı yapmıştır altına sert yastık koymuşlar herhalde :S bende ameliyatda çalıştığım için biliyorum bazen oluyor öyle şeyler ameliyat cok uzun surduyse malesef engelliyemiyoruz ... corapdan olduğunu sanmıyorum çünkü o çoraplar kan pıhtısı oluşmasını diye giydiriliyor yani aslında ağrı yapmaması lazım ...

Masallah!! Bayaga iyi gecmis ameliyatin desene.. Allah bizede ayni kolayligi nasip eder Insallah :)) ya ben bazen ne düsünüyorum biliyormusun haha komik ama ya bayiltilamazsam diye düsündügüm oluyor

Ay o bayıltılamazsam ve canım acır diye menisküs ameliyatı olacakken ameliyathaneden kaçtığım an aklıma geldi Ben ameliyathaneden kaçmaya başlayınca bütün hemşireler ve doktorlar arkamdan beni yakalamaya çalışıyorlar tabi herkesde bize bakıyodu Bir iğne vurmuşlardı düşerim diye peşimde koşuşturuyorlardı en sonunda beni yakalayıp bir odaya oturttular.Tabi üzerimde ameliyat önlüğü bir gece öncedende serum yemiştim falan neden kaçıyorsun dediler korkuyorum dedim peki tamam istemiyorsan olmazsın ama çok küçük bir operasyon dediler beni ikna etme çalıştılar ama ben yermiyim Olmak istemiyorum dedim vazgeçtiğime dair bir kağıt imzallattılar gittim üzerimi giydim.Küçük bir ilçedeydim hastanede adımı kaçak kız taktılar Doktorlar ve hemşiler beni görünce kaçak kız geldi diyorlardı Ama iyiki olmamışım çünkü menisküsüm kendi kendine iyileşti turp gibi oldum maşallah Şimdide burun estetiği olmak istiyorum ama korkudan öleceğim ya bayılmazsam diye.Yada odada bayıltıp ameliyathane götürsünler onada razıyım.Ben bu korkumu nasıl yenicem kızlar yardımmm :18::18::18:

Son düzenleme:

ay sende bi alemsin haa hahahaha.. nasil bir macera bu Wallah ben bayilacagima dair inanamiyorum nedense, ama bayiltilmak istiyorum .. hayatimda hic denemedim, nasil bisey cok merak ediyorum benim bir arkadasim narkozdan bayaga sacmalamis, doktor ve hemsireler ona bayaga gülmüsler diye biliyorum .. Umarim ben o duruma gelmem, sonra cok utanirim yaa :))

Valla hayatımda hiç unutamayacağım bir macera oldu gerçekten Bende daha önce burunda kemik eğriliği yüzünden lokal anestezi ile ameliyat olmuştum katır kutur sesler geliodu ama hiç acı yoktu.Nedense genel anesteziden korkuyorum bayılmayacakmışım gibi geliyor.Evet narkozun etkisi geçince biraz saçmalamalar oluyormuş.Geçen yıl eşim ameliyat olmuştu odaya getirdiler ayılmak üzereyken doktorlara bağırıyordu bayıltacaksanız adam gibi bayıltın ben daha bayılmadım diye aslında ameliyat çoktan bitmişti Ben birde abuk sabuk şeyler konuşurum diyede korkuyorum :18: Aslında ameliyat olan kızlar ayılma süresinde neler demişler ne yapmışlar bunlarıda belirtirseler biz gibi korkaklara cesaret vermiş olurlar

nasil dayanabildin o seslere yaa? ben yapamazdim.. cok komik hikayeler var yaa tam 10 gün sonra ameliyat oluyorum Allahin izniyle.. coook heycanliyiiiiiiim :))

nasil dayanabildin o seslere yaa? ben yapamazdim.. cok komik hikayeler var yaa tam 10 gün sonra ameliyat oluyorum Allahin izniyle.. coook heycanliyiiiiiiim :))

Valla ne bileyim acemilik diyelim 18 yaşındaydım cahildim Ay ne güzel karar verdin demekki canım inşallah istediğin gibi geçer ameliyatın.Bu arada hangi doktora olacaksın ve fiyat olarak ne dediler canım.:26:

Valla ne bileyim acemilik diyelim 18 yaşındaydım cahildim Ay ne güzel karar verdin demekki canım inşallah istediğin gibi geçer ameliyatın.Bu arada hangi doktora olacaksın ve fiyat olarak ne dediler canım.:26:

evet bende sonunda karar verdim canim :)) Insallah yaa, nedense doktoruma cok güveniyorum henüz görüsmüs olmasamda onunla yüz yüze :) Doktorum Baris Cakir .. Fiyat olarak 7500 tl dediler..

evet bende sonunda karar verdim canim :)) Insallah yaa, nedense doktoruma cok güveniyorum henüz görüsmüs olmasamda onunla yüz yüze :) Doktorum Baris Cakir .. Fiyat olarak 7500 tl dediler..

Doğru tercih yapmışsın çokta iyi yapmışsın canım.Ay sen 10 gün sonra olacağım dedim ben kendim olcakmışım gibi hissettim valla kalbim küt küt attı Şimdiki burnunu yan profilden çekmeyi unutma şekerim öncesi ve sonrası diye paylaşırsın bizle.Allah yar ve yardımcın olsun canım

bende doktora kredi kart şifremi wermişim ne alakaysa hahaha

Hahahaha seninkide komikmiş canım

ayrıca annem dıyorkı sedyeyle odaya getırdıklerınde sanki başbakan gıbıydin başımı kaldırmısım we elımide lambaya işaret edıyomuşum hahahaha ozaman dahada bı koptmuştum tabı ben hatırlamıyorum.sadece amelıyattan çıktığımda çok üşümüştüm acayıp tıtremıstım üzerıme saolsun hemşireler battanıye falan getirip ayağımın altına sıcak su torbası koyup masaj yapmışlardı rabbım razı olsun

Valla ben korkuyorum ayıp birşeyler söylerim diye.O yüzden olacağım zaman odada ben ayılana kadar yanımda eşimden başkasının olmasını istemiyorum tuhafmı olur acaba böyle bir istek:26: Ben ayıldıktan sonra gelsinler odaya

Olur canim :)) burnumu begenirsem paylasirim tabi seve seve :)) Allah hepimize her konuda yar ve yardimci olsun Insallah..

canım odada ayıltmıyolarkı amelıyathanede ayıltıyolar mesela ben hatırlıyorum ismimle uyandırdılar sonrada sağ elini kıpırdat sonra solu dedıler bunları yaptım ama odaya gırerken ne yaptımı hatırlamıyorum.olay amelıyat hanede kopuyor bence

warya bu amelıyathanedekıler ne kopuyodur bılıomusun daha neler neler sölüyolar allah bilsin.neyse ben kredikart şifremle ucuz atlattım bide küfür edenler warmış hahahahah

hahahaha ben acaba ne derim cok merak ediyorum.. videoya almalarini isterim acikcasi, komik bir hatira olarak saklarim

Benim eşimi odaya getirdiklerinde gözler yarım açıktı bir şeyler söylüyordu ama anlamıyorduk yirmi dakka falan sürmüştü onun kendine gelmesi.Bencede millet kimbilir neler söylüyodur ameliyathanede

Benim eşimi odaya getirdiklerinde gözler yarım açıktı bir şeyler söylüyordu ama anlamıyorduk yirmi dakka falan sürmüştü onun kendine gelmesi.Bencede millet kimbilir neler söylüyodur ameliyathanede

bence bilinçaltıyla alakalı.ben çok muzık dınlıyen bırıyım süreklı dınledığım bı radyowar 99.5onu dınlıodum amelıyata gırmeden .sonra amelıyata aldılar damar yolunu açtılar we yawaş yawaş bende sersemlik oldu doktora dedımkı müziğin sesini açsana.gerisini hatırlamıyorum:)))hayal görmüşüm demekki hahahaha amelıyathanede müzik çalmıyo ben 30dk oncesı için konuşuyorum işte bilinç altı. o nedenle amelıyata gırmeden önce küfür etmeyın özel konularınızı paylaşmayın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…