Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

Yok canim turkcen gayet guzel cok iyi de anlatmissin :) ben de seninle ayni fikirdeyim. Arkadaslarimdan cok emre beye olan var cogunda ne topuk agrisi ne bogaz agrisi hicbisey olmadi bu doktorla alakali degil yani her doktorda olabilir cok da normal bisey bu olsun yani sonuc cok iyi olduktan sonra :) ben kompleks yapan arkadaslara cok guluyorum sasiriyorum her doktorun tarzi ayri bir de hersey ortada nedir bi takinti:) her doktorun isine saygi duymak gerekir ben bunu bilir bunu soylerim umarim burnun istedigin gibi olur bizimle de paylas ameliyat sonrasini:)

Tsk ederim canim.. Aynen, sonuc iyi olduktan sonra gerisi önemli degildir bencede.. gecici seylere kafayi åek takmamak lazim.. ve umarim güzel olur benim burnum da yaa :)) dualarinizi eksik etmeyin canlar.. az kaldi :))

korkacak hiçbişi yok inşallah sonuç güzel olur

Tsk ederim canim.. Aynen, sonuc iyi olduktan sonra gerisi önemli degildir bencede.. gecici seylere kafayi åek takmamak lazim.. ve umarim güzel olur benim burnum da yaa :)) dualarinizi eksik etmeyin canlar.. az kaldi :))

Dualarimiz seninleee cok guzel olacakkk sen pozitif dusun ki hersey iyi olsunnn :) nezaman oluyorsun ameliyat?

Bende revizyon olacamm , emre ilhan ile muhammed dilber arasinda gidip geliom, sizce ne yapmaliyim ? x

Onlara ameliyat olmus arkadaslarin resimlerine bakip fikir edinebilirsiniz, ama bence ikisiyle yüzyüze görüsüp konusun, hangisi icinize sinerse ona ameliyatinizi olun :))

18 yaşındayım, burun estetiğini 16 yaşından beri istiyorum, fakat doktorlar sürekli bunun riskli bir durum olduğunu söylediler. Bende bu zamana kadar bekledim. 18 yaşından önce estetik yaptırıp memnun olan var mı aranızda?

Arkadaşlar,

ben iki tecrübe yaşadım burun estetiği hakkında,
birinci tecrübem mutsuzlukla sonuçlandı
daha sonra akıllandım ve iyi bir araştırma sonucunda Op Dr Abdülkadir Göksele ulaştım.Kendisi KKB uzmanı.
Şu anda on ay oldu ona ameliyat olalı.Sonuçtan memnunum burnum hem doğal hem de güzel duruyor.
deviasyonumu da halletti nefes alma problemi yaşardım o da kalktı,
hala doktorum kontrole çağırmakta ve yeni olmuşum gibi durumumu gözlemlemekte.
Bu nedenle kendisine olan minnetimi memnuniyetimi herkese elimden geldiğince anatarak bildirmek istiyorum
kendisiyle mutlaka irtibata geçin görüşün onun sonucunda kime ameliyat olacağınıza karar verin,
muaynanaesi istanbul bağdat caddesinde RİNO İSTANBUL.
TELEFON NUMARASI :0216 302 69 00
ECEHAN BAZLAR referansıyla geldiğinizi belirtebilirsiniz
asla ve asla sonuçtan memnun olacağınızı temin ederim,

Son düzenleme:

Arkadaşım kızma bana AMA yani 0 diyorsun o oran, işte o zman olmuyor, ben kendim görüşmeye gittiğimde uzun bir bekleme odası maceram oldu, yanımda oturan hanımın burnu sargılıydı aman kızım burnunu yaptırma sıkıntın yoksa filan diyip durdu. Kendi alçısı daha çıkmamıştı, memnun musunuz dedim. Kadın anlattı, ilk ameliyatında problemler yaşamış ama Emre Bey hep yaptığı işin arkasında durmuş, revizyon teklif etmiş ve bu ikinci ameliyatıymış Emre İlhan'a. Fakat kadıncağız yine de doktoru için tek kötü söz etmedi. Ha ayrıca kendisi Emre Bey'e, Emre Beyin bir tanıdığı vasıtasıyla ulaşmış (yani yoldan geçerken tabelasını görüp ona ameliyat olmamış, illa ki fazlasıyla özen göstermiştir doktor bey bu hastasına size bana göstereceği ilgiden bir tık daha fazla). "Olacaksan ameliyat; ben tavsiye ederim Emre İlhan'ı ama burun amleiyatı riskli, al bak benim başıma bu geldi" diye anlattı.
Şimdi ben Emre İlhan kötü; çünkü revizyon oranı 0 değil mi diyeyim? Sizler ki tecrübe sahibisiniz, gidip geliyorsunuz, bu işin risklerini illa ki bilmeniz gerek. Okuyanları da bu şekilde sıfır risk gidin yaptırın Emre Bey'e diye yönlendirmek ne kadar doğru bilmiyorum.
Bu işte garanti yok ama en iyilerinden biri Emre İlhan deseniz başım gözüm üstüne.
Topuk ağrısı da amma uzadı yani, benim topuk ağrım oldu, 4 küsür saat ssürdü ameliyatım burnum felaketti çünkü iç dış yıkamaya tabi tutuldu:) Ama ağrı diye kastettiğim uyandığımda hissettiğim bi sızı, tam anlamıyla ayıldığımda ne ağrım ne sızım vardı. Süreci zorlaştıran bir durum değil yani, hiç mi kolunuzu kapıya çarpıp ayy demediniz, bi 10 dakika sızlamadı kolunuz? Aynı o işte.

Son düzenleme:

Revizyon nedir peki? Burnu mu yamulmus ucu mu dusmus ne olmus yani? Bazen burnun kendi tepkimeleri oluyor onu hepimiz biliyoruz kim yaparsa yapsin ucunda kikirdar buyuyebiliyor mesela bu durumda doktorunun arkanda durup yardimci olmasi cok onemli ama oda revizyon olmuyor yarim saatlik 45dk lik bisey :) benim kastettigim mesela emre beye ameliyat olup burnunun yamulmasi ucunun dusmesi asitmetrik olmasi gibi ciddi durumlar yani. Hepimizde ufak tefek sorunlar olabilir ben demiyorumki olmaz :) ben daha ameliyat olmadim bile ama cok fazla bilgiye sahibim yillardir arastiriyorum deli gibi. Doktorlarin kendileri bile garanti vermiyor burun bu kisiden kisiye degisir vucudun verdigi tepki iyilesme suresi ve iyilesme sekli bile degisir orda yanlis anlasilma olmasin :) madem siz rahatsiz oldunuz o zaman soyle diyelim bu forumda ove ove bitirilemeyen cogu doktordan daha iyi hem isinde iyi hemde guleryuzlu ve hastasinin hep arkasinda cok sahit oldum o yuzden tercihim emre beyden yana oldu herkesin kendi tercihi kimseye neden ona oldun demem ben isterimki herkes istedigi gibi bir buruna sahip olsun onun icin ugrasiyoruz hepimiz.

Aksini iddia etmedim. Ama bunlar da revizyon işte. Kadının derdini hatırlamıyorum, aslında hatırlıyorum da aklımın ermediği bir sebep söylemişti ondan tereddütlüyüm doğru aktaramamak konusunda. Kemik çıktı demişti bi tarafından. Nasıl çıkıyor nere çıkıyor çok bir fikrim yok:)
Ne olduğu da önemli değil benim açımdan, doktor özellikle kötü değil, özellikle çok güzel bir burun yapmak istemiştir ama kumaşla da alakalı bir durum.. Olmayabiliyor bazen. Önemli olan bu durumu göze alıp ona rağmen ameliyat olmak.

Revizyon burnu yeniden yapilandirmak insa etmektir :) rotus ayri revizyon ayri bisey :) her doktorun rotus ihtimali olabilir kikirdak buyur belki bi tarafin sisi orantisiz iner sizin de bahsettiginiz gibi kumasla alakali bu :) bu ameliyati olacak her arkadas kime olursa olsun %5 de olsa bu riskleri bilerek oluyordur zaten hic kimse asla rotus bile olmaz diyemezki zaten :) ama revizyon apayri bisey:) ben de her riskin herseyin farkindayim ama kiyaslama yapinca da daha iyisinde basarilisinda olmayi tercih ederim.

Bi tanidigim 17 yasinda olmustu 7 8 ay oldu sanirim olali cok memnun sorun yasamadi su ana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…