Emre bey de güzel burunlar yapiyor, dogru.. ama herkesin tarzi yinede farklidir.. Ben mesela Muhammed Dilber, Emre Ilhan ve Baris Cakir'in yaptigi burunlari begeniyorum her nekadar tarzlari farkli olsada.. benim galiba üstünde durdugum tam böyle olsun dedigim bi tarzim yok, yeterki güzel olan, yüze yakisan bi burun olmasi yeterdir benim icin :) ben doktor olarak Baris Cakir'i sectim, kendime daha yakin buluyorum onu cünkü :)) doktorlari bence "kötülemek" haddimizi asar, sonucta onca yil onca emek vermisler bu meslek icin, saygi duymak gerek.. yaptiklari is de kolay degil sonucta .. kimileri bazi komplkasyonlar yasayabiliyor, ki her doktor her ameliyati herzaman süper yapamazki .. sonucta onlar da insanlar, onlar da hatalar yapabiliyorlar ara sira, okadar da sik olmasa .. önemli olan doktorun ameliyattan sonra da ilgili olmasi ve bu yanlislari düzeltme isteginde olmasidir.. Ve bencede önemli olan topuk agrisi, bilmem su agrisi bu agrisi degildir, önemli olan iyi bir sonucla karsilasmaktir ve doktorunun her ne olursa olsun ilgili olmasidir.. hastasina güven vermesidir.. Kimse kimseyi kirmasin burda, herkesin karari kendine, herkesin agrisi sizisi kendine ve herkesin burnusu kendineyasadiklarimizi özgürce paylasabilelim, birbirimize saygi duyalim :)
Bu arada türkcem biraz kit olabilir, yanlis anlasilmak istemem :)) simdiden yanlis bisey dediysem kusuruma bakmayin demek istiyorum :))
Yok canim turkcen gayet guzel cok iyi de anlatmissin :) ben de seninle ayni fikirdeyim. Arkadaslarimdan cok emre beye olan var cogunda ne topuk agrisi ne bogaz agrisi hicbisey olmadi bu doktorla alakali degil yani her doktorda olabilir cok da normal bisey bu olsun yani sonuc cok iyi olduktan sonra :) ben kompleks yapan arkadaslara cok guluyorum sasiriyorum her doktorun tarzi ayri bir de hersey ortada nedir bi takinti:) her doktorun isine saygi duymak gerekir ben bunu bilir bunu soylerim umarim burnun istedigin gibi olur bizimle de paylas ameliyat sonrasini:)
Ben yakin bir zamanda (2 hafta sonra) burun estetigi yaptiracagim ama henüz tasarim yaptirmadim.. Istanbul'a öngörüsmeye gidince (ameliyattan 1 gün önce) tasarimi yaptirip karar verecegim.. Baris Cakir hakkinda Burun Estetigi konusunda düsüncelerinizi (ve varsa resimlerinizi) paylasirsaniz cok sevinirim :) Motive edersiniz beni belki, biraz korkuyorumda :)
Tsk ederim canim.. Aynen, sonuc iyi olduktan sonra gerisi önemli degildir bencede.. gecici seylere kafayi åek takmamak lazim.. ve umarim güzel olur benim burnum da yaa :)) dualarinizi eksik etmeyin canlar.. az kaldi :))
korkacak hiçbişi yok inşallah sonuç güzel olur
Dualarimiz seninleee cok guzel olacakkk sen pozitif dusun ki hersey iyi olsunnn :) nezaman oluyorsun ameliyat?
Bende revizyon olacamm , emre ilhan ile muhammed dilber arasinda gidip geliom, sizce ne yapmaliyim ? x
cok sagol canim :)) pozitif düsünüyorum .. umarim hayalkirikligina ugramam :) 19 subat oluyorum Allah'in izniyle..
Kesinlikle size katiliyorum herkes kendi burnuyla ve doktoruyla ilgilenmeli cok ayip boyle seyler insan altinda baska seyler ariyor diger turlu:) goz var nizam var :) benim cok arkadasim ameliyat oldu gerek emre beye gerek o bahsedilen doktorlara :) kiminde topuk agrisi oldu kiminde olmadi bu doktorla alakali degil yani :) madem emre beyle alakali konusuldu soyle soyliyim cok yakin zamanda tanidigim oldu 4bucuk saat surdu ameliyati ne topuk agrisi ne ba agrisi hic birsey olmadi uyudu uyandi sanki :) sonuc zaten mukemmel tartisilmaz bile :) onemli olan topuk agrisi bas agrisi degil onlar zaten gecici cogu doktorun revizyon orani var hepsini gordum:) ama emre beyin sifir:) emre beye olup da tekrar yaptiran hic gormedim duymadim yillardir arastiriyorum:)bozulan burunlari yapiyor hatta:)bende tercihimi emre beyden yana kullandim yakinda olacagim :) butun doktorlarla gorustum ama kesinlikle emre bey tereddut bile etmeden soyleyebilirim :) o yuzden hic gerek yok polemige hersey ortada zaten :) emre beyin hastalarinda zaten polemik yok diger arkadaslara da bunu tavsiye ederim
Arkadaşım kızma bana AMA yani 0 diyorsun o oran, işte o zman olmuyor, ben kendim görüşmeye gittiğimde uzun bir bekleme odası maceram oldu, yanımda oturan hanımın burnu sargılıydı aman kızım burnunu yaptırma sıkıntın yoksa filan diyip durdu. Kendi alçısı daha çıkmamıştı, memnun musunuz dedim. Kadın anlattı, ilk ameliyatında problemler yaşamış ama Emre Bey hep yaptığı işin arkasında durmuş, revizyon teklif etmiş ve bu ikinci ameliyatıymış Emre İlhan'a. Fakat kadıncağız yine de doktoru için tek kötü söz etmedi. Ha ayrıca kendisi Emre Bey'e, Emre Beyin bir tanıdığı vasıtasıyla ulaşmış (yani yoldan geçerken tabelasını görüp ona ameliyat olmamış, illa ki fazlasıyla özen göstermiştir doktor bey bu hastasına size bana göstereceği ilgiden bir tık daha fazla). "Olacaksan ameliyat; ben tavsiye ederim Emre İlhan'ı ama burun amleiyatı riskli, al bak benim başıma bu geldi" diye anlattı.
Şimdi ben Emre İlhan kötü; çünkü revizyon oranı 0 değil mi diyeyim? Sizler ki tecrübe sahibisiniz, gidip geliyorsunuz, bu işin risklerini illa ki bilmeniz gerek. Okuyanları da bu şekilde sıfır risk gidin yaptırın Emre Bey'e diye yönlendirmek ne kadar doğru bilmiyorum.
Bu işte garanti yok ama en iyilerinden biri Emre İlhan deseniz başım gözüm üstüne.
Topuk ağrısı da amma uzadı yani, benim topuk ağrım oldu, 4 küsür saat ssürdü ameliyatım burnum felaketti çünkü iç dış yıkamaya tabi tutuldu:) Ama ağrı diye kastettiğim uyandığımda hissettiğim bi sızı, tam anlamıyla ayıldığımda ne ağrım ne sızım vardı. Süreci zorlaştıran bir durum değil yani, hiç mi kolunuzu kapıya çarpıp ayy demediniz, bi 10 dakika sızlamadı kolunuz? Aynı o işte.
Aksini iddia etmedim. Ama bunlar da revizyon işte. Kadının derdini hatırlamıyorum, aslında hatırlıyorum da aklımın ermediği bir sebep söylemişti ondan tereddütlüyüm doğru aktaramamak konusunda. Kemik çıktı demişti bi tarafından. Nasıl çıkıyor nere çıkıyor çok bir fikrim yok:)
Ne olduğu da önemli değil benim açımdan, doktor özellikle kötü değil, özellikle çok güzel bir burun yapmak istemiştir ama kumaşla da alakalı bir durum.. Olmayabiliyor bazen. Önemli olan bu durumu göze alıp ona rağmen ameliyat olmak.
Simdiden gecmis olsun, umarim diledigin buruna kavusursun bizimle de sonucu paylasirsin :))
18 yaşındayım, burun estetiğini 16 yaşından beri istiyorum, fakat doktorlar sürekli bunun riskli bir durum olduğunu söylediler. Bende bu zamana kadar bekledim. 18 yaşından önce estetik yaptırıp memnun olan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?