Hadi bakalm.aramizda 4gun varmis ben sana deneyim ve izlenimlerimi yazarim sisliklerden onumu gorebilirsem tabi)
arkadaşlar siteye yeni üye oldum antalyada yaşıyorum.burnumdan ve göz kapağımdan ameliyat olmak istiyorum.eylül ayında evleneceğim.bir an önce iyi bir doktor bulmam gerek.doktor tavsiye edecek kişiler var mı birde ameliyat fiyatlarını öğrenmek istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim
abdülkadir göksel bey derim kendisi kbb uzmanı ikinci ameliyatımı on ay önce kendisine oldum central hospital da oldum 6,5 milyar ödedimçok memnum kaldım deviasyon sorunumda vardı o da halloldu.şaşkınbakkal da muaynanesi,asistanından randevu alıp görüşebilirsin 0216 302 69 00arkadaşlar siteye yeni üye oldum antalyada yaşıyorum.burnumdan ve göz kapağımdan ameliyat olmak istiyorum.eylül ayında evleneceğim.bir an önce iyi bir doktor bulmam gerek.doktor tavsiye edecek kişiler var mı birde ameliyat fiyatlarını öğrenmek istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim
abdülkadir göksel bey derim kendisi kbb uzmanı ikinci ameliyatımı on ay önce kendisine oldum central hospital da oldum 6,5 milyar ödedimçok memnum kaldım deviasyon sorunumda vardı o da halloldu.şaşkınbakkal da muaynanesi,asistanından randevu alıp görüşebilirsin 0216 302 69 00
ecehan bazlar referansıyla geldim diyebilirsin,
Sevgiler
o hataydaki doktor degilmiydi ?
Ben yakin bir zamanda (2 hafta sonra) burun estetigi yaptiracagim ama henüz tasarim yaptirmadim.. Istanbul'a öngörüsmeye gidince (ameliyattan 1 gün önce) tasarimi yaptirip karar verecegim.. Baris Cakir hakkinda Burun Estetigi konusunda düsüncelerinizi (ve varsa resimlerinizi) paylasirsaniz cok sevinirim :) Motive edersiniz beni belki, biraz korkuyorumda :)
Merhaba, aramiza hosgeldiniz :) Sana tavsiyem 3 doktor olacaktir .. onlarla görüsüp karar ver derim .. hangisi icinize sinerse ona olursunuz :) Baris Cakir, Muhammet Dilber ve Emre Ilhan .. Benim düsüncem bunlardan yana, isterseniz onlara ameliyat olmus kisilerin resimlerine bakip hangisi sizin istediginiz burun tarzina yakinsa onunla görüsürsünüz .. fiyat konusunda sadece Baris Cakir'in fiyatini blliyorum burun estetiginde :) simdiki fiyati 7500 tl. ama yinede asistanini arayip görüsürseniz daha net bisey söyleyebilir size ..
abdülkadir göksel bey derim kendisi kbb uzmanı ikinci ameliyatımı on ay önce kendisine oldum central hospital da oldum 6,5 milyar ödedimçok memnum kaldım deviasyon sorunumda vardı o da halloldu.şaşkınbakkal da muaynanesi,asistanından randevu alıp görüşebilirsin 0216 302 69 00
ecehan bazlar referansıyla geldim diyebilirsin,
Sevgiler
simdiden size gecmis olsun diliyorum ,ve insallah istedigin ve hayel ettigin sonuca olusursun.allahin iziniyle insallah cok guzel olur .bol sanslar.xx
Hb :)
Tavsiyelerin icin oncelikle tesekkur ederim.bu soylediginiz doktorlar antalyada mi? ben iki ameliyat olmayi dusunuyorum.ne yazik ki soylediginiz ucret benim icin cok yuksek(
slm arkadaşlar istanbulda olacaklar fiyatlarıda yazabilirlermi lütfen
slm arkadaşlar istanbulda olacaklar fiyatlarıda yazabilirlermi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?