Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

arkadaşlar siteye yeni üye oldum antalyada yaşıyorum.burnumdan ve göz kapağımdan ameliyat olmak istiyorum.eylül ayında evleneceğim.bir an önce iyi bir doktor bulmam gerek.doktor tavsiye edecek kişiler var mı birde ameliyat fiyatlarını öğrenmek istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba, aramiza hosgeldiniz :) Sana tavsiyem 3 doktor olacaktir .. onlarla görüsüp karar ver derim .. hangisi icinize sinerse ona olursunuz :) Baris Cakir, Muhammet Dilber ve Emre Ilhan .. Benim düsüncem bunlardan yana, isterseniz onlara ameliyat olmus kisilerin resimlerine bakip hangisi sizin istediginiz burun tarzina yakinsa onunla görüsürsünüz .. fiyat konusunda sadece Baris Cakir'in fiyatini blliyorum burun estetiginde :) simdiki fiyati 7500 tl. ama yinede asistanini arayip görüsürseniz daha net bisey söyleyebilir size ..

Son düzenleme:
ben abdülkadir göksele ameliyat oldum resimlerime bakabilirsiniz,
ben deabdülkadir göksel derim geçen sene 6,5 milyara oldum çok da memnunum,

abdülkadir göksel bey derim kendisi kbb uzmanı ikinci ameliyatımı on ay önce kendisine oldum central hospital da oldum 6,5 milyar ödedimçok memnum kaldım deviasyon sorunumda vardı o da halloldu.şaşkınbakkal da muaynanesi,asistanından randevu alıp görüşebilirsin 0216 302 69 00
ecehan bazlar referansıyla geldim diyebilirsin,

Sevgiler

Ecemali, ben senin fotoğraflarını Abdulkadir Göksel'in facebook sayfasında da gördüm. Ve çok beğendim. Sen kendisinin ismini vermeden önce de kendisinin iyi bir doktor olduğuna dair duyumlarım olmuştu ancak yanlış anlamazsan bir eleştiride bulunacağım. Sen her yerde kendisinin iletişim bilgilerini bu şekilde paylaşınca sanki reklam yapıyormuşsun gibi duruyor ve bu da doktorunun saygınlığını zedeliyor benim kanaatim. Karar senin tabii ki de. Eminim benim gibi düşünen başkaları da vardır..

ahhh kızlar ahh bende cumartesi olacağım korkuyorumm ya köt olursa diye ama doktoruma çok güveniyorum.gatada selçuk ışık çok deneyimli.ameliyat olcak bütün kızlar inşallh istediğimiz gibi olur herşey heycanlıyım:))bu arada selçuk hocaya ameliyat olan varsa yazabilirse bana sevinirim.

simdiden size gecmis olsun diliyorum ,ve insallah istedigin ve hayel ettigin sonuca olusursun.allahin iziniyle insallah cok guzel olur .bol sanslar.xx

Hb :)
Tavsiyelerin icin oncelikle tesekkur ederim.bu soylediginiz doktorlar antalyada mi? ben iki ameliyat olmayi dusunuyorum.ne yazik ki soylediginiz ucret benim icin cok yuksek (

istanbula gelme ihtimalim olur mu bilmiyorum ama ben biraz daha uygun fiyatlar düşünüyorum.yani doktor çok iyi olsada benim hesabıma uymadıktan sonra ameliyat olamam.

Hb :)
Tavsiyelerin icin oncelikle tesekkur ederim.bu soylediginiz doktorlar antalyada mi? ben iki ameliyat olmayi dusunuyorum.ne yazik ki soylediginiz ucret benim icin cok yuksek (

Yok Istanbuldalar.. Anliyorum, umarim daha düsük fiyata yapanini bulursun ve ayni anda istedigin buruna kavusursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…