Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

Merhaba,

Bende 12 Marta Emre Ilhanda amelyat olcam..
cok fazla heycanliyim sonuc icin..
bu tarihlerde amelyat olan hastalar varmi?

ayy bende 12 martta amelyat olcam Emre beyde.. cok heycanliyim.
Bu arada amelyat oldunmu bilmiorum ama simdiden cok gecmis olsun ve umarim istedigin gibi olur.

Evet dogru.. banada mart icin 6000 tl nisandan itibaren 6800 dediler.

bende son anca faydalanabilcem 6000 tlden :))

Canim ameliyat olmussundur sen simdi, nasil gecti? memnun musun? :)

canım ameliyat oldum ama siteyi kullanmayı cok bılmedıgım için cevap yazamamıstım albumde fotograflarım var bakabılırsınız hatta oncesı sonrası konu baslıgındada paylasım yaptım ben cok memnunum bakalım siz begenecekmisiniz :)

Benimde 7 Mart ameliyat günüm kızlarrr .. yalnız bekledikçe korku sarıyo içimi en kötüsü ameliyat masasında kalma korkusu abartıyorum belki biraz ama işte buda korku :/

ben oldum bile iki gün önce ve şu an iyi sayılırım :) gözlerim şişti morardi ama hiç korkulacak birşey yok ağrı gerçekten yok sadece ameliyatdan ciktikdan sonra bogazim ağrıdı oda geçti sayilir

bende 7 martta ameliyat oluyorum ve doktoruma çok güveniyorum

arkadaşlar bu ay içinde ameliyat olmak istiyorum ama kafam karışık henüz 1 doktorla görüştüm şekilde konusunda çok fikir sahibi olamadım çünkü resim felan yapma ile burunyapma arasında fark var deyip örenk bir çalışma yapmadık.. o yuzden tedirgin oldum tavsiye edeceğiniz doktor varmı? istenbul ile için...??

Veeee sonunda ameliyatimi oldum, alcim cikti ve Danimarka'ya evime döndüm :)) resim eklemek istiyorum ama nasil oluyor bilmiyorum kizlar .. yardimci olursaniz simdiki halimi görmüs olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…