arkadaşlar bu ay içinde ameliyat olmak istiyorum ama kafam karışık henüz 1 doktorla görüştüm şekilde konusunda çok fikir sahibi olamadım çünkü resim felan yapma ile burunyapma arasında fark var deyip örenk bir çalışma yapmadık.. o yuzden tedirgin oldum tavsiye edeceğiniz doktor varmı? istenbul ile için...??
. Ayyy cok güzel olmuş geçmiş olsun :) bende eve döndüğümde eklicem fotolari
. Iyiyim ben herşey cok güzel geçti :) biraz sabırlı olmalıyım kalın derili olduğum için oturması uzun sürecek ama şiş haliyle bile sevdim burnumu :)
benimde burnumda kırık var yaptırmayı düşünüyorum düşünürken bile korku heyecen basıyo((
mayıs da izne çıkıyorum ve ameliyat olucam fakat 3 dr bırını tercih etmeliyim artıkmuhammet dilber, bahadır imer. hüseyin altun uffffff karar veremiyorum
hangi mevsim daha uygun burun ameliyatı için ?
her mevsim uygun bence ben ilk amelıyatımı yazın ikinci amelıyatımı kısın oldum kişi için rahatlık açısından bi farklılığı yok :)
kışın daha uygun diye biliyorum ben öyle duymuştum
ben o kadar çok korkuyordum ki yaklaşık 4 sene erteledim :) önemli olan doktorunun içine sinmesi. ameliyattan korkma hiç; çünkü korktuğum kadar yokmuş :) ağrı falan olmuıyo zaten. uyucan uyancan tatattataamm yeni burnun :)) ben 11. günümdeyim şu anda bir sorun yaşamadım çok şükür, umarım böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?