Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

Benim tavsiye edebilecegim doktor kendi doktorum (Baris Cakir) olabilir anca, cunku kendim onda ameliyat oldum ve cok memnunum simdilik :)) ama illa kendi doktorumdan baskalarini da tavsiye etmemi istersen Muhammet Dilber ve Emre Ilhan derim .. bence bu saydigim doktorlarla görüs ve kendin sec kimde ameliyat olmak istedigini :)) bol sanslar simdiden .

ayın 6sında oluyorum ben de ameliyaaat 2 günden itibaren hergün foto koyucam gelişmeleri görebilelim diyee...yeni ameliyat olan var mı aranızda başka paylaşım yapalım fotolarıı beni korku sardı çünküüü nasıl bişi olacak die..sadece burun ucu ameliyatı yapılacagı için tasarım yapmadı dr.

. Iyiyim ben herşey cok güzel geçti :) biraz sabırlı olmalıyım kalın derili olduğum için oturması uzun sürecek ama şiş haliyle bile sevdim burnumu :)

iyi olmana sevindim :)) evet kalin derili olanlarin daha sabirli olmasi gerekiyor.. simdiden memnun olman bile iyi, beklemek zor olmayacaktir ozaman :)

benimde burnumda kırık var yaptırmayı düşünüyorum düşünürken bile korku heyecen basıyo ((

mayıs da izne çıkıyorum ve ameliyat olucam fakat 3 dr bırını tercih etmeliyim artık muhammet dilber, bahadır imer. hüseyin altun uffffff karar veremiyorum

mayıs da izne çıkıyorum ve ameliyat olucam fakat 3 dr bırını tercih etmeliyim artık muhammet dilber, bahadır imer. hüseyin altun uffffff karar veremiyorum

Saydiklarindan bi tek Muhammet Dilber'i duydum ben .. gayet güzel burunlar yapiyor :) bence her 3'üyle görüsüp icine sineni sec .. Ben baska doktora oldum, isterseniz albümüme bakabilirsiniz, herkese aciktir ..

Selam kızlar bende yakında burun estetiği olacagım ınsallah. Bu fıkre kendımı ıyıce alıstırdıktan sonra farkettımkı tvde bı cok kısının burnu estetık.burdan takıp ettıgım kadarıylada estetık olanların bakısları bıle degısıyor. Sıvasta yasıyorum ve dr. Mustafa karaca ya muayeneye gıttım. Bakalım sımdı haber beklıyorum...

benim artık rüyalarıma giriyor.henüz kimseyle görüşmedim dr araştırıyorum.size de çok geçmiş olsun kızlar:)

merhaba, bende ikinci operasyonumu geçirmeyi düşünüyorum ama doktor tercihi işin en zor kısmı malum , siz ameliyat olalı 3 seneden fazla olmuş, memnun musunz? Doktorunuza ameliyat sonrası ulaşmanız kolay oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…