Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

Emre ilhan ın muayene ücreti hakkında bilginz var mı?

arkadaşlar 18 marta burun kemigi egriligimden dolayı amaliyat olacam ve estetikde yaptıracam ama cok korkuyorum nasıl olan arkadaşlar cokmu zor birde bugun bişey duydum amaliyat sırasında kemigi kırarken duydukların söylediler dahada bi korktum tecrübeli arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim

arkadaşlar ben 4 gün evvel devülasyona bağlı olarak genel bir estetik yaptırdım burnuma. sorunsuz bir işlem nefes almakta biraz zorlanıyorum yüzümde şişlikler oluştu morluk neredeyse yok gibi. en çok morluklarımın az olmasına sevindim. çünki ağrıdan sızıdan çok morluk ve şişlikler ameliyat sonrasında problem oluyor. biliyorsunuz ki burun ameliyatlarında neredeyse artık tampon kullanılmıyor gerek görülürse slikon tamponla müdahale ediliyor. ben de tampon kullanılmadı. perrşembe günü burnumun üstünde ki alçı alınıcak. sabırsızlıkla bekliyorum. çünki eve hapis olmuş durumdayım. tabi burun estetiği sonucu alabilmek sabır ve zaman isteyen bir süreç. 1 ay sonra bile sonuçla alakalı ne yazsam boş. tam olarak 6 aya ihtiyacımız var. yaptıracak olan arkadaşlar çok hassasta olsanız ağrı duymaktan korkmayın çünki öyle birşey yok. sadece sabırlı olmanız ve bu süreç içinde dikkatli olmanız koruma yapmanız şart. doktorum selçuk kuyubaşı. gelişmelerden sizi haberdar edeceğim..

Son düzenleme:
bende burun ameliyatı olmak istıyorum ama doktora karar veremiyorum istanbulda oturuyorum siz hangi doktorları önerirsiniz

Bende ameliyat olmayı kesin olarak kafaya koydum artık ama sizce 9-10 gün gibi bir süreçte iyileşir mi. Biliyorum iyileşme süresi kişiye ve uygulamaya bağlı ama olan arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

Arkadaşlar uzun zamadır hayalini kurduğum burun estetiği hakkında Emre ilhan a karar verip dün akşam ilk görüşmeyi yaptım.Çok heyecanlı bir süreçti,randevum saat 8 de idi,adres bulmada zorlandık,adresi bulduk arabamızı park edecek otopark bulamadık..derken saat 8:30 oldu :)tabi ben Emre beyin muayene ortamını bilmediğimden nasıl acele ediyorum,neysee kliniğe gittik,birde ne göreyim içerisi anababa günü :)))nasıl kalabalık sıra var...neyse başladık beklemeye o arada ben hastaları inceliyorum,4-5 kişinin burnu bandajlı şekli şemali belli değil...eşim yanımda söylenip duruyor...boşver vazgeç gidelimmmm diye :)))ben orandevuyü alana kadar anam ağlamış gidermiyim hiç :))sussss diyorum arada susuyor :))iki sekreter bayan var,ikiside birbirinden güzel en çok onların burnunu beğeniyorum...bu arada Emre beyi merak ediyorum tabi resimlerdeki gibi mi ? sıcak kanlı mı ?acaba güven verirmi ? diye ...neyse sıra çok yavaş ilerliyor...bu arada yeni hastalar geliyor,gülmemek için kendimi zor tutuyorum...saat 10 olmuş halaa hasta geliyor...sanki devlet hastanesinin acil servisi gibi ...eşime espiriler yapıyorum sabrını taşırmasın diye :)))neyse saat 22:30 oluyor dayanamayıp gidip sekreter asistan bayana rica ediyorum uzak yoldan geldik,eşim sabredemiyor..gibi anlatıyorum...Şimdi sizi alıyorum 5 dakika sonra diyor,ve sıra bize geliyor...Emre beyin odasına girdiğimiz andan itibaren gecenin o saatinde bile pozitif enejisi,ışıl ışıl bakan gözleri ile o güveni hissediyorum kalbimde...anlatmaya başlıyor,burun estetiğinin önemi,hasta memnuniyeti,hastane ve temizlik hakkında özeni vs...zaten kararımı vermişim verdiğim karardan daha da emin oluyorum...beni nasıl buldunuz ?diye soruyor...Kadınlar kulübunde tavsiyeler ve resimler olduğunu söylüyorum.Gülümsüyor...benim kararımın kesin olduğunu biran önce ameliyat olmak istediğimi söylüyorum.En erken Haziranda boşluk olduğunu söylüyor ve günümü alıyorum,ikinci görüşme 13 Nisan tarihinde burda merak ettiğim konu ikinci görüşmede neler yapılacak,ben burnumun ameliyat sonrası halini resim olarak görebilecekmiyim?doktor tasarımı nasıl yapıyor?ve daha sonra ameliyat günü 2 ay sonra doktor ameliyat günü benim tasarımım hakkında konuştuklarımızı kararları nasıl hatırlar?ameliyattan önce bunları görüşüyor musunuz ?ameliyat olanlar bilgi verirse çok sevinirim...

bende gecen sene burun ameliyatı olmuştm.ağrı filan yoktu ama ilk 2 3 ay burnunuza darbe almamanız gerekiyor. ben alçı çıktığı gün burnumun sol tarafına darbe yedim.ve o tarafa doğru biraz eğrilik olştu.aman dikkat edin koruyun bnim gibi üzülmeyin sonra

nihayet bugün ameliyat oldum. alçı konmadı burnuma sadece bantladı. bilen arkadaşlar bi yardım edin ameliyattan çıkar çıkmaz ben burnumu görmüş oldum yani şiş halini mi gördüm yoksa olması gereken halimi bu gözlerimin altı morarmaya şişmeye başladı kaşlarımın arası davul gibi ama burnum normal duruyo :26:

Cok gecmis olsun canim :) yasadiklarin cok normal, bi kac gün sonra gecer marluklar ve sismelerin .. burnunun sis halini görmüs oldun, zamanla dahada inecektir ve kücülecektir :)) doktorun kimdi? alci falan takmadi dedin de, merak ettim :)

simdiden cok gecmis olsun :) korkmana hic gerek yok, ameliyatta hic bisey hissetmiyorsunuz ve duymuyorsunuz .. narkozla tamamen uyuyor oluyorsunuz .. uyandirildiginda bile bi cok seyi unutmus oluyorsun narkozun etkisinden :) bende burun ameliyati oldum ve hic ama HIC bi agri sizi yasamadim :))

Cok gecmis olsun :) gelismelerden haberdar edersin .. ekliyorum seni, resim eklediginde görmek isterim .. Insallah diledigin buruna kavusmussundur :))

Tam olarak iyilesmis olmaz, sislikler olur tabi ama isine, okuluna falan gidebilecek durumda olursun, eger sordugun soru bunun icinse .. doktorun kim ve ne sekilde yapiyor bilmiyorum ama bazi doktorlar alci ciktiktan sonra burnu bantliyor ve bununla da 5 gün gezmen lazim olacak tabi, ama rahatsiz edici bisey degil bence :))

teşekkür ederim güzelim. kemiği kırmadım sadece törpüledim dedi kemer yoktu zaten bende o yüzden alçıya gerek görmemiş tampon falanda koymadı zaten pazar gün dikişleride alacaklar. doktorum Ege Özgentaş.

Anladim canim :)) en yakin zamanda resimlerini bekliyoruz kesinlikle :))

hiçbirşey hissetmiyorsun,narkoz ile bayılman ve ayılman sankş sana 1sn geçmiş gibigeliyor,birincisi doktoruna güveneceksin ve oma inanacaksın,öngörüşmelerde herşeyi doktoruna sormalı ve verdiği cevaplar neticesinde ve yapmış olduğu burunlar sana olumlu referans verir ya da olumsuz.
ben iki kere burun ameliyatı oldum .İlki hüsranla sonuçlandı 3 ayda gövdede çökme oldu,aynı zamanda deviasyonum alınmamıştı kendisi plastik cerrahtı sonra detaylı araştırmaların sonucunda Abdülkadir Göksel Bey ile tanıştım.Kendisi KBB Uzmanı .Hem estetik açıdan kaygımı ona erdirdi hem de nefes alma problemim ortadan kalktı.Yıllardır hatta kendimi bildim bileli ağzım açık uyurum ve bu nedenle sık sık bademcik sorunum ortaya çıkar.1 senedir böyle bir problemim yok,resimlerime de bakabilirsiniz,
Göksel Bey çok iyi bir doktor.

off ben de aynı durumdayım erteleyip durdum ama bu sene kesin karar verdim ve doktor araştırıyorum artık.inşallah ben de sorunsuz bi şekilde atlatırım..

karar vermek zor olablyor ben de çok düşünüodm bir anda karar verdim ve oldum ameliyatımı :)) doktor etkeni çok önemli. bir sürü başlıkta geziniyorum da şanslıyım diyorum. doktorumu önereblrm :))

off ben de aynı durumdayım erteleyip durdum ama bu sene kesin karar verdim ve doktor araştırıyorum artık.inşallah ben de sorunsuz bi şekilde atlatırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…