öncelikle ameliyat olucak tüm arkadşlara gönüllerince burunlar diliyorum..:) ben de ameliyat olmaya kesın kararlıyım yaz ayında olucam fakat doktorlarla görusmeye basladım karar vermeye calısyorum ama arkadas ısın en zor kısmı buymus doktor secım asaması..cem payaslıyla gorstum guven verdı yaptgı burunlar da ıyıydı.muhammet dılberle gorustum o da gayet ıyı gectı burunları da cok begendım..barıs cakırla da gorusucem yakında..emre ılhanla ıse hazıranda randevum var ben hazıran sonu gıbı okullar kapanınca amelıyat olucam..doktor secmını neye gore yapmalıyım gorusmeye gıttgım doktorlarla gayet ılımlı gectı yaptkları burunları da begendım ama karar vermemdekı ayırt edıcı ozellık ne olmalı onu bulamıyorum:???????
öncelikle ameliyat olucak tüm arkadşlara gönüllerince burunlar diliyorum..:) ben de ameliyat olmaya kesın kararlıyım yaz ayında olucam fakat doktorlarla görusmeye basladım karar vermeye calısyorum ama arkadas ısın en zor kısmı buymus doktor secım asaması..cem payaslıyla gorstum guven verdı yaptgı burunlar da ıyıydı.muhammet dılberle gorustum o da gayet ıyı gectı burunları da cok begendım..barıs cakırla da gorusucem yakında..emre ılhanla ıse hazıranda randevum var ben hazıran sonu gıbı okullar kapanınca amelıyat olucam..doktor secmını neye gore yapmalıyım gorusmeye gıttgım doktorlarla gayet ılımlı gectı yaptkları burunları da begendım ama karar vermemdekı ayırt edıcı ozellık ne olmalı onu bulamıyorum:???????
merhaba .. nasil bir burun istedigin önemli .. her doktorun tarzi ayridir .. tarzlarina göre secimini yapabilirsin :))
mrb. arkadaşlar ben ameliyat olalı 3 hafta oldu bugün doktoruma gittim şişliklerin 3te 1 kalmış dedi ama ben yeni burnumdan memnun değilimgülüşüm bile değişti eski halimi özler oldum mimiklerim, gülüşüm eski haline dönecekmi zamanla psikolojim alt üst
kesinlikle sana katılıyorum canım doktorun tarzı çok önemli...mesela kimisi kavisli ve kalkık burunlar yapar öylesini güzel bulur, kimisi düz burun sever,kimisi fazla kalkık sevmez,oyuk sevmez,kimisi tam tersi burun sever vs vs vs.......... kısacası doktorun tarzını iyi anlmak lazım eger resım gösterirse gösterdiği resımlerı dikkatli incelemek lazım..... göstrdiği resımlerden tarzı az çok anlaşilabilir diye düşünüyorum :))............
karar vermek zor olablyor ben de çok düşünüodm bir anda karar verdim ve oldum ameliyatımı :)) doktor etkeni çok önemli. bir sürü başlıkta geziniyorum da şanslıyım diyorum. doktorumu önereblrm :))
daha cok yenisin sende .. benimde bazen burnumdan memnun olmadigim oluyor .. ama bazen de cok begeniyorum .. seklinden mi memnun degilsin? resim eklersen daha da yardimci olabiliriz canim :)
daha yeni katıldım aranıza resim eklemeye çalıştım ama beceremedim :S şeklindende memnun değilim yüzüme hiç gitmediğini düşünüyorum sanırım pişmanlık var bende gülerken bi acayip oluyorum( aynalara bakamaz oldum psikolojim çok bozuldu (
Aramiza hosgeldin ozaman :)) bende henüz tam olarak gülemiyorum ve benim burnum 26 günlük :) gayet normal yani gülünce tuhaf olman .. istersen sana özelden mailimi yazayim ve bana mail olarak at resimlerini de bi göz atayim?
hoşbuldum :) daha hiç foto çekilmedim bu yeni halimleama mailini at gene sen yada başka irtibata gecebileceğimiz bi yer varsa ordada konuşabiliriz
Ben simdilik ne facebook nede baska bisey kullanmadigim icin sadece mail verebilirim canim .. özelden yaziyorum :)
evet özelden yazamıorum mail olarak yazdım ama aldınmı bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?