Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

alışma safası biraz zor oluyor sanıyorum biraz daha sabredin burnunuz dahada güzellesecektir. üzülmeyin

merhaba arkadaşlar-bende ameliyat günü almıştım geçen hafta için-fakat girip olunca ameliyatım iptal etti doktorum...çok heyecanlıyım birazda korkuyorum..yeniden gün alacağım ama korkularım yine oluştu..şu narkozdan çok korkuyorum..doktor burnumu kırmayacak.
törpüleme teknigiyle kemeri alacak.fakat yinede çok korkuyorum..sonuçta narkoz olacağım..

1 Nisan şakası gibi resmen ameliat tarihim kesinleşti ve 1 Nisan'da o masadayım :)
Korkuyorum kızlar özellikle de narkoz olayı düşününce anammm :)

1 Nisan şakası gibi resmen ameliat tarihim kesinleşti ve 1 Nisan'da o masadayım :)
Korkuyorum kızlar özellikle de narkoz olayı düşününce anammm :)

Hangi doktora yaptiracaksiniz acaba bende doktor seçme asamasindayimda.ne kadar güzel doktorunuzada karar vermissiniz randevunuzda tamam sira size yapilacak guzel burnusunuzu beklemek:):):) ve hersey istediginiz gibi olur inşallah:)

ben de ben de :) benim doktor büyğk ihtiamlle Cüneyt özek olucak hayırlısı bakalım.

Ben ameliyat olmak istiyorum ama hem dinen korkuyorum hemde ameliyat sonrasi daha kotu olur diye acaba ameliyat olanlar bana kisa bilgiler verebilir mi zorlu bi surac olur mu

Ben ameliyat olmak istiyorum ama hem dinen korkuyorum hemde ameliyat sonrasi daha kotu olur diye acaba ameliyat olanlar bana kisa bilgiler verebilir mi zorlu bi surac olur mu

mrb cnm bende ilk önceleri dinen sakıncalı buluyordum ve yaptırmayı düşünmüyordum. sonra sağlık sorunlarıyla beraber kemik,et,sinüzit ameliyatı yapılacaktı ve kemik alındıktan sonra çökme olur dedi doktorum o yüzden yaptırdım daha 3-4 gün öncesine kadar çokkk pişmandım gülemiyorsun acı çekiyorsun ,siman çok değişiyor günlerce ağladım.. buradaki arkadaşlar sağolsun daha çok rahatlattı beni 1 ay olmak üzere ve hergün biraz daha şekilleniyor yaşadığın sıkıntılarıda atıyorsun eğer sağlık sorunların yoksa ve burnunda çok kötü değilse yaptırma derim ama burnun seni gerçekten rahatsız ediyorsa her güzelliğin bi sıkıntısı olduğu gibi zorlu süreçleride oluyor cnm :)

cnm merhaba. bende et var kemikte sorun var ve estetik şart görüntü olarak. korkularımı bu site sayesinde bi nebze de olsa aştım. :)

burun estetiği olmak istemenin iki sebebi var bana göre birincisi görüntüden hoşnut olmama,ikincisi nefes alamama gibi fizyolojik sebepler.
ya da hem hoşnut olmamanın yanı sıra sağlık problemleri olanlarda burun estetiği yaptırmak istiyorlar haklı olarak.
burun estetiği olmak,zor bir iş değil,doktorunuz iyi ise,işinde gerçek anlamda uzman ise ne öncesi ne de sonrası herhangi bir komplikasyonlarla karşılaşmıyorsunuz
aslında önemli olan sadece doğru doktor seçimi,
zaten max üç gün sonunda tamponlar alınıyor,tamponlar silikonlu olduğundan derin nefes alamasanızda burnunuzum varlığını hissedebiliyorsunuz,burnunuzu doğru koruduğunuzda sıkıntıda yaşamıyorsunuz
sabırlı olmak gerekiyor çünkü ilk altı ay burun devamlı iyileşme sürecini devam ettiriyor hatta bir sene sonunda şeklini tam olarak alıyor diyebilirim,
iki kere burun estetiği oldum .Hem deviasyonn problemim vardı hem de estetik olarak burnumu beğenmiyordum.
Ancak ilk doktorumdan memnun kalmadım,hem deviasyonumu almamış hem de burnumun gövde kısmında çökme oluştu
Sonra ikinci burun estetiği olmak durumunda kaldım,KBB uzmanı ve aynı zamanda yüz plastik cerrahisi eğitimi almış olan Abdülkadir Göksel ile tanıştım.
İkinci ameliyatım olacağı için çok stresliydim süreçleri gayet iyi biliyordum.Ama beni profesyonelce sakinleştirdi bana çok sabırlı davrandı.Ve ben ikinci burun estetiği bir sene önce oldum.Şu anda çok memnunum iyi ki Göksel Bey e ameliyat olmuşum.Hala kontrollerim devam ediyor,nefes almamda hiçbir sıkıntı yok,Görüntüsünden memnunum.
Profilimden resimlerime bakabilirsiniz

cnm merhaba. bende et var kemikte sorun var ve estetik şart görüntü olarak. korkularımı bu site sayesinde bi nebze de olsa aştım. :)

Merhaba Rosalinda

Sana kesinlikle korkmaman gerektiğini söyleyebilirim. max 3-4 gün zorlu sürecin var. Eger morluk olursa (bu arada herkeste fazla olmuyor) o da max 1 haftada geciyor. ben niçin geciktirmişim diyorum hala. nefes alabilmek ne kadar güzel bir duyguymus meger. ben burnumun ameliyatlı oldugunun anlaşılmasını hiç istemiyordum. Abdülkadir Göksel'e ameliyat oldum. Doğru doktor seçimi kesinlikle çok önemli. Çünkü mutlu olmayan cok arkadaşım var ve şimdi revizyon düşünüyorlar. Resmime baktıgında ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın :) bence hiç füşünme ve ameliyatını ol ama doktorunu iyi seç. Ben doktorumu öneririm. tabiiki yine de tercih senin.

çok başarılı bir değişim...

resimlerinizi görünce dayanamadım çok güzel olmuşsunuz bayıldım resmen..ne kadar oldu ameliyat olalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…