1 Nisan şakası gibi resmen ameliat tarihim kesinleşti ve 1 Nisan'da o masadayım :)
Korkuyorum kızlar özellikle de narkoz olayı düşününce anammm :)
Ben ameliyat olmak istiyorum ama hem dinen korkuyorum hemde ameliyat sonrasi daha kotu olur diye acaba ameliyat olanlar bana kisa bilgiler verebilir mi zorlu bi surac olur mu
mrb cnm bende ilk önceleri dinen sakıncalı buluyordum ve yaptırmayı düşünmüyordum. sonra sağlık sorunlarıyla beraber kemik,et,sinüzit ameliyatı yapılacaktı ve kemik alındıktan sonra çökme olur dedi doktorum o yüzden yaptırdım daha 3-4 gün öncesine kadar çokkk pişmandım gülemiyorsun acı çekiyorsun ,siman çok değişiyor günlerce ağladım.. buradaki arkadaşlar sağolsun daha çok rahatlattı beni 1 ay olmak üzere ve hergün biraz daha şekilleniyor yaşadığın sıkıntılarıda atıyorsun eğer sağlık sorunların yoksa ve burnunda çok kötü değilse yaptırma derim ama burnun seni gerçekten rahatsız ediyorsa her güzelliğin bi sıkıntısı olduğu gibi zorlu süreçleride oluyor cnm :)
cnm merhaba. bende et var kemikte sorun var ve estetik şart görüntü olarak. korkularımı bu site sayesinde bi nebze de olsa aştım. :)
Merhaba Rosalinda
Sana kesinlikle korkmaman gerektiğini söyleyebilirim. max 3-4 gün zorlu sürecin var. Eger morluk olursa (bu arada herkeste fazla olmuyor) o da max 1 haftada geciyor. ben niçin geciktirmişim diyorum hala. nefes alabilmek ne kadar güzel bir duyguymus meger. ben burnumun ameliyatlı oldugunun anlaşılmasını hiç istemiyordum. Abdülkadir Göksel'e ameliyat oldum. Doğru doktor seçimi kesinlikle çok önemli. Çünkü mutlu olmayan cok arkadaşım var ve şimdi revizyon düşünüyorlar. Resmime baktıgında ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın :) bence hiç füşünme ve ameliyatını ol ama doktorunu iyi seç. Ben doktorumu öneririm. tabiiki yine de tercih senin. Eki Görüntüle 665700 Eki Görüntüle 665702 Eki Görüntüle 665705
peki burun estetiginden baska bi estetik var mi yuzunde yoksa bi burun mu bu kadar degistirdi seni?
Merhaba Rosalinda
Sana kesinlikle korkmaman gerektiğini söyleyebilirim. max 3-4 gün zorlu sürecin var. Eger morluk olursa (bu arada herkeste fazla olmuyor) o da max 1 haftada geciyor. ben niçin geciktirmişim diyorum hala. nefes alabilmek ne kadar güzel bir duyguymus meger. ben burnumun ameliyatlı oldugunun anlaşılmasını hiç istemiyordum. Abdülkadir Göksel'e ameliyat oldum. Doğru doktor seçimi kesinlikle çok önemli. Çünkü mutlu olmayan cok arkadaşım var ve şimdi revizyon düşünüyorlar. Resmime baktıgında ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın :) bence hiç füşünme ve ameliyatını ol ama doktorunu iyi seç. Ben doktorumu öneririm. tabiiki yine de tercih senin. Eki Görüntüle 665700 Eki Görüntüle 665702 Eki Görüntüle 665705
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?