Ben de uzuunnn zaman düşündüm, iyi bir doktor ile doğru sonuç alınabiliyor, ameliyat olalı 2 ay oldu ve şu anda burnumdan gayet memnunum, doktorum Abdülkadir Göksel'e borçluyum.
ben de uzun zamandır erteliyordum, sonunda 15 nisan a ameliyat için randevu aldım. bakalım nasıl olacak.. ameliyat öncesi ve sonrası için tavsiyeleri bekliyorumm :)15
Evet, hala hafif şişlik ve sertlik var tabi, geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum :) Eski hali biraz yamuk ve sivriydi, benim ameliyatım deviasyon+ rinoplastiÇok güzel olmuş burnunuz. Sizi bir de tam 1 yıl sonra görün. Çok çok daha oturuyor şekil yerine ve doğal görünümü daha da artıyor. Süper bir değişim. :) Eski halini de merak etmedim değil gerçi :)
Eski halinin resmini yüklesene profiline. Benim profilimden eski resimlerime bakabilirsin. Bir Abdülkadir Göksel yapıtı diyorum :)Evet, hala hafif şişlik ve sertlik var tabi, geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum :) Eski hali biraz yamuk ve sivriydi, benim ameliyatım deviasyon+ rinoplasti
İyiki karar vermişsin. Boşuna ertelemeye gerek yok. Korkulacak bir yanı yok çünkü... Nerede ameliyat olacaksın?
Ben de Muhammet Dilbere 23 Mart'ta ameliyat oldum. Bugün tamponlarım çıkacak.Korku ve heyecan içindeyim:) İlk gün çok şiştim ama sonra hızla geçmeye başladı şişlikler ve hiç morarmadım çok şükür.Ki zor bir ameliyattı doktorum çok uğraşmış 3,5 saat kaldım ameliyatta. Bugün 4. günüm yanaklarımın en alt kısmında biraz şişlerim kaldı o kadar. Bundan sonrası da rahat ve güzel geçer umarım
Ben de Muhammet Dilbere 23 Mart'ta ameliyat oldum. Bugün tamponlarım çıkacak.Korku ve heyecan içindeyim:) İlk gün çok şiştim ama sonra hızla geçmeye başladı şişlikler ve hiç morarmadım çok şükür.Ki zor bir ameliyattı doktorum çok uğraşmış 3,5 saat kaldım ameliyatta. Bugün 4. günüm yanaklarımın en alt kısmında biraz şişlerim kaldı o kadar. Bundan sonrası da rahat ve güzel geçer umarım
ben de uzun zamandır erteliyordum, sonunda 15 nisan a ameliyat için randevu aldım. bakalım nasıl olacak.. ameliyat öncesi ve sonrası için tavsiyeleri bekliyorumm :)15
Çok teşekkür ederim.Gerçekten en zor kısmı bitti. Korkçak o kadar da bişey yok. Eğer bu ameliyatı ben olduysam herkes olur.Tahlil için kan alınırken bile düşüp bayıldım. O kadar korkak biriyim:)Cok gecmis olsun en zor kismi atlatmissin:)boyle olumlu msjlari okudukca ameliyat korkum azalmaya basliyo:)
Ben de Muhammet Dilbere 23 Mart'ta ameliyat oldum. Bugün tamponlarım çıkacak.Korku ve heyecan içindeyim:) İlk gün çok şiştim ama sonra hızla geçmeye başladı şişlikler ve hiç morarmadım çok şükür.Ki zor bir ameliyattı doktorum çok uğraşmış 3,5 saat kaldım ameliyatta. Bugün 4. günüm yanaklarımın en alt kısmında biraz şişlerim kaldı o kadar. Bundan sonrası da rahat ve güzel geçer umarım[/QUOTE
Merhaba ,
Bende 13 mart ta Abdülkadir göksel beye revize burun estetiği oldum.İlişikte resimlerimi görebilirsiniz. 1 hafta sonra işe rahatlıkla gidebilecek duruma gelebiliyorsunuz.Çoğu insanın korkusu çok morarma ve şiş olacak mı die. Hayır olmuyor. Yüzümde gördüğünüz mor ve şişlikler 1 haftada geçti resimlerdende görebilirsiniz.
Bende de şu anda şiş patates dönemini yaşamaktayım.Her gün düzenli masaj yapmaktayım.1 ay sonra daha da güzel olacak burnum. Şu anda bile herkes çok güzel ve hoş oldu demekte.
Doktor seçiminiz çok önemli unutmayın.Ben çok araştırdım 2.kez olduğumdan dolayı. Doktor Abdülkadir GÖKSEL bey bu konuda en iyisi. Rahatlıkla güvenip yaptırabilirsiniz.Tabii doğal şık bir burun istiyorsanız.
Resimler en soldan ameliyat olmadan önceki halim, diğerleri ameliyat olduktan sonraki yüzüm sırayla geçen günlere göre koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?