benimde emre ilhana ameliyat olalı 21. günüm ah o günler geldi aklıma şimdi inşallah güzel sağlıklı bir burna kavuşursun canım. uyandığında mide bulantısı boğaz ağrısı ve topuk ağrısı olabiliyor o çorap yüzünden hiç korkma iki güne kendini daha iyi hissediyosun
hadi ya çorap giydirmedilermi ben öldüm topuk ağrısından uyanınca, ilk iki gün baya çektim ama burnum ağrımıyodu boğazım ve topuğum ağrıyodu ve mide bulantısı oldu bende
hadi ya çorap giydirmedilermi ben öldüm topuk ağrısından uyanınca, ilk iki gün baya çektim ama burnum ağrımıyodu boğazım ve topuğum ağrıyodu ve mide bulantısı oldu bende
Allah allah cok ılgınc pekı neden agrıyormus topugun sordunmu ??
valla canım ya çoraptan yada ameliyatım 6 saat sürdü belkide topuğum ameliyat boyunca sert bişein üstündede durmuş olablir emre bey oluyo topuk ağrısı dedi sadeceAllah allah cok ılgınc pekı neden agrıyormus topugun sordunmu ??
aynanda kulak ameliyatıda oldum o yüzden-----ne bileyim bana saçma geldi birde kardeşim ameliyat olurken ayak tarafına ısıtıcı koymuşlar uüşümesin diye birde senn ameliyat çok uzun sürmüş yaaaaa neden öle uzun sürdü acaba
valla canım ya çoraptan yada ameliyatım 6 saat sürdü belkide topuğum ameliyat boyunca sert bişein üstündede durmuş olablir emre bey oluyo topuk ağrısı dedi sadece
Bende de felaket topuk ağrısı olmuştu. Sormuştum da genelde oluyormuş. Bu arada çorap işi de gerçek, babam kalem kalem incelemişti çorap parası yazıyordu. Varis çorabı kullanıyorlarmış. Tam nedenlerini bilmiyorum ikisinin de ama vardir bi hayrı herhalde:)
anladım aman neyse allah daha beterınden sakınsın canım .Ameluıat sırasında kımbılır sert bıyerde kalmsıtır evet
Acaba amelıyatta agzımızada nefes almamız ıcın bırsey sokuyolarmıdır ?
Bende de felaket topuk ağrısı olmuştu. Sormuştum da genelde oluyormuş. Bu arada çorap işi de gerçek, babam kalem kalem incelemişti çorap parası yazıyordu. Varis çorabı kullanıyorlarmış. Tam nedenlerini bilmiyorum ikisinin de ama vardir bi hayrı herhalde:)
konumuz burun estetiği mi yoksa bacak estetiği mi anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?