Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

çorapmı çorap falan giydirmiyolarr kardeşime olmadı en azından ordan biliyorummm bu arada ilk ameliyatınızmıydı kaç gün çektiniz kendinizi toparladınızzzzz

hadi ya çorap giydirmedilermi ben öldüm topuk ağrısından uyanınca, ilk iki gün baya çektim ama burnum ağrımıyodu boğazım ve topuğum ağrıyodu ve mide bulantısı oldu bende

hadi ya çorap giydirmedilermi ben öldüm topuk ağrısından uyanınca, ilk iki gün baya çektim ama burnum ağrımıyodu boğazım ve topuğum ağrıyodu ve mide bulantısı oldu bende

Allah allah cok ılgınc pekı neden agrıyormus topugun sordunmu ??

çok saçmaa yaa seni topuk dikenin vardır ne alaka kardeşimde teyzemde oldu çorap giydirilmez tabiki ameliyatta öle bişiyle karşılaşılmadı senin topuğunda bi rahatsızlık var demekki yaa ne alakaaaa

ne topuk dikeni ya emre ilhan bizim hastalarda topuk ağrısı oluyo dedi yanıma geldiğinde biraz konuşmalarına dikkat edermisin yalan sölicek halim yok yardım etmeye çalışıyorum ameliyat olanlara

Allah allah cok ılgınc pekı neden agrıyormus topugun sordunmu ??
valla canım ya çoraptan yada ameliyatım 6 saat sürdü belkide topuğum ameliyat boyunca sert bişein üstündede durmuş olablir emre bey oluyo topuk ağrısı dedi sadece

-----ne bileyim bana saçma geldi birde kardeşim ameliyat olurken ayak tarafına ısıtıcı koymuşlar uüşümesin diye birde senn ameliyat çok uzun sürmüş yaaaaa neden öle uzun sürdü acaba

-----ne bileyim bana saçma geldi birde kardeşim ameliyat olurken ayak tarafına ısıtıcı koymuşlar uüşümesin diye birde senn ameliyat çok uzun sürmüş yaaaaa neden öle uzun sürdü acaba
aynanda kulak ameliyatıda oldum o yüzden

valla canım ya çoraptan yada ameliyatım 6 saat sürdü belkide topuğum ameliyat boyunca sert bişein üstündede durmuş olablir emre bey oluyo topuk ağrısı dedi sadece

anladım aman neyse allah daha beterınden sakınsın canım .Ameluıat sırasında kımbılır sert bıyerde kalmsıtır evet

Acaba amelıyatta agzımızada nefes almamız ıcın bırsey sokuyolarmıdır ?

Bende de felaket topuk ağrısı olmuştu. Sormuştum da genelde oluyormuş. Bu arada çorap işi de gerçek, babam kalem kalem incelemişti çorap parası yazıyordu. Varis çorabı kullanıyorlarmış. Tam nedenlerini bilmiyorum ikisinin de ama vardir bi hayrı herhalde:)

allah allah çok ilgşinç siz ameliyat oldunuzmu taktınızmı çorap ağrı oldumuu kardeşimde teyzemde oldu hiç çorap morap bahsiz bile geçmedi ve hiç ağrılarıda olmadı topuk çok ilginç doktorıumu arayıp sorcam

bilmiyorumki boğazım tahriş olmuştu belkide sokmuşlardır annemde midene kaçan kanı temizlemek için sokuyolar demişti

bende uyandığım anda hemşireye ilk dediğim şey şu çorabı çıkarın oldu 4 gün boyunca ayağımı biyere dokunduramadım

.................................................

konumuz burun estetiği mi yoksa bacak estetiği mi anlamadım?

canım anlamadım değil okumadım diyecektin sanırım. Hepimiz burun ameliyatından bahsediyoruz. Burun ameliyatı sonrası yaşadıklarımızdan.
Boğaz ağrısı da oluyor evet, o solunum için soktukları şeyden oluyor (yani bişey sokuyorlar da ne amaçla tam bilmiyorum solunumdur herhalde). Ama nedense sadece burun ameliyatı sonrası öyle bir ağrı oldu bende. Demek sadece burun ameliyatına özel bir aparat var boğaza sokulan diye düşünmüştüm ben de.

Son düzenleme:
bende olucam bu ay yada önümüzdeki ay işlerimi toparlıyım bi hiç korkmuyorum korkmalımıyım acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…