bende olucam bu ay yada önümüzdeki ay işlerimi toparlıyım bi hiç korkmuyorum korkmalımıyım acabaa
allah allah çok ilgşinç siz ameliyat oldunuzmu taktınızmı çorap ağrı oldumuu kardeşimde teyzemde oldu hiç çorap morap bahsiz bile geçmedi ve hiç ağrılarıda olmadı topuk çok ilginç doktorıumu arayıp sorcam
neden korkuyosunkı senın dığer amelıyatından dahada kısa sürcek canım
biliyorum tatlım zaten bende korkmuyorum yazmıştşm herkesin yazdığı yorumları okuyunca kolay bi ameliyat olduğnun farkındayım benim tek tereddütüm nasıl olucam bana yakışacakmı
korkmalımıyım yazmışsın ya o nedenle soledım bende tatlım:)
valla yamuk burun yakışıyorsa düzgünü de yakışacaktır:)))
ya beğenmezsem diye yakışmazsa bana diye korkuyorum çünkü burun önemli yüz önemli bölge sonuçta ama ameliyathaneden falan korkmam hiç pek canım kıymetli değildir benim:)
bende olucam bu ay yada önümüzdeki ay işlerimi toparlıyım bi hiç korkmuyorum korkmalımıyım acabaa
canım doktorunun elbet tasarımı wardır güzel kawıslı yaptır düz olmasın
evet bende onun için ameliyat olucam şuanki burnum düz zaten kavisli istiyorum
burnumda yumukluk yokk:))))ama hafif kemerim var ve osteotomi istiyorum biraz fazla bi işlem görmicem
burunu gösteren zaten kawistir.ben düz bı burunu sewmıyorum kawis olsunki burun olduğu belli olsun
bazı resimlere bakıyorum düz burunlar var düz burun yüz ifadesini de sert gösteriyor sevmiyorum ben senin çok hoş olmuş mesela
Laf olsun diye dedim, eskisinden güzel olur anlamında ya:) osteotomi nedir bilmiyorum. Ama eğer çok problemin yoksa YAPTIRMA derim. Ha problemli diyosan kesinlikle YAPTIR. Bin kez daha dünyaya gelsem bin kez daha yaptırırdım ama benim burnum baya sıkıntıydı.
Ufak tefek şeyler için risk almaya hiç değmez, her şey istediğimiz gibi gitmiyor bazen çünkü.[/Q
haklısın problemim sağlık açısından değil ben sadece şekil verme açısından yaptırmak istiyorum düz bir burnum var burun kökünü sadece oydurucam hafif kemerimi aldırıcam sadece okadar
evet bende onun için ameliyat olucam şuanki burnum düz zaten kavisli istiyorum
Evwet bende az kavıslı burun sevıyorummmm dumduzzz burun cok hosuma gıtmıyor ama kavısıde abartıp ıyıce oymazlarr sanırım :)
Evwet bende az kavıslı burun sevıyorummmm dumduzzz burun cok hosuma gıtmıyor ama kavısıde abartıp ıyıce oymazlarr sanırım :)
okadar kavis benim yüzüme gitmez zaten uzun bir yüzüm var geriside doktora kalmış artık
hadı bakalımmmm ınsallahhhh amelıyat tarıhın bellımı senın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?