Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

Oldum evet. hem burun hem de başka ameliyatlar oldum. Çorap bahsi benim de doktorumla aramda geçmedi, ödeme yaparken muhasebe kalem kalem yazmış herşeyi, babam da çorap ne alaka diyince onlar da ameliyatta kullanılıyor demiş.

Son düzenleme:
neden korkuyosunkı senın dığer amelıyatından dahada kısa sürcek canım

biliyorum tatlım zaten bende korkmuyorum yazmıştşm herkesin yazdığı yorumları okuyunca kolay bi ameliyat olduğnun farkındayım benim tek tereddütüm nasıl olucam bana yakışacakmı

biliyorum tatlım zaten bende korkmuyorum yazmıştşm herkesin yazdığı yorumları okuyunca kolay bi ameliyat olduğnun farkındayım benim tek tereddütüm nasıl olucam bana yakışacakmı

korkmalımıyım yazmışsın ya o nedenle soledım bende tatlım:)

ya beğenmezsem diye yakışmazsa bana diye korkuyorum çünkü burun önemli yüz önemli bölge sonuçta ama ameliyathaneden falan korkmam hiç pek canım kıymetli değildir benim:)

canım doktorunun elbet tasarımı wardır güzel kawıslı yaptır düz olmasın

burnumda yumukluk yokk:))))ama hafif kemerim var ve osteotomi istiyorum biraz fazla bi işlem görmicem

Laf olsun diye dedim, eskisinden güzel olur anlamında ya:) osteotomi nedir bilmiyorum. Ama eğer çok problemin yoksa YAPTIRMA derim. Ha problemli diyosan kesinlikle YAPTIR. Bin kez daha dünyaya gelsem bin kez daha yaptırırdım ama benim burnum baya sıkıntıydı.
Ufak tefek şeyler için risk almaya hiç değmez, her şey istediğimiz gibi gitmiyor bazen çünkü.

hadı bakalımmmm ınsallahhhh amelıyat tarıhın bellımı senın ???

doktorum hazır beni bekliyor bu ay sonu olmayı planlıyorum izinlerimi ayarlamam lazım olmazsam şubat ortası kesin olucam yaza kadar bir an önce olmak istiyorum bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…