Yakında ev terliği olucam yardımm

neden ki?

aa nerden yapıyorsun? ben zumbayı bi deneyemedim aslında bana da iyi gelebilir :) internette var mı video vs?
Aileme keyfi olarak masraf yaptırmak istemiyorum işe girince gidebilirim zevkli olur :) aynen youtubeda var müziği de enerjik çok terletiyor :)

Son cümlelere kadar o kadar umutluydum ki :KK48:
Naptı ki neden hüsran oldu o_O
Ya ben çok takıntılı ve zor unutan biriyim o yüzden birini tanımak iyi olacak benim açımdan ama gel gör ki bu gerginlik sinir harbi yaşatıyor bana :KK14: saat kaç oldu uyuyamadım düşünmekten :silah:
Ahh ben de cok umutluydum ama tabii ki elimde patladi yine :KK45:
Ruya gibi 1 ay gecirtip, pesimde pervane olup 1 ay sonra cok yogunum goruscez goruselim diye oyalayip basti gitti. Baska kizla gordum :110: Bu sefer oldu demistim yaa, aha dedim bu sefer buldum aradigimi, yine husran.
Serefsiz kopek bak kinlendim yine :KK53:

Ahh bebegim takintiyi gel bana sor, cok iyi anliyorum seni. Napcaz boyle bulsak caresini keske.:kahve:

Sorun eski sevgilinle sürekli evde 40 yıllıkmış gibi vakit geçirdiğiniz için ;
Hiç tanımadığın yada az tanıdığım biriyle bir kafede nasıl vakit geçireceğini bilmemen mi ?
Hani bir erkekle konuşurken vs neler yapmamız gerektiği , hangi tuzaklara düşmemiz gerektiği ,
karşıdakini nasıl denediğimiz , bazı sorulara nasıl kaçamak cevaplar vereceğimizi mi unuttun ?
Sorun sanki flört etmeyi unutman ? Doğru mu anladım o_O

Ahh ben de cok umutluydum ama tabii ki elimde patladi yine :KK45:
Ruya gibi 1 ay gecirtip, pesimde pervane olup 1 ay sonra cok yogunum goruscez goruselim diye oyalayip basti gitti. Baska kizla gordum :110: Bu sefer oldu demistim yaa, aha dedim bu sefer buldum aradigimi, yine husran.
Serefsiz kopek bak kinlendim yine :KK53:

Ahh bebegim takintiyi gel bana sor, cok iyi anliyorum seni. Napcaz boyle bulsak caresini keske.:kahve:
Keşke kuzum ya hakkımızda hayırlısı olsun bizi üzenlerinde malum yerleri kopsun motoru bozulsun. :KK62:En Büyük KK:110:

Sorun eski sevgilinle sürekli evde 40 yıllıkmış gibi vakit geçirdiğiniz için ;
Hiç tanımadığın yada az tanıdığım biriyle bir kafede nasıl vakit geçireceğini bilmemen mi ?
Hani bir erkekle konuşurken vs neler yapmamız gerektiği , hangi tuzaklara düşmemiz gerektiği ,
karşıdakini nasıl denediğimiz , bazı sorulara nasıl kaçamak cevaplar vereceğimizi mi unuttun ?
Sorun sanki flört etmeyi unutman ? Doğru mu anladım o_O
Ayy galiba tam olarak buuuu:KK200:
Çok güzel özetledin kuzum valla da aynen böyle unuttum buluşmayı davranmayı flörtü falan. :110:
Allah'tan insanlığı unutmadan ayrıldım :P

Ayy galiba tam olarak buuuu:KK200:
Çok güzel özetledin kuzum valla da aynen böyle unuttum buluşmayı davranmayı flörtü falan. :110:
Allah'tan insanlığı unutmadan ayrıldım :p
Spoi vermissin gibi hissettim :p kelin ilacı olsa başına sürer :-) tek tesellim bazı şeyleri başlatanın erkek olması umudu :) ortak konu acip benide alabilirsin aslinda :-)

Nereye açayım bebişim :-)
:KK15::KK15::KK15: cansin ya :oops::oops: ay ama hiç bilmem ki . Spontane mi gelişiyor acaba bu işler . dur ben sorularimi bu baalik altina yazayim işi bilenler cevap verir :KK48:
sorular :
1 simdi bulustuk karsi karsiyayiz napicaz ben o kisimda donuyorum ya :skandal:
2 Başlangıç cumlesi ne olmali merhabe selam filan . Ben yakin arkadaslarimla o kismi mesajda atlatip kafede filan direk muhabbete daliyorum ama bu flirtte mumkun degil
3 ilk bulusmada hangi sorulari sormaliyiz ? :KK58:yada soru sormalimiyiz . ilk bulusma spontanr sorusuz mu gecmeli .
Vs vs cevaplar gelirse sevinirim . B:KK54:

:KK15::KK15::KK15: cansin ya :oops::oops: ay ama hiç bilmem ki . Spontane mi gelişiyor acaba bu işler . dur ben sorularimi bu baalik altina yazayim işi bilenler cevap verir :KK48:
sorular :
2 Başlangıç cumlesi ne olmali merhabe selam filan . Ben yakin arkadaslarimla o kismi mesajda atlatip kafede filan direk muhabbete daliyorum ama bu flirtte mumkun degil
3 ilk bulusmada hangi sorulari sormaliyiz ? :KK58:yada soru sormalimiyiz . ilk bulusma spontanr sorusuz mu gecmeli .
Süper sorular kuzum :* Umarım cevap alırık (:

sorular :

1 Samimiyete göre selamlaşıp ( tokalaşma gibi) ya da direk gülümsemek olabilir :KK59:
2 Hiç böyle düşünmemiştim vallahi. Şöyle bir düşündüm de ben genelde merhaba diyorum o anda gelişiyor yani:KK45:
3 Hoşlandığın şeylerden bahsedip karşındaki kişiye de onları sorabilirsin açıkçası öyle bir durum ki sen karşındaki insanı sevdiysen konu konuyu açıyor zaten ne konuşsam acaba diye düşünmeye bile gerek kalmıyor sanırım :oops:
Not: tüm sorulara arkadaş ilişkilerimi düşünerek cevap verdim :KK48:

Yok tek çıkabiliyorum elbette.
Sıkıntım bir erkekle arkadaşça bile olsa buluşamamak
Ablacım,
X sevgiliden önce veya onla birlikteyken hiç mi arkadaşın olan erkeklerle görüşmedin? Görüşmediysen neden? Yazdıklarına bakılırsa hiç görüşmemişsin, görüşseydin bu tip çekincelerin olmazdı, arkadaşın cinsiyeti olmaz, bahaneler bulmak yerine arkadaşın olanlarla görüş, tek biriyle görüşmek rahatsız edecekse grup buluşmaları yapın, herhangi bir erkek arkadaşınla ortak bir arkadaşın yok mu etrafında, birkaç kişi toplaşın, bir kere gitsen sonrasında bu tutukluğun kalmayacaktır.

Ablacım,
X sevgiliden önce veya onla birlikteyken hiç mi arkadaşın olan erkeklerle görüşmedin? Görüşmediysen neden? Yazdıklarına bakılırsa hiç görüşmemişsin, görüşseydin bu tip çekincelerin olmazdı, arkadaşın cinsiyeti olmaz, bahaneler bulmak yerine arkadaşın olanlarla görüş, tek biriyle görüşmek rahatsız edecekse grup buluşmaları yapın, herhangi bir erkek arkadaşınla ortak bir arkadaşın yok mu etrafında, birkaç kişi toplaşın, bir kere gitsen sonrasında bu tutukluğun kalmayacaktır.
Munem :KK200:
Çok mutlu oldum yorum yapmana.
X kişisiyleyken hiçbir okul arkadaşımla görüşmedim. Gerek benim akılsızlığım gerek x kişisinin baskısı sonucu zaten o zamandan bu zamana merkeze onu almıştım (hata etmiştim) zaten yakın arkadaşlarım hep uzakta dost sandığım birkaç kişi de nankör çıktı iyi ki KK var yoksa kafayı yerdim :110:
Çok özeniyorum erkek dostu kankası olanlara. Bu duvarı yıkmak için ufaktan harekete geçmeye başladım umarım tamamen yenip eski sosyal günlerime dönebilirim :dua:

Munem :KK200:
Çok mutlu oldum yorum yapmana.
X kişisiyleyken hiçbir okul arkadaşımla görüşmedim. Gerek benim akılsızlığım gerek x kişisinin baskısı sonucu zaten o zamandan bu zamana merkeze onu almıştım (hata etmiştim) zaten yakın arkadaşlarım hep uzakta dost sandığım birkaç kişi de nankör çıktı iyi ki KK var yoksa kafayı yerdim :110:
Çok özeniyorum erkek dostu kankası olanlara. Bu duvarı yıkmak için ufaktan harekete geçmeye başladım umarım tamamen yenip eski sosyal günlerime dönebilirim :dua:

Ablasının gülüüüüü:KK200:

Çok büyük hata etmişsin doğru, sevgili istiyor diye arkadaşları yok saymaya kızıyorum, kızıma da öğütlerimden biridir, birgün sevgilin olursa onun için kimseden vazgeçme derim, kızımın bir sürü erkek kankası var, onla tanıştırayım seni:-) kız erkek, bazen sadece erkek arkadaşlarıyla çıkarlar sohbet muhabbet gırla gider.
Hem biliyor musun erkek kankalar ama tabii sağlam karakterli doğru arkadaş seçmende çok önemli, bazı göremediğin noktalarda da kendi bakış açılarını sana aktararak farklı boyutta düşünmene de yardımcı oluyor, kız kıza muhabbetlerde kız arkadaş teselli edicindir hep, kızlar birbirini teselli etmek için duygusal konuşmalar yaparken, erkek arkadaşlar evet yaptı diye girer mevzuya erkek bakış açısını anlatır, teselli etmez, söyledikleri biraz acıtır ama kendine getirir.

Kimse için arkadaşlarından kopma, mutlaka iyi, dürüst, karakter sahibi arkadaşların vardır, onlarla yeniden iletişime geç.
Bir kere görüşmene bakar sonrası gelir zaten:KK15:

Ablasının gülüüüüü:KK200:

Çok büyük hata etmişsin doğru, sevgili istiyor diye arkadaşları yok saymaya kızıyorum, kızıma da öğütlerimden biridir, birgün sevgilin olursa onun için kimseden vazgeçme derim, kızımın bir sürü erkek kankası var, onla tanıştırayım seni:-) kız erkek, bazen sadece erkek arkadaşlarıyla çıkarlar sohbet muhabbet gırla gider.
Hem biliyor musun erkek kankalar ama tabii sağlam karakterli doğru arkadaş seçmende çok önemli, bazı göremediğin noktalarda da kendi bakış açılarını sana aktararak farklı boyutta düşünmene de yardımcı oluyor, kız kıza muhabbetlerde kız arkadaş teselli edicindir hep, kızlar birbirini teselli etmek için duygusal konuşmalar yaparken, erkek arkadaşlar evet yaptı diye girer mevzuya erkek bakış açısını anlatır, teselli etmez, söyledikleri biraz acıtır ama kendine getirir.

Kimse için arkadaşlarından kopma, mutlaka iyi, dürüst, karakter sahibi arkadaşların vardır, onlarla yeniden iletişime geç.
Bir kere görüşmene bakar sonrası gelir zaten:KK15:
Canım Munem :KK200:
Çok haklısın o zaman 20 yaşındaydım toydum sanırım. Gerçi bundan 5 sene sonra da şimdiki halim için toydum dicem eminim :KK48:
Zaten yaşadığım sağlıksız bir ilişkiydi iletişim kopuklukları, baskılar, kavgalar..
Bundan sonra toparlanma sürecine alıcam kendimi, dediğin gibi yapıcam :KK16:
Kızın için çok sevindim hep özendiğim arkadaş ortamına sahip, Rabbim bahtını güzel eylesin :)
Tekrar teşekkür ederim yorumun için çok iyi geldi :KK15::KK15:

Canım Munem :KK200:
Çok haklısın o zaman 20 yaşındaydım toydum sanırım. Gerçi bundan 5 sene sonra da şimdiki halim için toydum dicem eminim :KK48:
Zaten yaşadığım sağlıksız bir ilişkiydi iletişim kopuklukları, baskılar, kavgalar..
Bundan sonra toparlanma sürecine alıcam kendimi, dediğin gibi yapıcam :KK16:
Kızın için çok sevindim hep özendiğim arkadaş ortamına sahip, Rabbim bahtını güzel eylesin :)
Tekrar teşekkür ederim yorumun için çok iyi geldi :KK15::KK15:
Zaman olgunlaştıracaktır, hem artık eminim bu yaşadığın tecrübe sayesinde sevgili kriterini de yeniden gözden geçirme fırsatın olmuştur, erkek kankalarınla görüştükçe de kriterlerin level atlayacak;)
Kızımın çok çeşitli arkadaşları olmasını da bu sebeple destekliyorum, gözü kapalı inanmasın kimseye diye, ayakları yere bassın, erkekler kimdir fikri olsun.

Hayat hep iyi davransın sana:KK15:

Zaman olgunlaştıracaktır, hem artık eminim bu yaşadığın tecrübe sayesinde sevgili kriterini de yeniden gözden geçirme fırsatın olmuştur, erkek kankalarınla görüştükçe de kriterlerin level atlayacak:KK66:
Kızımın çok çeşitli arkadaşları olmasını da bu sebeple destekliyorum, gözü kapalı inanmasın kimseye diye, ayakları yere bassın, erkekler kimdir fikri olsun.

Hayat hep iyi davransın sana:KK15:
Çok iyi ve bilinçli bir annesin kızın çok şanslı :) :nazar:
Geçmişin bilançosunu çıkardım geleceğim için ders aldım daha aklı başında adımlar atacağım inşallah :)
Saol Munemm hepimiz iyi olalım :KK200:

Back
X