Aralık 9 da ,doğuma bir hafta kala bebeğim karnımda öldü
evlat acısı.....allah kimseye yaşatmasın.Hayalkırıklığı,acı..İkinci bebeğim de de aynısı olur mu diye çok endişeliyim.Eşimin psikolojisi çok kötü,her gün mezarlıkta.İçine kapandı,ben desen kimseye belli etmemek için,gizli gizli köşelerde,yastık altlarında ağlar oldum.Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın.
kızımın her şeyi hazırdı,odası,kıyafetleri hepsini yıkayıp,ütüleyip kaldırmıştık,kızımın gelmesini bekliyorduk.Beşiğini süsledik,ama kızım beşik yerine mezara yattı..........
Allah sabir versin canim, cok zor bir durum. O melek olarak gitmis... Insallah bir dahaki bebeginde ayni seyi yasamazsin... Yanlis anlama,eger kendin toparlanamadiysan istersen psikolojik yardim al. Bazen insan kendi kendine cözemiyor acisini.
17 yıl doldu martta eşimi kaybettim, kızım henüz 6 aylıktı, bir tarafik kazasında yitirdim. ev kira, o dönemde çalışmıyordum ortada kalakaldım. toparlanmam 2 yılı aldı, ailemin desteğiyle ayakta kaldım. sonra birgün dedim melek ne yapıyorsun, kendini de geç kızını dda düşünmüyorsun, bunu ona yapmaya hakkın yok. sonra toparlandım, mesleğimi yapmaya başladım. şimdi şükür durumum iyi, kızım güzel bir okulda okuyor. ama az çekmedim...
6 sene once annemı kaybettım.
soyleyebılecegım tek sey Allah dusmanıma bıle gostermesın...
zamanla hafıflıyor,ama unutulmuyor. yaran kabuk baglıyor ama o yara hep orda...
ben annemi 2 ay önce kaybettim...nefes alamıyorum....anne ya anne ...bir kızın ihtiyacı olan tek şey....evladım var anne olamıyorum annmi arıyorum...
herşey boş hiç bir şey teselli olmuyor bana...
merhaba. ben 25 yaşındayım, evliliğimin 9. ayında gencecik kocamı kaybettim. hiç bir hastalığı yoktu sapasağlamdı o günde arkadaşlarıyla dışarıdaydı Allah onu eve getirtmeyi bana göstermeyi nasip etti, eve geldikten kısa süre sonra kollarımda can verdi. kalp krizi dedi doktor. 42 gün oldu bugün. hala kendime gelemedim. çok yalnızlık çekiyorum, şoktayım hala.altı sene bekledik birbirimizi tam kavuştum şükürler olsun derken gene kaybettim onu. Rabbime sığınıyorum onun için bol bol dua ediyorum ama kahroldum. konuşacak kimsem yok, derdim olunca o benimle konuşur sakinleştirirdi şimdi çok zorlanıyorum. bana dua edecek benim acımı paylaşacak insanların olduğunu bildiğim için buraya üye oldum. konuşup biraz rahatlarım belki dedim. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?