yakınlarını kaybedenler...

çok üzüldüm gerçekten ne diyebilriimki
Allahs abır versin size

Hiç yakınımı kaybetmedim
yani ölümle sonuclanmadı
ama eski eşim ölmüş gibi hayatımızdan gitti
hep dedim keşke ölseydide ben onu bu kadar kötü oldugunu bilmeseydim en azından ölseydiki oglumu arayıp soramadıgının caresizliğini düşünseydim ölseydide mezarına gidip iki dua edebilseydim ölseydi eger ona kızgın olmazdım
ama bu yasadıgım olay benı benden aldı
iliklerim cekildi duygularım alınmıs gıbı

şimdi 25 yasındayım en önce en büyük korkum oglumu kaybetmek , daha sonra annem babam ve eşim..

ananem vefat etti yurt dısındaydı cok paylastıgımız bırsey yoktu benım ayrılmamdan cok kısa sure sonra bır damla goz yası bıle akmadı ıcıme agladım sankı .. bilmiyorum yasadıgımız seylerde sertlestıerıyor taşlaştırıyor kalbimizi

ölüm yaşamadım ama büyüyoruz yaşayacağız diye cok korkuyorum

Son düzenleme:

aerosmith, Allah rahmet eylesin size de bol sabır versin cennete kavuşmayı nasip etsin. acınız çok zor Rabbim mükafatını verecek inşallah. Allah bu dünyada herkesi çok farklı sınıyor, herkes ancak yaşadığı zaman hissedebiliyor anlayabiliyor acının ne olduğunu. başımıza ne geleceğini bilemiyoruz ki. o gün de her zamanki gibi bir gündü, sıradandı ben dışarı çıkıyorum dedi tamam dikkatli araba kullan dedim çıktı. ben 43 gün önce eşimin öleceğini aklıma bile getirmiyordum, ama şimdi bambaşka bir dünyadayım, hayata çok farklı bakıyorum. şükürler olsun 9 ayda olsa karısı oldum soyadını taşıyorum Alllah'a şükredecek çok şeyim var ama özlemi düştü içime, hasreti çok yakıyor içimi. hayatım boyunca o yumruyla yaşayacağım. çocuklara bakamıyorum ağlıyorum ben anne olmayı çok istiyordum o da baba olmayı. rüyalarımda hep çocuk sahibi oluyorum uyanınca ağlıyorum üzülğyorum. ancak bu bir sınav, Allah'ın takdiri, bizim ibadet edip ona kulluk etmekten, dualarla ondan yardım istemekten başka yapabileceğimiz birşey yok. Rabbim böyle acı çekenlerin yakınlarına sabır versin, kaybettiklerine de cennetinin en güzel köşelerinde huzur versin. azap çekmezler inşallah. yüreklerine bu acının düşmediği insanları da böyle acılarla sınamasın, böyle acılar yaşatmasın. cutemom, Allah çocuğunuzu ailenizi size bağışlasın Rabbim torunlarınızı görmeyi nasip eder hanenizden huzuru sağlığı mutluluğu eksik etmez inşallah

aynen anlattıgınız şekilde dayımı kaybettik ((( aynı aynısı benim dayımda etrafımızdaki herkesden daha sağlıklı boylu poslu yakışıklı bi adamdı en ufak rahatsızlığı yoktu önceden çekap yaptırmış önceden sonuçlar süper
akşam eve gelmiş ailecek oturmuşlar meyve yemişler çoluk çocuk tv izlemişler gece 2 de yatmışlar
gece 4 te küt diye gitti (((( kalp krizi..
ve ailede genetiktede kalp krizi falan yok.. o acıyı o korkuyu o şoku o üzüntüyü yaşamayan bilemez
allah sabırlar versin .annem 1.5 senedir günde 3 öğün ağlar
yengem desen 32 yaşında dul kaldı çocuklarda babasız..
ölüm acısı hiçbişeye benzemiyo heleki ani ölümler

Allah butun.olmuslerimize rahmeteglesin bende teyzemi kaybettim hala.agliyorum.hep.ruyalarimda.iyice.psikolojom.bozuldu rabbim.geride.kalanlara sabirlar versin

Ani olumler en kotusu canim heleki genxecik.olumler...ama rabbimin birbildigi varki bunlari yasiyoruz..rabbim sabirlr ihsan etsin geride kalanlara

Bende babaannem ve dedemi aynı gün kaybettim. Sobadan zehirlediler. Hayatım boyunca unutamayacağım bir sey. İlk duydum saka yapıyorsunuz dedim. Meger sessiz sedasız karbonmonoksit gazıyla vefat etmişler. Mekanları cennet olsun. Yaslılardı hic aklıma gelmezdi aynı anda olacagı. İnsanın ici öyle bir acıyor ki o an kimsenşn faydası olmuyor. İki bucuk sene oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…