- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
olmaz tatlım olmaz bu iş.yazık etme oğlana 2 senedir oyalamışsınNiye kırıcı yorum yapıyorsunuz? Evet tipini beğenmiyorum ama benden daha zeki mesela.
olmaz tatlım olmaz bu iş.yazık etme oğlana 2 senedir oyalamışsın
yaş kaç acele etme daha başka kişiler çıkar karşına.aşk çekim beğenme öyle önemli kiOyalamıyorum, iki senedir tanıyoruz birbirimizi. Sevgili değiliz. İş arkadaşım.
Oyalamıyorum, iki senedir tanıyoruz birbirimizi. Sevgili değiliz. İş arkadaşım.
Öncelikli olarak ayrılman gerektiğini düşünüyorum. Çünkü tek sorun boy ve fizik gibi görünmüyor.
Ama diğer yandan seni anlıyorum ve katılıyorum Ben de 1.70+'im ve kendimle aynı boyda erkeklerin yanında iri hissediyorum.
Bir de erkek kısa gösteriyor genel itibari ile. Aileden de uzun, iri profile alışığım.
Ama sorun etmiyorum şu an. Burda çoğu sana önemli olan huyu güzel olsun diyecek ama kimse ilk görüşte ötekinin beynine aşık olmuyor. Çekici bulmak önemli. Yanında annesi gibi ya da dev gibi hissettiğin bir adamla öpüşmek, uzun vadede sevişmek istemezsin. Bir parça da olsa fiziksel çekim, hoş bulma olmalı.
Seni çok iyi anlıyorum.. Bu durumu ne kadar umursadığına göre değişir. Belli ki çok umursuyorsun. İnsanlara aldırma, bu durumu dikkate alarak seçim yap. Hayatının geri kalanmı çünkü.Evet aynen bu, onun yanında iri kaldığımı düşünüyorum. Aslında iri bir kız değilim. Kafası bile gözüme küçük görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?