Yakışıklı bulmadığım bir erkekle evlenmek

Kişilik ve karakter gerçekten önemli ama yinede siz bilirsiniz.. gerçi bu durumuda anlayabiliyorum ileride beğenmeseniz yani içinize öyle bir duygu düşse kendinizi kötü hissedersiniz ..eğer sadece başkaları böyle düşünüyor diye cekiniyorsaniz hiç tinnamayin bence başkaları ölçüt olamaz

Yakışıklı olmak, güzel olmak evlenmek için kriterse bizler yanmışız.:KK25:
Sorununuz yakışıklılık/ güzellik mevzusu değil. Beğenmemek, etkilenmemek falan filan. Beğensen duramazsın :confused:

Boyu ne kadar takmissiniz bir tanıdığın kızı var kız 185 boyunda falan. Kızı ilk gorunce şok olmuştum resmen acayip uzun diye. Sonra bizim bi akrabayla nişanlandı. Oğlanın boyu 170 var ya da yok. Bizim mahalledeler ikisi de. Yanyanayken gorduk dediğimiz sadece kız ne uzun yaa oldu aklımıza bile gelmiyorlar. Kimse kalmayacak sizin kadar emin olun.
İyi biriyse kaçırmayin

İkisi bir arada pek mümkün görünmüyor ama karakter çok önemli eminim bunu biliyorsun zaten....Dış sesle iç sesle olacak iş değil,yani siz bu erkeğe aşık olabilirim derseniz olursunuz,başkaları ne kadar güzel yakışıyorsunuz dese ama karaktersiz çıksa ,başkaları durumu düzeltemez sanırım!

Dinlemediysen Nil Karaibrahimgil - Gençliğime Sevgilerimle dinlemeni öneriyorum.
Söylemek istediğim her şeyi o söylemiş.

içine sinmiyorsa kıvanç tatlıtuğ bile olsa isteme. belki bi adam beğeneceksin çevrendeki herkes ve ailen. ne alaka sen ne alaka o dicek. ondaki çekiciliği sen göreceğin için diğer insanların tepkileri tuhaf gelecek bilmem anlatabildim mi?demekki içine sinmeyen bir şeyler var ve başkalarının son şans bu şeklinde tepinmelerini ziyan etmemek için bir denesem mi diyorsun.dediğim gibi içine sinmiyorsa hiç başlama.tip şekil bahane oluyor olmayacaksa bu işlerde.

Adamın zeki biri olduğundan emin misiniz?

Böyle bir hayat zor değil mi sizin için?
Millet ne der diye yaşamak çok yorucu olsa gerek.
Sizi mutlu edeceğine inandığınız adamla birlikte olmak dünyanın en güzel şeylerinden biri.
Bu arada ortalama üstü bir güzelliğim var.Uzun boyluyum.
Aşık olduğum adam dünyanın en çirkin adamlarından birisiydi.Kendisi de farkındaydı.
Ama ben onsuz nefes alamıyordum.

Öncelikli olarak ayrılman gerektiğini düşünüyorum. Çünkü tek sorun boy ve fizik gibi görünmüyor.
Ama diğer yandan seni anlıyorum ve katılıyorum Ben de 1.70+'im ve kendimle aynı boyda erkeklerin yanında iri hissediyorum.
Bir de erkek kısa gösteriyor genel itibari ile. Aileden de uzun, iri profile alışığım.
Ama sorun etmiyorum şu an. Burda çoğu sana önemli olan huyu güzel olsun diyecek ama kimse ilk görüşte ötekinin beynine aşık olmuyor. Çekici bulmak önemli. Yanında annesi gibi ya da dev gibi hissettiğin bir adamla öpüşmek, uzun vadede sevişmek istemezsin. Bir parça da olsa fiziksel çekim, hoş bulma olmalı.

Öncelikli olarak ayrılman gerektiğini düşünüyorum. Çünkü tek sorun boy ve fizik gibi görünmüyor.
Ama diğer yandan seni anlıyorum ve katılıyorum Ben de 1.70+'im ve kendimle aynı boyda erkeklerin yanında iri hissediyorum.
Bir de erkek kısa gösteriyor genel itibari ile. Aileden de uzun, iri profile alışığım.
Ama sorun etmiyorum şu an. Burda çoğu sana önemli olan huyu güzel olsun diyecek ama kimse ilk görüşte ötekinin beynine aşık olmuyor. Çekici bulmak önemli. Yanında annesi gibi ya da dev gibi hissettiğin bir adamla öpüşmek, uzun vadede sevişmek istemezsin. Bir parça da olsa fiziksel çekim, hoş bulma olmalı.

Evet aynen bu, onun yanında iri kaldığımı düşünüyorum. Aslında iri bir kız değilim. Kafası bile gözüme küçük görünüyor

zaman geçtikçe perçinleşip birbirinize benzersiniz, sen mutlu oldukça insanların ağzı da kapanır merak etme.

Evet aynen bu, onun yanında iri kaldığımı düşünüyorum. Aslında iri bir kız değilim. Kafası bile gözüme küçük görünüyor
Seni çok iyi anlıyorum.. Bu durumu ne kadar umursadığına göre değişir. Belli ki çok umursuyorsun. İnsanlara aldırma, bu durumu dikkate alarak seçim yap. Hayatının geri kalanmı çünkü.
Kilo alacaksın, vereceksin, hamilelik vs. kendini acayip iri hissetmen de söz konusu.
Takipteyim konuyu..

Kesinlikle sans verin bence bizde kadinin meslegi erkekten ustun olamaz laflariyla evlendik ama cok sukur bunlari kulak ardi ettik mutluyuz:KK24:

İçimin ısınmadığı, kalbimin çarpmadığı bir erkek kralın oğlu olsa ne farkeder :cool: Aşk ve tutkuyla yoğrulmuş, sadakat ve dürüstlük katılmış, sevgiyle harmanlanmış ve o mutlu iki kişiden olan çocuklarla bezenmiş şen şakrak bir yuva :KK19:Hayal de olsa güzelmiş:KK66:

Yakışıklılık her şey demek değil. Bence ısınamamışsın sen bu adama, yakışıklılığı felan bahane ediyorsun. Ayrıca güzellik ve yakışıklılık görecelidir. Sen kendini güzel buluyorsun, onu yanına yakıştıramıyorsun. Belki tam tersidir, bilemeyiz ki.

"Bu çocuğa şans verirsem uzun vadede insanların bizimle dalga geçmesinden korkuyorum" buraya takıldım ben. Vasatın üstüymüşsünüz, 1.70 boyunuz varmış.bunlar kendi meziyetiniz değil ama.Allah vergisi. Her şeyinizi geliştirmiş bile olsanız insanlara takılarak ne derler ne yaparlar diye düşünerek hayat geçiren biriyseniz eğer, o zeki adama yazık etmeyin.Emin olun o adamın çok daha önemli işleri, çok daha donanımlı insanlarla gönül ilişkileri olması gerekir.

Back
X