Yakışıklı bulmadığım bir erkekle evlenmek

Beyaz atlı prensi beklerken sonsuza dek bu arayısa devam edecek gibi duruyorsunuz benim gözümde.. Eleştirilecek cok sey var aslında.. ma sizin görüşünüze saygı duymak düşer bana da .. Fiziksel olarak icinize sinmesi gerekli tabiki..Armudun sapı, üzümün çöpü derken ; Kırmızı gül peşinde gezerken papatyaları gorememekten omur gecıyor Haberınız olsun.. Bu skec te size gelsin

Ben 1.70 boyunda, ama ince yapılı bir kızım (53 kilo). Genel olarak, uzun boylu iri yapılı erkeklerden hoşlanıyorum. Sorunum şu ki her kız gibi benim için evlenmek istediğim erkekte sadece fiziksel görünüş değil, dünya görüşlerimizin denk olması, ailelerimizin benzemesi, birbirimizi anlamamız vs. de önemli. Şimdiye kadar fiziksel olarak beğendiğim erkeklerin karakterini beğenmedim, ya da anlaşamadık.

Şimdi birisi var benden hoşlanıyor, yaklaşık iki senedir tanıyorum, fiziği dışında herşeyi ile dört dörtlük. Sorun şu ki yanıma yakıştıramıyorum. Aynı boydayız, hatta değil topuklu ayakkabı biraz kalın taban çizme giysem ondan uzunmuşum gibi hissediyorum. Belki de değilim, boylarımızı ölçüşmedim. Ama genel olarak kısa boylu. Yakışıklı biri de değil üstelik. Ben de çok güzel değilim ama vasatın üstüyümdür.

Bu çocuğa şans verirsem uzun vadede insanların bizimle dalga geçmesinden korkuyorum, onu beğenmedi bunu beğenmedi bula bula bunu mu bulmuş gibi. Oysa çocuk çok zeki ve karakteri de çok düzgün.

Aşık değilim evet, ama şimdiye kadar birine aşık olduğum da söylenemez. Fiziğini beğenirsem, bu sefer karakterine gıcık oluyorum. İnanılmaz eleştirelimdir. Diğer taraftan bu çocukla anlaşıyorum, fizik benim için o kadar önemli değil. Yurtdışında yaşama şansım olsaydı onunla bir an bile hayır demeyi düşünmezdim. Yani çevremdekilerin düşüncelerini kafama takıyorum. Onlar olmasa çok rahat edeceğim. Offf bilmiyorum kafam çok karışık. Siz ne dersiniz? Hem fizik hem karakterde mükemmel erkeği beklesem mi?
sizin için tek çözüm aşık olabiliceğiniz biriyle evlenmek.

Kayınbabam 160 kayınvalidem 175 daha da yaşlanmış hali gereksiz takıntı boyu değil huyu olsun evlenince bunlar önemsiz detay olarak kalıyor sevene herşeyi güzel gelir kusur görmezsin sevmiyorsan zaten hiç evlenme az da olsa sevgi olmalı yoksa mantık evliliği yap derim...

Eşimi ben yakışıklı bulmam çevre buluyor kendisi ile 18 yıldır birlikteyiz ne ilk gördüğümde ne de bu sabah son gördüğümde ayy ne yakışıklı adam demedim

Hiç o gözle bakmadım ben de güzel vs değilim beğenirler gibi bir genelleme de doğru değil kimisi beğenir kimisi kısa bulur vs

Eşim 187 ben 163 eşimin bir gün bunu dert ettiğini de sanmam şöyle alımlı çalımlı bir hatun olsa yanında diye

Mesela topuklu vs giymem gelin ayakkabım bile 3-5 cm ancak idi

Dış görünüş kimin ne düşündüğü değil siz önemlisiniz

Bu adamla şimdi evlenseniz bile en ufak anlaşmazlıkta zaten yanıma yakışmıyor duygusuna kapılacak gibisiniz boşverin başkaları ile görüşün

Ben 1.70 boyunda, ama ince yapılı bir kızım (53 kilo). Genel olarak, uzun boylu iri yapılı erkeklerden hoşlanıyorum. Sorunum şu ki her kız gibi benim için evlenmek istediğim erkekte sadece fiziksel görünüş değil, dünya görüşlerimizin denk olması, ailelerimizin benzemesi, birbirimizi anlamamız vs. de önemli. Şimdiye kadar fiziksel olarak beğendiğim erkeklerin karakterini beğenmedim, ya da anlaşamadık.

Şimdi birisi var benden hoşlanıyor, yaklaşık iki senedir tanıyorum, fiziği dışında herşeyi ile dört dörtlük. Sorun şu ki yanıma yakıştıramıyorum. Aynı boydayız, hatta değil topuklu ayakkabı biraz kalın taban çizme giysem ondan uzunmuşum gibi hissediyorum. Belki de değilim, boylarımızı ölçüşmedim. Ama genel olarak kısa boylu. Yakışıklı biri de değil üstelik. Ben de çok güzel değilim ama vasatın üstüyümdür.

Bu çocuğa şans verirsem uzun vadede insanların bizimle dalga geçmesinden korkuyorum, onu beğenmedi bunu beğenmedi bula bula bunu mu bulmuş gibi. Oysa çocuk çok zeki ve karakteri de çok düzgün.

Aşık değilim evet, ama şimdiye kadar birine aşık olduğum da söylenemez. Fiziğini beğenirsem, bu sefer karakterine gıcık oluyorum. İnanılmaz eleştirelimdir. Diğer taraftan bu çocukla anlaşıyorum, fizik benim için o kadar önemli değil. Yurtdışında yaşama şansım olsaydı onunla bir an bile hayır demeyi düşünmezdim. Yani çevremdekilerin düşüncelerini kafama takıyorum. Onlar olmasa çok rahat edeceğim. Offf bilmiyorum kafam çok karışık. Siz ne dersiniz? Hem fizik hem karakterde mükemmel erkeği beklesem mi?

bir insanı ne kadar tanıdım desende aynı evin içinde yaşamadan ASLA VE ASLA tanıyamazsın
önemli olan gerçekten aynı düşüncede olmak aynı pencereden bakabilmek

ben mesela dün akşamki maç yüzünden eşimle tartıştım
ben gsliyim eşim fbli
fb ts maçı hakkında konuşuyoduk baktım bu çıldırdı bağırıp çağırıyor
bu zamana kadar hiç böyle bişey yaşamamıştık yani

şimdi dersen amaan takım tutmuyorum yada o tutmuyor bu verdiğim sadece bir örnek
çok çok önemli anlaşabilme karşındakine anlayışla yaklaşabilmek
erkekler her daim çocuk beyinleri gelişmiyor

Canım aslında yapılan yorumların çoğu doğru.bir süre sonra dış görünüş gidiyor geriye karakteri kalıyor.ama şuda bir gerçek , kendinize uyumlu bulmadığınız kimse ile de beraber olmak istemez kimse.bakma sen burda yazanlara.kalbinden geçeni yap ama makul ölçülerde davran...

çekmeyen biriyle deneme uzun sürmez.

bende eşimi başlarda beğenmiyordum ama karakteri düzgündü ve mantık evliliği yaptım.seninle aynı durumdaydım.ve şimdi hiç ama hiiç pişman değilim çok şükür. artık o benim dünya güzelim.Allah onu gözüme öyle güzel gösteriyor ki.fiziksel görüntüye takılma bence.aile yapılarınız da uyuyorsa kacırma derim.

Dünya yakışıklısı ile evli olsan çok mutsuz olsan sanki o sana gülecek olanlar sana desek olacak, biraz mantıklı ol

Niye kırıcı yorum yapıyorsunuz? Evet tipini beğenmiyorum ama benden daha zeki mesela.
zeki olduğuna nasıl karar verdiniz? zeka testi mi yaptınız. durmadan çok zeki diyorsunuz?
ayrıca bence fizik evlilikte çok da önemli değil.eğer size itici gelmiyorsa ve içine siniyorsa insanlar ne der kısmına takılma derim

Bugune kadar kac kisi tanidim bilmem guzel oldugumu soylerler ama aldatilmadim mi yalanlar mi soylenmedi ...sonra sadece sevilmeyi diledim rabbimden sonra karsima cikti bugune kadr karsima cikanlarin ne kadar bos olduklarini anladim benden daha zeki daha olgun daha anlayisli..kimse yakistirmadi annemde dahil cirkin degil ama bana yakistiramadilar ben susturdum herkesi sen nesin dedim sen aynaya bak dedim hep verdim cevaplarini :) zaman gectikce daha cok sevdim bir gun uzmedi beni bilerek .neyi anliyorsun biliyormusun bugune kadr one surulen her sey bahaneymis sevince insan seni her seyinle kabullenirmis olgunluk zeka hepsinden onemliymis sen hastalandiginda sana tipi bakmicak mesela ..vicdanli mi, herkese karsi merhametlimi? Mesela asla dedikodu yapmaz yaptirmaz degerleri nasil? Nasil baba olur..bunlara bak..18 yasindaki gibi asik olmayi beklersen cok uzulursun tecrubelrim burdan nerelere yol olur anlatamam :)

git brad pitt ten 2 tane cocuk yapıp 70 kg ın üstüne çık. Sonra eşin seni 'yanına yakıştımaryıp' boşasın.

konu sahibine çok yüklenilmiş ama ben o kadar yüklenecek bişey görmüyorum herkesin bir tartısı vardır daha beteri bizim toplumumuzda elalem çok fena...
ben takmıyorum elalem ne derse desin o önemli değil yani y.dışında olsam bu kişiyle yaşardım diyebiliyorsanız etrafa kulaklarınızı tıkayıp bu ilişkiyi ciddiye taşıyabilirsiniz bence
diğer yandan isterse dünya yakışıklısı olsun, heyecan duymuyorsam, çekmiyorsa ben yapamam. tek bir hareketi olur, adam biter benim gözümde. muhabbet edebilmek, kafa uyum çok iyi tamam da en iyi arkadaşımla da kafam uyar, derdimi konuşurum önemli olan "ortada fiziksel, cinsel bir çekim var mı yok mu?" çok yakışıklı olmamasını geçtim düpedüz çirkin bir adama da çekim duyulabilir, %100 uyum olmayan bir adama da.
bunu anlatmak, ölçmek çok zor. ben bu çekim olmadan ilişki yaşamazdım çünkü yaşasam da sürmüyor, olmuyor. tabi sadece çekim duydum diye uyumum ve beğenim hiç olmayan adamla da olmazdım, benim anlayışım bu. kısacası çekim olmaz şart, ve kesinlikle 100 üzerinden 90 üstü olmalı, illa tartacaksak; uyum ve beğeni ise en azından 60-70 civarında olmalı çünkü hayat zor, ilişkiyi de uzun süreli istiyoruz tabi, bunlar da illa gerekiyor, işini, gücünü, eğitimini, tipini, ideolojisini, değer ve önceliklerini, zekasını, aile görgüsünü vs. beğenip uyuşmadığım adamla da sürmez. Ama dediğim gibi %100 bir uyum ve beğeni aramam farkları, eksik gördüğüm şeyleri tolere edebilirim eğer o çekimi (aşkı) yaşıyorsam. Hatta sevdiğim adam böyle bi gözümde güzelleşiyor bi böyle zamanla sanki best model filan oluyor benim gözümde.

Önemli olan sizin ne hissettiginiz elalemi bosverin önce. Ben de evlilik kararı vermek uzereyken eşim için bir ablama aynı sizin gibi dis gorunusu anlatıp fikir almak istedim. Benim için önemli olan tek kıstas kendim anlasabilecek miyim meselesiydi. Ama her halde benim de bunu acaba olur mu ki anlaminda danistigimi dusundu ki bana aynen şunları soyledi, sizin de kulağınıza küpe olsun. " Bak kardeşim, benim ablam kendinden bikac cm kısa ve çok yakışıklı olmayan birisiyle evlendi kimse yakistiramadi bile. Ama şuan çok mutlular hatta yanyana gelince enistem sanki ondan uzun gibi bile duruyor. Aralarındaki muhabbet o kadar güzel ki ikisi de çok tatlı gozukuyorlar. Ben de dış görünüşe çok önem verirdim. Çok da yakışıklı birisiyle evlendim. O kadar yakışıklıydı ki herkes ona bakardı. En sonunda da bakanlardan biri onu elimden aldı. Eşim de ona karşılık vererek karaktersiz biri olduğunu gösterdi. Sonuç olarak bosandik."

Yani herşey dış gorunus değil önemli olan karakter ve sizin onu nasıl gordugunuz. Anlasabilecekseniz etrafi bosvereceksiniz. Herkes her zaman diyecek birşey bulur. Milletin ağzı torba değil ki buzesin.

kizlar-bir-erkekte-ne-arar-sorunsali_470477.webp en son böyle olurun canim

Back
X