Yakisikli erkek ve güzel olmayan kiz ??

Doğru yazdığınız gerçekten özgüvenli kadın güzel olmasa bile dikkat çekiyor ve erkeklerinde en çok bu tarz kadınlardan etkilendiklerini düşünüyorum bende

erkeklerde de aynı durum var
mesela çok yakışıklı da olsa özgüveni olmayan pısırık ve ya konuşmayı beceremeyen biri benim ilgimi çekmez
anında fikrim değişir ki daha önce başıma gelmişti
erkekler de biraz girişken kendine güvenen ağzı laf kadınlardan hoşlanıyo daha çok ben böyle görüyorum daha doğrusu
kız güzel olmasa da bi şekilde dikkat çekiyo tanışınca da hoşlanıyolar birbirlerinden

kızın dış görünüşü dışındaki özellkleri mükemmele yakınsa aşık olunabilir. ama normalde olmaz böyle birşey. genelde güzeller güzelleri sever çünkü...

bence önemi yok güzelliğin . ne güzel kadınlar var görüyorum yalnız . ortalama bir güzelliği olan hatta hiç güzel olmayan kadınlar var evli -sevgilisi var filan filan .. yani güzelliğie bakmaz o işler ... güzellikle olsaydı bir sürü güzel kadın aldatılmaz boşanmaz yalnız kalmazdı ben sana söyleyeyim . birde şu var o adamın gözünden bakmak lazım birde ... belki ona çok güzel geliyordur bizim beğenmediğimiz . o bir özeliğine vurulmuştur .bilemezsin ki .. bence aşık olabilirler ... tercih ve zevkler tartışılmaz ..

Benim bildiğim erkeklerin böyle bir hikayesi varsa önce arabayı sonra evini sonunda da kadını deği§tirir....gerçi bazıları o kadar beklemeye de tahammül etmez ya......

Karakter meselesi.Adam değer biliyor demek ki

Özgüveni olan insan her daim bir adım öndedir bence ister çirkin olsun ister güzel

Evet olabilir.. ama tanıdıkça olur bu ihtimal..huyunu sever,tavrını sever yaklaşımını sever..dediğim gibi oda tanıdıkça...

Kizlar cevap yazamiyorum ama tum yorumlari okudum.. Trsekkur ederim fikirleriniz icin..

olabilir şekil a ben benim eşim benden küçük gayet yakışıklı tabi artis gibi diyemem bense gayet sade makyaj flan yapmayan şişman bir hatunum 7,5 senedir birlikteyiz nerdeyse 4 aylıkta evliyiz

Allah mesut etsin. Sizin resimleri görmustum.. Bence sizde gayet seker bi bayansiniz.. Ikiskiniz bizimkine biraz benzedigi icin yorumlariniz hep ilgimi cekti.. Mutlukukkar diliyorum size

Şekerim tombiş olmaktan yakınan bir genç kıza yazdıklarımı paste liyorum:

Bak, ben 1.70 e 58 kg im ama 2 yil once, 25 yasimdayken gercekten asik oldugum biri yuzume bakmayip senin asagiladigin o "tombik kizlardan" birine gitti kardes.

Gonul kimi severse guzel odur. Parfumler surdum, her gun farkli, renkli seyler giydim, tum parami giyime, kusama, topuklu ayakkabiya verdim ama sonuc sifir oldu, bir de her gun topuklu ayakkabi giymekten ayagimin sekli yamuldu. Insanlar da senin verdigin tepkiyi verdi, manken gibi kiz varken siskoya bakan adam manyaktir dediler. Ama ben hic mi hic oyle dusunmuyorum. Sevgi, ask kalpten kalbe, guzellikle, tiple vs hicbir alakasi yok, tamamiyle kader ksimet isi. Senin alnina yazili olan istersen 250 kg ol, deger verir. (bu demek degil ki 250 kg ol ) Insanlari asik eden, yaklastiran sey tip degil, baska bir sey. Kismet mi, yildizlarin etkisi mi nedir bilemem. Senin soyledigin gibi tipe bakmak yuzeysel iliskilerde oluyor, adam takilacak hatun ariyorsa once guzel olanin yanina gidiyor.

aslında gorecelı bı kavram ...bırde aşk tabı guzele çırkıne bakmaz...mısal eskı sevgılım gercekten çok yakışıklıydı. ee bende çok guzel hatunum orası ayrı. bız ayrıldıktan sonra normalın altında yanı aslında cırkın demek ıstemıyorum ALLAHın yarattıgına ama oyle işte oyle bır kızla evlendı.aşık mıydı sanmam kım olursa olsun du bence ona göre...ama aşıkta olabılırdı hayat bu...ALLAH çırkın şansı versın

Bunlari sen mi yaptin canim.

kesinlikle katılıyorum ...kendimi övmüş gibi olmasın yanlış anlaşılmasın ama . aşık olduğum geçmişte biri beni değil farklı birini tercih etti . herkes çok şaşırdı . insanlar inanamadı kadını görünce . ben hiç inanamadım yani . benden yaşçada epey büyüktü bayan .. bence evlilikte tek kriter güzellik değil artık .. o eskidendi .. şimdi çevreme bakıyorum gerçekten çok güzel olan kadınlar yalnız olabiliyor . eşinden boşanmış aldatılmış ooo okadar çok gördüm ki .. güzellikle ilgisi yok bu işlerin ..

Yakışıklı erkek bence yok,ilgi gösteren erkke vardır,kız içinde öyle erkekeğe ilgi gösterse az bakım yeterli güzelik ikinci planda bence

Bunlari sen mi yaptin canim.

Evet, maalesef benim başıma geldi şekerim. O zamanlar çok üzülmüştüm.Arkadaşlarım da,bu adam yakışıklı değil niye üzülüyorsun demişlerdi. Hayret etmiştim ben de,sevdim,hayalkırıklığına uğradım,canım acıdı, arkadaşlarımın yaptığı yoruma bakın.

Oluyor çok yaygın bir durum ,hepsi aşktan insan kime aşıksa ona dünyanın en yakışıklısı en güzeli geliyor.

Fikrimi belirtmeden once tam olarak emin olayim dedim.

Benim dusuncem

1- Senin cok fazla ilgilendigini hissetti. Bu bazi erkeklere itici gelir.

2- Senden korktu. Bu kizla ileride basa cikamam dedi.

3- Kismetin baska yerde , bak simdi sana ozel bir mesaj aticam. Belki yardimci olur. :)

İzlenimlerime göre erkekler için ilk kriter güzellik ikincisi de canayakınlık, işve-cilve bence.
Ya güzel olacaksın ya da edalı-işveli

Bence başından beri kafasında tombişcik kızcağız vardı, o yüzden

2 yıl geçti, sonra gelip köpeek olmadı mı diye sorarsanız oldu ama ben üzüldükten sonra ne önemi var? Senin yüzünden ben üzüldüm, o zman nerdeydin diyip s....ri çektim

ben bunun bir çok örneğini cevremde gördüm :) çocuk çok yakışıklı ama kıza bakıyosun ya ne alaka diyosun. ama mesele hiç tipte değil. tiple ilgili olsaydı yine şöyle örnek vereyim adaın karısı çok güze afedesin kendi tipsiz. bide o tipsizlikle gidiyor fıstık gibi karısını aldatıyor böyleleri de var tiple değil yani ben şunu farkettim ki çene çok önemli ağzı iyi laf yapan erkek veya kadın olsun güzel sohbeti varsa düşünceleri gzüelse karakteri güzelse karşı tarafı bi şekilde bağlıyo. ilk bakışta tip önemli tabi ki ama konuşmaya başladıgında iki lafı bş araya getiremeyen birinede kolay kolay kimse aşık olmuyo sadece beğeni olarak kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…