- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Doğru yazdığınız gerçekten özgüvenli kadın güzel olmasa bile dikkat çekiyor ve erkeklerinde en çok bu tarz kadınlardan etkilendiklerini düşünüyorum bende
bence ikisi de normal güzelikte zaten
Benim bildiğim erkeklerin böyle bir hikayesi varsa önce arabayı sonra evini sonunda da kadını deği§tirir....gerçi bazıları o kadar beklemeye de tahammül etmez ya......
olabilir şekil a benbenim eşim benden küçük gayet yakışıklı tabi artis gibi diyemem bense gayet sade makyaj flan yapmayan şişman bir hatunum 7,5 senedir birlikteyiz nerdeyse 4 aylıkta evliyiz
Şekerim tombiş olmaktan yakınan bir genç kıza yazdıklarımı paste liyorum:
Bak, ben 1.70 e 58 kg im ama 2 yil once, 25 yasimdayken gercekten asik oldugum biri yuzume bakmayip senin asagiladigin o "tombik kizlardan" birine gitti kardes.
Gonul kimi severse guzel odur. Parfumler surdum, her gun farkli, renkli seyler giydim, tum parami giyime, kusama, topuklu ayakkabiya verdim ama sonuc sifir oldu, bir de her gun topuklu ayakkabi giymekten ayagimin sekli yamuldu. Insanlar da senin verdigin tepkiyi verdi, manken gibi kiz varken siskoya bakan adam manyaktir dediler. Ama ben hic mi hic oyle dusunmuyorum. Sevgi, ask kalpten kalbe, guzellikle, tiple vs hicbir alakasi yok, tamamiyle kader ksimet isi. Senin alnina yazili olan istersen 250 kg ol, deger verir. (bu demek degil ki 250 kg ol ) Insanlari asik eden, yaklastiran sey tip degil, baska bir sey. Kismet mi, yildizlarin etkisi mi nedir bilemem. Senin soyledigin gibi tipe bakmak yuzeysel iliskilerde oluyor, adam takilacak hatun ariyorsa once guzel olanin yanina gidiyor.
Şekerim tombiş olmaktan yakınan bir genç kıza yazdıklarımı paste liyorum:
Bak, ben 1.70 e 58 kg im ama 2 yil once, 25 yasimdayken gercekten asik oldugum biri yuzume bakmayip senin asagiladigin o "tombik kizlardan" birine gitti kardes.
Gonul kimi severse guzel odur. Parfumler surdum, her gun farkli, renkli seyler giydim, tum parami giyime, kusama, topuklu ayakkabiya verdim ama sonuc sifir oldu, bir de her gun topuklu ayakkabi giymekten ayagimin sekli yamuldu. Insanlar da senin verdigin tepkiyi verdi, manken gibi kiz varken siskoya bakan adam manyaktir dediler. Ama ben hic mi hic oyle dusunmuyorum. Sevgi, ask kalpten kalbe, guzellikle, tiple vs hicbir alakasi yok, tamamiyle kader ksimet isi. Senin alnina yazili olan istersen 250 kg ol, deger verir. (bu demek degil ki 250 kg ol ) Insanlari asik eden, yaklastiran sey tip degil, baska bir sey. Kismet mi, yildizlarin etkisi mi nedir bilemem. Senin soyledigin gibi tipe bakmak yuzeysel iliskilerde oluyor, adam takilacak hatun ariyorsa once guzel olanin yanina gidiyor.
Bunlari sen mi yaptin canim.
Evet, maalesef benim başıma geldi şekerim. O zamanlar çok üzülmüştüm.Arkadaşlarım da,bu adam yakışıklı değil niye üzülüyorsun demişlerdi. Hayret etmiştim ben de,sevdim,hayalkırıklığına uğradım,canım acıdı, arkadaşlarımın yaptığı yoruma bakın.
Fikrimi belirtmeden once tam olarak emin olayim dedim.
Benim dusuncem
1- Senin cok fazla ilgilendigini hissetti. Bu bazi erkeklere itici gelir.
2- Senden korktu. Bu kizla ileride basa cikamam dedi.
3- Kismetin baska yerde , bak simdi sana ozel bir mesaj aticam. Belki yardimci olur. :)
ben bunun bir çok örneğini cevremde gördüm :) çocuk çok yakışıklı ama kıza bakıyosun ya ne alaka diyosun. ama mesele hiç tipte değil. tiple ilgili olsaydı yine şöyle örnek vereyim adaın karısı çok güze afedesin kendi tipsiz. bide o tipsizlikle gidiyor fıstık gibi karısını aldatıyor böyleleri de varIyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?